Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Η ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ... ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ;

Όλοι μας κάτι θα έχουμε ακούσει για την πασίγνωστη Αφροαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια. Είτε για τα αμύθητα πλούτη της, είτε για τα ατέλειωτα πάρτι της κάθε φορά που έχει γενέθλια, είτε για τις πρωτοποριακές ιδέες της. Πολλοί απο μας όμως ίσως να μην έχουν ακούσει και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της Γουίνφρει. Πολλοί απο μας ίσως να μη ξέρουν τα πραγματικά πιστεύω της.






Μερικοί ίσως πουν ότι είναι Χριστιανή, ότι πιστεύει στο Χριστό. ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! Η Όπρα Γουίνφρει αυτή τη στιγμή είναι η λαοφιλέστερη και με τη μεγαλύτερη επιρροή αιρετική γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο.Είναι σε τόσο σημείο αιρετική που φτάνει να μας λέει ότι ο Χριστός δε σταυρώθηκε, και κατά συνέπεια ούτε και αναστήθηκε, και ότι δεν είναι είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ!!! Άσχετα βέβαια και αν το Ευαγγέλιο το αναφέρει αυτό κατά γράμμα και δια στόματος μάλιστα του ίδιου Θεού Χριστού.....

Δε μπορεί κάποιος να μιλήσει με ακρίβεια για το σε ποιά αίρεσε η ίδια ανήκει. Μάλλον στις γνωστές αντίχριστες κάστες της Αμερικής, που έχουν την πρωτεύουσα θέση στα ποσοστά των θρησκευομένων.


Και απορεί κανείς. Μα αυτη η γυναίκα είναι μια απο τις διασημότερες του κόσμου, και η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο! Επιρροή ε! Δηλαδή, έχει τη δύναμη να αναδεικνύει κάτι το σχεδόν νεκρό, να το βγάζει στο προσκήνιο και να το κάνει το νούμερο 1 παντού! Τυχερός αυτός που θα πάει καλεσμένος στην Όπρα. Εκατομμύρια Αμερικανών θα τον αγαπήσουν, θα το λατρεύσουν και θα τον ακολουθήσου\ν. Θα αγοράσουν τα βιβλία του όποιο και αν είναι το περιεχόμενό τους, τα CD του, τις αφίσες του, τους πίνακές του, τα πάντα!


Αυτό και μόνον μας δίνει να καταλάβουμε το γιατί η Όπρα, προβάλλεται τόσο πολύ, και γιατί είναι η πρώτη απο τις φίρμες μαζί με τη Μαντόνα και με τόση αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως. Το κοινό τους; Είναι και οι δύο αιρετικές. Φαντάζομαι θα έχετε ακουστά την καταστροφική αίρεση της σιωνιστικής Σαμπάλα..... Εκεί ανήκει η Μαντόνα. Η δε Όπρα, έχοντας αυτές τις αντιχριστιαινικές και αντορθόδοξες απόψεις, μπορεί ανα πάσα στιγμή να επηρρεάσει το τηλεοπτικό της κοινό, σε τέτοιο σημείο που κάποιοι εκ των τηλεθεατών να αλλάξουν γνώμη διότι αυτό θα προέρχεται απο τα χείλη της καλοντυμένης δισεκατομμυριούχου, με την εκπομπή που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης σε καθημερινό επίπεδο.



