Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕΣ...

Από ότι θα διαπιστώσετε ο δήμαρχος της νέας Αγχιάλου, κ. Ηλίας Καραπατάκης, δεν πρωτοτύπησε με το να παραχωρήσει το Δημαρχείο στους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, ή μάρτυρες της Σκοπιάς.

Εδώ σας έχουμε τις δημοσιεύσεις που αποκαλύπτουν και άλλους δημάρχους με... υπερηφάνεια για το θρήσκευμά τους....

(Κάντε κλικ πάνω στα μπλε γράμματα για να δείτε τις σελίδες)

ΞΕΦΤΙΛΑ ! ΝΤΡΟΠΗ ! Ο δήμαρχος Κιλκίς έδωσε γη και υδωρ στην εταιρία Σκοπιά των ψευδομαρτύρων του Ιεχωβά !

ΞΕΦΤΙΛΑ ! ΝΤΡΟΠΗ ! Ο δήμαρχος Βεροίας έδωσε γη και υδωρ στην εταιρία Σκοπιά των ψευδομαρτύρων του Ιεχωβά !

Εδώ είναι τα σχόλια του pilotos91
για το γεγονός της παραχώρησης στους μάρτυρες της σκοπιάς, του Δράγνειου Δημαρχιακού Μεγάρου της Νέας Αγχιάλου:

''Και ο δήμαρχος ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ έδωσε γη και ύδωρ στην εταιρία Σκοπιά, για να αυξηθούν οι "αντιρρησίες συνείδησης" και να τρέχουν τα Ορθόδοξα Ελληνόπουλα ( των οποίων την πίστη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ καθυβρίζουν πολιτικοί, ιστοσελίδες, ΜΜΕ, εφημερίδες, μπλογκ, φόρουμ ) να υπηρετούν στα σύνορα και να σκοτώνονται, ακόμα και σε περίοδο ΠΟΛΕΜΟΥ.

Στο μεταξύ, οι ανόητοι οι πολιτικοί δεν ξέρουν ότι τα μέλη της ΣΚΟΠΙΑΣ υποχρεώνονται να ψηφίζουν ΛΕΥΚΟ σε όλες τις εκλογές ...
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ( θα τρίζουν τα κόκκαλα 700.000 Νεομαρτύρων Ορθόδοξων Χριστιανών Μικρασιατών και Ποντίων ) και στους όμοιούς του ( Βεροίας και Κιλκίς ). ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !
Εσύ, Έλληνα Ορθόδοξε Χριστιανέ, κορόιδο, ραγιά, στείλε τα παιδιά σου στα σύνορα να φυλάνε τους "αντιρρησίες" της Σκοπιάς για να πουλάνε ( πόρτα, πόρτα ) τα βιβλία της, ως πειθήνιοι, ισόβιοι, αμισθί πλασιέ θρησκευτικών εντύπων, χωρίς καμία θεολογική αξία και με πολλές ψευδοπροφητείες ! Καλή ψήφο στις εκλογές !

Εσύ, Έλληνα Ορθόδοξε ραγιά, σκλάβε μέσα στη χώρα σου, να χαίρεσαι την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, που λέει ότι τα βιβλία των Θρησκευτικών της Ελλάδας, θα πρέπει να έχουν την έγκριση της αμερικανικής εταιρίας Σκοπιά ( η οποία, όμως, αναγκάζει τα νεαρά μέλη της-υποψήφιους μελλοντικούς πλασιέ να μην παρακολουθούν το μάθημα των Θρησκευτικών !!!), και έτσι ξαναγράφονται για να βοηθούν τη προπαγάνδα της ! Μπράβο !!!''

Σχόλιο Ελληνορθοδόξου: Ένα μπράβο και απο μένα στους παραπάνω δημάρχους. Και εις ανώτερα (μάλλον και εις κατώτερα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: