Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ MAXETAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Παρακαλώ αφού πάρετε Lexotanil ή ακόμα και Tavor διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύεται στον Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ καθώς και στο TROKTIKO:


http://psthermopilai.blogspot.com/2008/08/blog-post_3296.html

Ε,μετά σου λέει Παιδεία.Το θέμα είναι ποιός φταίει για αυτήν την κατάσταση.ο αλητάκος ο μαθητής ή ο αλητήριος καθηγητής...Όχι ο ίδιος που διδάσκει το μάθημα αυτό.Ο άλλος ο αγνωστος...καθηγητής.αυτός που έχει καταντήσει την Παιδεία οίκο ανοχής .Ασφαλώς και υπάρχουν καλοί καθηγητές και είναι και πολλοί.Αλλα μάλλον ειναι μειοψηφία....Άν είχε παιδεία το παιδί ούτε θα το σκεφτόταν να το γράψει.Αλλά χώρα που έχει αφεθεί στο έρεβος εδώ και χρόνια...απο αυτήν τι να προσδοκάμε.

Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια(Παιδεία) που χάνεις...
Κ.Καβάφης.

ΕΛ ΛΑΣ

ΕΛ ΛΑΣ

ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ Η ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ


ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ




''Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Πηγή Δεβετζή με 15.23μ στον καλύτερο αγώνα τριπλούν όλων των εποχών. Έξι αθλήτριες πάνω από τα 15μ. Οπότε πάλι καλά και μπράβο της."Είναι δύσκολος ο δρόμος για να φθάσεις μέχρι εδώ" είπε η Πηγή και δεν έχει άδικο''.




ΠΗΓΗ:TROKTIKO




ΕΥΓΕ ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΚΛΙΝΑΙ...


Η φλόγα καίει μέσα τους!!!
Πρίν μερικό καιρό θυμάστε όλοι το πογκρόμ που εξαπέλυσαν οι ''παρακρατικοί-αναρχικοί'' εναντίον των πατριωτικών εκδοτικών οίκων ,που το μόνο έγκλημα τους είναι οτι βγάζουν βιβλία για τον Ελληνισμό και την ιστορία του.Βέβαια δεν είχαμε ουδεμία δήλωση συμπαράστασης απο τους πολιτικούς όλων των κομμάτων .Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως ,και να τώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα ένας εκδοτικός οίκος που εκδίδει ''αντιεξουσιαστικά'' βιβλία είχαμε μπαράζ δηλώσεων συμπαράστασης απο τους πολιτικούς με πρώτο και καλύτερο τον Αλαβάνο.Ακόμα ο πρόεδρος των εκδοτών που στο κάψιμο των βιβλιοπωλείων είχε πιεί το αμίλητο νερό τώρα είναι λαλίστατος.Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο παρά ντροπή ,αλλά που να βρεθεί και αυτή.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ


ΑΠΟ:Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ

Σχόλιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ:Ντροπή;!Αυτή η λέξη δεν υπάρχει πλέον σε κανενός το λεξικό...Ούτε η ντροπή ούτε το αίσχος ούτε το όνειδος.Τίποτα.έχουμε σβήσει απο το λεξικό της συνείδησης μας λέξη σαν και αυτην και υπάρχουν λέξεις όπως...προδοσία,αρνησιπατρια,φαυλότητα,υποδούλωση...Ωσ πότε.Καίνε.βανδαλίζουν,καταστρέφουν.Ως πότε;


ΔΙΕΓΡΑΦΗ Η ΛΕΞΗ ''ΝΤΡΟΠΗ'' ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ...

ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.ΣΕΛ.8

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ AMBER ALERT

Η αναζήτηση του ανήλικου Σαββίδη Γιώργου 14 ετών είχε αίσιο τέλος. Μετά την ενημέρωση του Συλλόγου για την εξαφάνιση του ανήλικου, κινητοποιηθήκαμε άμεσα για την ενεργοποίηση του Amber Alert. Τελικά το παιδί βρέθηκε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν σε περιπολία και έχοντας δει τη φωτογραφία του παιδιού το αναγνώρισε. Ο Σύλλογος το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των Φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά, τα οποία αναζητούνται. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γιώργο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η δημοσιοποίηση και η μεγάλη κινητοποίηση, με τις οποίες αντιμετωπίζονται πλέον οι εξαφανίσεις ανηλίκων, οδηγούν στην γρήγορη και αίσια έκβαση τους. Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την Αντιπροεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe), η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (International Center for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Η.Π.Α. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της EUROPOL και INTERPOL.Στην προσπάθεια του Συλλόγου μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

Παρακαλούμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης σας καθώς και από site που υπήρχε η ανακοίνωση της εξαφάνισης.



