Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

Ημερίδα στην Παλαιά Βουλή για την ζωή και το έργο του Ίωνος Δραγούμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Παλαιάς Βουλής η ημερίδα για την ζωή και το έργο του Ίωνα Δραγούμη που διοργάνωσε το ομώνυμο Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών.

Την εκδήλωση που άρχισε στις 5:00 το απόγευμα παρακολούθησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, ο τέως πρωθυπουργός κ. Γρίβας, οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Θανάσης Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστροσωματιδιακής Φυσικής «Νέστωρ» Καθηγητής Λεωνίδας Ρεσβάνης, ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Καθηγητής Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, εκπρόσωποι κομμάτων, καθηγητές Πανεπιστημίου, στρατηγοί, δικαστές, επιχειρηματίες, πνευματικοί άνθρωποι, διανοητές και πλήθος κόσμου που κατέκλεισε την αίθουσα.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης, εκτός από το ιδιαίτερο περιεχόμενο των ανακοινώσεών τους, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο και παρέμεινε έως το τέλος της εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε στις 9:30 το βράδυ.

Μετά τους χαιρετισμούς, του Αρχιεπισκόπου και του απογόνου Μακεδονομάχων και Διευθυντού του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου Ιωάννη Μαζαράκη-Αινιάν μίλησαν: ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καθηγητής Χρίστος Γούδης, ο πρωτοπρεσβύτερος Καθηγητής πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός, ο στρατηγός Γιάννης Βερυβάκης, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Νιάρχος, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Ρωμανός, οι ιστορικοί Δημοσθένης Κούκουνας, Σταύρος Καρκαλέτσης, Γεώργιος Ματσόπουλος, Γεώργιος Δημακόγιαννης και ο πρέσβυς κ. Κωνσταντίνος Πολίτης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος.



24.09.2008: Ο Χρήστος Γούδης, πρόεδρος του Ιδρύματος «Ίων Δραγούμης», στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.


24.09.2008: Κατάμεστη η αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στην Λάρισα, θα τιμήσει την δασκάλα του Έβρου Χαρά Νικοπούλου για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην πατρίδα μας. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους, ενώ ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα σταλούν και όσοι φορείς επιθυμούν να τιμήσουν την κ. Νικοπούλου να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αστέριο Χάμο (τηλ. 69733-80812).



ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΑΑΚ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Φ.Ω.Σ.ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Η πανεπιστημιακή αστυνομία σκέψεως χτύπησε και στην ΑΣΟΕΕ

Δελτίο Τύπου της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού:

Σήμερα το πρωί ομάδα 15 ανδρείων τραμπούκων των ΕΑΑΚ, προπηλάκισαν 2 φοιτήτριες της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού, οι οποίες διένειμαν στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. οδηγούς σπουδών για τους πρωτοετείς φοιτητές. Η ομάδα των σταλινίσκων επέδειξε περίσσευμα θάρρους και ανδρείας, φτύνοντας, σπρώχνοντας, βρίζοντας και καταστέλλοντας έτσι τον ... «φασιστικό» κίνδυνο των δύο φοιτητριών. Γι΄ αυτό το ηρωικό κατόρθωμα δε, επιχαίρουν οι ομοϊδεάτες τους στο γνωστό σάιτ των υπαλλήλων του κ. Σόρος.
Ο αγώνας της Φ.Ο.Σ. στα Πανεπιστήμια μόλις άρχισε, και οι ελεύθεροι Έλληνες φοιτητές δεν πρόκειται να σταματήσουν μπροστά στην τρομοκρατία των κατασταλτικών μηχανισμών του πολιτικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου. Οι ΦΟΣίτες και οι ΦΟΣίτισες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους.


Αγώνας στην πράξη Λευτεριά στα Ελληνικά Πανεπιστήμια

Φ.Ο.Σ

ΑΠΟ:ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