Να μου πείτε, γιατί να μην έχει αυτές τις απόψεις, με τόσα λεφτά και με τόση καριέρα, τι πρόβλημα να έχει;Η απάντηση έρχεται κατ'ευθείαν απο το στόμα του Χριστού του Υιού του θεού και θεού Αληθινού. ' Τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο αν κερδίσει όλο τον κόσμον, και ζημιωθεί στη ψυχή του΄. Το ότι έχει ζημιωθεί στη ψυχή της η Όπρα Γουΐνφρει είναι γεγονός, με αυτά που θα δείτε. Το χειρότερο, όμως όλων είναι ότι παρασύρει και το πολυάριθμο κοινό της, εμφανίζοντας καινούργιους τρόπους ζωής ανατολικής κυρίως προελεύσεως (τύπου γιόγκα, τύπου είμαστε όλοι μας θεοί, είμαστε ο Δημιουργός κ.τ.λ. ) και νέες αντιλήψεις θρησκευτικές που αντιτάσσονται οικτρά έναντι στο Ορθόδοξο μήνυμα της Αγάπης, έναντι στο Ορθόδοξο Χριστιανικό Δόγμα.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βιβλίο της Ρόντα Μπέρν 'Το Μυστικό'. Αυτό το βιβλίο δεν είχε και τόσες πωλήσεις, μέχρι που έγινε γνωστή η εμφάνισή του απο την Όπρα και η πωλήσεις του απογειώθηκαν, με αποτέλεσμα, να γίνεται για αυτό σύρφετός σε όλο τον κόσμο, να μεταφερθεί στα ελληνικά, και να γίνονται και εκπομπές αφιερωμένες σε αυτό (όπως και παλαιότερα η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, με την οποία είχε ασχοληθεί εκτενώς)! Τι λέει αυτό το βιβλίο; Πολύ απλά εκφράζει και αυτό με τη σειρά του τις κλασσικές πλέον αντιλήψεις της Νέας Εποχής, περι ανωτέρας δύναμης, περι του ότι όλοι μας θεοί, και περί της αντιαταστάσεως της λέξης θεός με την απρόσωπη λέξη σύμπαν (το βρήκαμε τώρα!). α.) Το Θεό το λένε ανωτέρα δύναμη τόσο απρόσωπα, αν και ο Θεός είναι πνεύμα και αγάπη και φιλεύσπλαγχνος.β.) Η προσπάθεια για να μας πείσουν ότι όλοι μας είμαστε θεοί δεν είναι διόλου καινούργια! Ήδη το άτακτο φίδι, όπως μας λέει το βιβλίο της Γενέσεως παραπλάνησε την Εύα και της είπε ότι όταν φάει μαζι με τον αδαμ τον απαγορευμένο καρπό θα γίνουν θεοί. Δηλαδή απο την αρχή, το κόλπο του διαβόλου υπήρχε! γ.) Αυτή η αντικατάσταση του ΘΕΟΣ με το σύμπαν είναι ηλίθιαθα μου επετρέψετε. Δηλαδή αντικατάσταση του κτίσματος, με τον ΚΤΙΣΤΗ!!! Ο Απόστολος Παύλος μας γράφει ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι πλανήθηκαν τόσο επειδή λάτρεψαν την κτίση αντι του Κτίστη. Βλακεία δηλαδή. Λες και αν σου χτίσει κάποιος το σπίτι θα πας και θα πεις ευχαριστώ στις κολόνες και όχι στον εργάτη ή στον οικοδόμο!


Με αυτούς τους τρόπους η μεγαλοδύναμη Όπρα ρίχνει στην πλάνη και στο θάνατο τόσες ψυχές άβουλων σχεδών αμερικανών που κοιτούν κάθε μέρα χαυνωμένοι τα χείλη της για το τι θα πει.



Είναι ειδωλολατρία η Opramania; Η κάθε φοβερή λατρεία προς ένα πρόσωπο-είδωλο είναι ειδωλολατρία της σύγχρονης εποχής!!! Για αυτό λέγονται και είδωλα οι διάσημοι... Ειδικά η Όπρα έχει την τιμητική της στην Εσπερία. Τρελές αμερικάνες και τρελοί αμαρικανοί συρρέουν στις τηλεοράσεις τους για να μην την χάσουν και αγοράζουν το περιοδικό της και είναι διαθέσιμοι στο να αγοράσουν ότιδήποτε βγεί απο την οθόνη του καναλιού της. Ο κάθε Χριστιανός θα πρέπει να αποφεύγει να βλέπει τις εκπομπές αυτής της κυρίας διότι θα επηρρεαστεί ίσως τόσο άσχημα μέχρι στο σημείο να σχηματίσει απόψεις επικίνδυνες σε θέματα πνευματικότητος Ορθόδοξης και ίσως οδηγηθεί στην πλάνη, στην ολοκληρωτική καταστροφή.


Και τώρα ας έρθουμε στο κυρίως θέμα με τα βίντεο απο τις εκπομπές της Όπρα στις οποίες ακούγονται κάτι πράγματα τρελά και παλαβά!!!


Εδώ το αποκορύφωμα φίλοι μας! Η ΟΠΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗ ΖΗΛΕΥΕΙ!!!




Δηλαδή τη ζηλεύει ο Θεός! Ώρε γλέντια που λένε και στο θέατρο σκιών! Μια απο τις μεγαλύτερες βλεσφημίες, αν όχι η μεγαλύτερη που έχει ακουστεί στην τηλεόραση!