ΠΗΓΗ:SALAMISPRESS

Ανακοίνωση ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ:Συγχαρητήρια στο σύλλογο και σε όσους συνετέλεσαν στην εύρεση του μικρού Γιώργου Σαββίδη.Το Amber Alert ας με συγχωρέσει για την καθυστέρηση της διαγραφής της αναρτήσεως με την καρτέλα για την εξαφάνιση του μικρού.Με σεβασμό στο χαμόγελο του Παιδιού ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ....

Ο ''Στόχος'' προτείνει δύο εκπληκτικά βιβλία που σας ...ανοίγουν τα μάτια!





Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΚΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε απο τον Π.Λ. ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ.


Εδώ... η τρελή αγάπη των απανταχού κομμουνιστών για τη Μακεδονία και εν επεκτάσει για την Ελλάδα μας.Η Τρίτη διαθνής των κομμουνιστών και ο ρόλος του Γιόζεφ στάλιν στο ξεπούλημα της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΔΜΟΣ:210 38 23 925



ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; απο τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Τι παίζεται εδώ και χρόνια στο Αιγαίο που ανήκει στην ελλάδα και μόνον σε αυτην απο τα απώτατα χρόνια της Ελληνικής Ιστορίας;Τί κρύβεται πίσω απο την πρόσφατη ιστορία της Τουρκίας.Ποιό είναι το παρασκήνιο και ποιό...το προσκήνιο της...ελληνοτουρκικής φιλίας;

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ:210 38 23 925

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ MOTOLEONIDIO!ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Η μοτοπαρέα του Λεωνίδιου και πάλι,για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέδρασε!Ο τόπος.Το Κυπαρίσσι της Λακωνίας.Στο blog τους μας γράφουν τα εξής και μας προσκαλούν να έρθουμε και εμείς και εσείς στις αποδράσεις τους:






''Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η μοτοπαρεα Λεωνιδίου και όχι μόνο απέδρασε για ένα τριήμερο στο γραφικό Κυπαρίσσι Λακωνίας. Με πάνω από 50 συμμέτοχες και σε ένα υπέροχο και ευχάριστο περιβαλλον με δυνατή μουσική και πολλά παιχνίδια διπλά στην άμμο περάσαμε ένα αξέχαστο τριήμερο.Ευχαριστούμε την Δήμαρχο Ζαρακα και τον πρόεδρο του Κυπαρισσιού για την φιλοξενία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Επειδή τα παρτυ της μοτοπαρεας δεν σταματούν πότε... ετοιμαστείτε.. έρχεται the end summer party Σας περιμένουμε όλους εκεί!''

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΤΟLEONIDIO http://motoleonidio.blogspot.com/








ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ:Συγχαρητήρια σε ολόκληρη τη μοτοπαρέα του Λεωνιδίου που πάλι διοργάνωσε το Πάσχα της μηχανής!Τους ευχαριστούμε επίσης και για τις ευχές τους απο την Παναγία την Ελώνα το μοναστήρι της οποίας βρίσκεται στην κοινότητα του Κοσμά 17 χλμ.έξω απο την κωμόπολη του Λεωνιδίου.Να είναι πάντα καλά,γεροί και ακμαιότατοι και να τα εκατοστήσουν τα χρόνια της διοργάνωσης του MotoLeonidio.Η Παναγιά μαζί σας

ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ-ΕΣΦΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΕ-Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ''ΑΡΓΩ''

ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ

Γιατί κανείς δε μας είπε απο τα ελληνικά Μ.Μ.Ε όλες αυτές τις ημέρες οτι το Αμερικανάκι ο Σαακασβίλι έχει κάνει γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων της Οσσετίας;(...)το πληροφορήθηκα απο την Παμποντιακή Οργάνωση ''ΑΡΓΩ'' την ανακοίνωση της οποίας φρόντισαν να θάψουν όλα τα κανάλια και η συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων!Μεταφέρω εδώ τα πιο αποκαλυπτικά της σημεία:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ''ΑΡΓΩ'':