Ζηλεύει ο Θεός την Όπρα; Όχι βέβαια! Δεν έχει τίποτα ο Θεός να ζηλέψει απο τη Γουΐνφρει. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Έχει την απόλυτή Του δόξα, το δοξολογούν κάθε μέρα μυριάδες αγγέλων και χιλιάδες ανθρώπων και έχει την απόλυτη παντοκρατορία. Στεναχωρείται με αυτά που βλέπει απο τις πλάνες των σημερινών ανθρώπων, και κλαίει αλλά σε καμμία περίπτωση δε ζηλεύει μια γυναίκα η οποία έγινε αυτή πουέγινε μέσω σιωνιστικών επιταγών και αποτριχώσεων I am your Venus. Αν τη ζήλευε θα μπορούσε κάλλιστα να τις αφαιρέσει, ένεκα και της παντοκρατορίας Του, όλη της τη δόξα και να την κάνει οδοκαθαριστή η να την επιστρέψει στην πλήρη αφάνεια, απο όπου και άρχισε. Ή, το χειρότερο να της αφαιρέσει και τη ζωή. Και όμως, ο πανοικτίρμων Κύριος και Θεός Ιησούς Χριστός δεν την έχει πειράξει διόλου διότι σέβεται εις το έπακρον το αυτεξούσιον του ανθρώπου, δηλαδή της ελεύθερης επιλογης. Απο δω΄και μονο να δείτε το έλεός Του!


Ζηλεύει ο Θεός; Ναι!!! Ασφαλώς και ζηλεύει! Αλλά τη νύφη Του, την Εκκλησία, ως νυμφίος της Εκκλησίας της Αλήθειας. Αυτή είναι η 'ζήλεια' Του!



Σε αυτό το βιντεάκι η Όπρα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!! Καθαρότατη άρνηση του προσώπου Του. Τί λέει όμως το Ευαγγέλιο για αυτό; Ακούστε τί λεέι: λέγει αυτω ο Ιησους, Τοσούτω χρόνω μεθ' υμων ειμι και ουκ εγνωκάς με, Φίλιππε; ο εωρακως εμε εώρακεν τον πατέρα. πως συ λέγεις, Δειξον ημιν τον πατέρα; 10 ου πιστεύεις οτι εγω εν τω πατρι και ο πατηρ εν εμοί εστιν; τα ρήματα α εγω λέγω υμιν απ' εμαυτου ου λαλω. ο δε πατηρ εν εμοι μένων ποιει τα εργα αυτου. 11 πιστεύετέ μοι οτι εγω εν τω πατρι και ο πατηρ εν εμοί. ει δε μή, δια τα εργα αυτα πιστεύετε. 12 αμην αμην λέγω υμιν, ο πιστεύων εις εμε τα εργα α εγω ποιω κακεινος ποιήσει, και μείζονα τούτων ποιήσει, οτι εγω προς τον πατέρα πορεύομαι. 13 και ο τι αν αιτήσητε εν τω ονόματί μου τουτο ποιήσω, ινα δοξασθη ο πατηρ εν τω υιω. 14 εάν τι αιτήσητέ με εν τω ονόματί μου εγω ποιήσω. ΙΩΑΝΝΗΣ, 14



ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.



Δηλαδή, την απάντηση την έδωσε ο Χριστός χρόνια πριν Τον αμφισβητήσουν κάποιοι.


Σε αυτό το βίντεο η Όπρα αρνείται ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ σταυρώθηκε και πέθανε πάνω στο Σταυρό και ότι αναστήθηκε και ότι αναλήφθηκε δηλαδή. Αυτή είναι και η άποψη των Μαρτύρων του Ιεχωβά!!!!!!!! Οι Ιεχωβίται πιστεύουν ότι ο Χριστός δε σταυρώθηκε, αλλά πήγε πάνω στο πάσσαλο. Α, τι τυχαίο; Ε; Ίδια με τους ιεχωβάδες οι πεποίθησή της. Οπότε πλέον έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους μεγάλους του κόσμου!




Το να αρνείται κανείς πως ο Χριστός σταυρώθηκε πράγματι είναι βλακώδες καθώς ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ! Μάλιστα ό Χριστός μας τόνίζει ότι ο αληθινός μαθητής Του θα πρέπει να σηκώσει το ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ και να ΤΟΝ ακολουθήσει! Άλλωστε υπάρχει και το κείμενο του Ποντίου Πιλάτου προς τον ανώτερό του που αποδεικνύει την απόφαση της καταδίκης του Ιησού Χριστού του Κυρίου και Θεού ημών σε θάνατο δια σταύρωσης!



Το βίντεο αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=ETeI6i5oqh4 μας δείχνει την άποψη της Όπρα για το ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ. Αρνείται ότι είναι ο Χριστός η μόνη οδός προς το Θεό Πατέρα. Μάλιστα μας λέει μεγαλοδείχνοντας ότι ο Θεός δεν έχει πρόβλημα όταν κάποιος δεν αποκαλέσει τον Υιό Του Ιησού!!!! Β΄λτε τώρα με το μυαλό σας σε τι μεγάλη πλάνη βρίσκεται! Ποιός να βρεθεί να της πει της κυρίας ότι ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.