''Με τον ίδιο ύπουλο και βρώμικο τρόπο που η διακυβέρνηση Σαακασβίλι υποκίνησε την καταπάτηση των σπιτιών και τις δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος του γηγενούς Ελληνισμού στη Γεωργία τσαλαπάτησε και την έννοια της Ολυμπιακής εκεχειρίας με την πολεμική επίθεση στη Νότια Οσετία την ώρα που όλος ο κόσμος ήταν έτοιμος να παρακολουθήσει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Η βάρβαρη επίθεση στόχεψε τους αμάχους για να εκδιωχθούν απο τις εστίες τους να επιτευχθη η απελευθέρωση της περιοχής απο τον αυτόχθωνα πληθυσμόκαι η αντικατάσταση του με εοίκους.Το δοκιμασμένο σενάριο που εφαρμόστηκε με πιο αθόρυβο τρόπο κατά του αυτόχθονος Ελληνισμού στη Γεωργία κατα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έως και τις ημέρες μας.Απο το 2004 καταγγείλαμε την πολιτική Σαακασβίλι για τις επιθέσεις και δολοφονίες σε βάρος του Ελληνικού πληθυσμού στη Γεωργία και την καταπάτηση των περιουσιών του απο Γεωργιανούς εποίκους με την ανοχή και την υποστήριξη των γεωργιανών αρχών.Το 2005 συμβολικά στις 13 Ιουνίου(την ημέρα που το 1949 ο Στάλιν εξόρισε τον Ελληνισμόαπο την περιοχή)πραγματοποιήθηκαν μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστα στην πρεσβεία και το προξενείο της Γεωργίαςστην Αθήνα α αιματηρά γεγονότα στη τσάλκα όπου έλαβαν χώρα δολοφονίες γηγενών Ελλήνων και συστηματικές καταλήψεις σπιτιών και κτημάτων.
Πρίν την επίσκεψη Σαακασβίλι στην Αθήνα το φθινόπωρο 2007 απευθύναμε στην κυβερνητική,πολιτειακή ηγεσία και στην ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών που θα τον υποδεχόταν επιστολή-καταγγελία για τα συμβάντυα για να θέσουν το ζήτημα στο Γεωργιανό Πρόεδρο να απαιτήσουν το σεβασμό της ζωής και των περιουσιών των Ελλήνων στη χώρα του,όπου απο 104.000 τουλάχιστον άτομα έμειναν λιγότεροι απο 15.000.
Το Ελλαδικό Υπ.Εξ. και οι υπόλοιποι τον τραπέζωσαν του έσφιξαν τα χέρια και τον ξεπροβόδισαν με φιλοφρονήσεις και χαμόγελα(...)στα πρόσωπά τους απο νωρίς:τον προσεχή Απρίλιο η γεωργιανή αριονέτα θα αντιπροσώπευε τη χώρα του στη σύνοδο του Βουκουρεστίου για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ...Η λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη δεν βρήκε τίποτα να δηλώσει για τις δολοφονίες δεκάδων Ελλήνων και χιλιάδων Οσετινών απο το καθεστώς του Σαακασβίλι.
Το Ελλαδικό Υπουργείο Εξωτερικών με την πλήρη ευθυγράμμιση του με τις επιλογές Σαακασβίλι στο ζήτημα των Εληνικών περιουσιών στην αυτονομηθείσα Αμπχαζία συνέπραξε στην επικίνδυνη εκματάλλευση του Ελληνισμού του Καυκάσου.Είναι δε πλεονασμός να υπογραμμιστεί πως ακόμα δεν έχει ζητηθεί η άμεση απελευθέρωση και επιστροφή των περιουσιών μας στο έδαφος της ίδιας της Γεωργάς .Οι ιστορικές εστίες και τα αιώνια βάθρα μας στον Καύκασο λεηλατούνται και σβήνουν με άβουλο παρατηρητή την ελλαδική κυβέρνηση''



ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΆλφαΕΝΑ που κυκλοφορεί σελίδα:28 ΆλφαΕΝΑ