Η απάντησή μας μόνον μέσα απο το Θεόπνευστο Ευαγγέλιο:


Εγώ ειμι η οδος και η αλήθεια και η ζωή. ουδεις ερχεται προς τον πατέρα ει μη δι' εμου. ει εγνώκατέ με, και τον πατέρα μου γνώσεσθε. Ιωάννης 14, 6-7
http://www.youtube.com/watch?v=2FhqBsyCxao&feature=related Σε αυτό το βίντεο μαθαίνουμε πως η Όπρα δεν είναι η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, αλλά ότι και είναι και η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο! Ένα ωραίο βίντεο για τη λύσσα της Γουΐνφρει για τα λεφτά και για το κυνήγι του χρήματος.


Η Όπρα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη αιρετική μαζί με τη Μαντόνα, αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα με δισεκατομμύρια στο λογαριασμό της.Βέβαια έχει δώσει λεφτά και σε πολλές φιλανθρωπίες, αλλά έχει δώσει περισσότερα στα πάρτυ κάθε φορα΄που έχει γενέθλια. άλλωστε το να κάνει κάποιος φιλανθρωπίες για να γίνει μεγάλος και τρανός στα μάτια των άλλων είναι μόδα.


Οταν ουν ποιης ελεημοσύνην, μη σαλπίσης εμπροσθέν σου, ωσπερ οι υποκριται ποιουσιν εν ταις συναγωγαις και εν ταις ρύμαις, οπως δοξασθωσιν υπο των ανθρώπων. αμην λέγω υμιν, απέχουσιν τον μισθον αυτων. 3 σου δε ποιουντος ελεημοσύνην μη γνώτω η αριστερά σου τί ποιει η δεξιά σου, 4 οπως η σου η ελεημοσύνη εν τω κρυπτω. και ο πατήρ σου ο βλέπων εν τω κρυπτω αποδώσει σοι. Ιωάννης, 6
Έχει η όπρα εγωϊσμό; Ασφαλώς και έχει εγωϊσμό σε σημείο να φτάσει να πεί τα εξής λόγια: 'Είμαστε θεοί, είμαστε τέλοιοι, είμαστε ο Δημιουργός'!!!!!!!!!!. Αυτός δηλαδή δεν είναι εγωϊσμός;Και όλα αυτά τα είπε για να συμφωνήσει με ένα απολωλώς πρόβατο που είχε στην παρέα της καλεσμένο. Εκτός απο αυτό εκδίδει και ένα περιοδικό που ΄φερει το όνομά της το O (oprah) Magazine και έχει για εξώφυλλο συνέχεια τον εαυτό της!


Έτσι είναι! Όποιος απομακρύνεται απο την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ χάνει την ταπεινόφροσύνη του και γίνεται εγωϊστής. Κυρίως όμως όταν προετοιμάζει να βγεί απο την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ έχει ήδη εισβάλλει ο εγωϊσμός μέσα του.


Τί λέει η εκκλησία μας για την ταπεινοφροσύνη:


ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.


Ο ίδιος ο Χριστός έκανε την πράξη της ύψιστης ταπείνωσης με το να Γεννηθεί, να Σταυρωθεί και να Αναστηθεί και να Αναληφθεί. Ο Χριστός είπε:
αρατε τον ζυγόν μου εφ' υμας και μάθετε απ' εμου, οτι πραϋς ειμι και ταπεινος τη καρδία, και ευρήσετε ανάπαυσιν ταις ψυχαις υμων.



οστις ουν ταπεινώσει εαυτον ως το παιδίον τουτο, ουτός εστιν ο μείζων εν τη βασιλεία των ουρανων.



οστις δε υψώσει εαυτον ταπεινωθήσεται, και οστις ταπεινώσει εαυτον υψωθήσεται.


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ αποκαλεί των εαυτό του πρώτο των αμαρτωλών, χείριστο των αμαρτωλών, ναι, ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.


Είναι η Όπρα σημάδι της χειραφέτησης των μαύρων; Όχι βέβαια. Το αντίθετο συμβαίνει. Οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν μια εκπρόσωπο της μαύρης φυλής για να περάσουν στον κόσμο τις ιδέες τους, τις αιρετικές και καμπαλιστικές. Αυτό σημαίνει ξανά δουλοπρέπεια των μαύρων της αμερικής και ότι χρησιμοποιούνται σαν υποχείρια απο τις αμερικανικές ορέξεις. Προτίμησαν μια απο τη δική τους φυλή για να στείλουν ανθρώπους στηνκόλαση μέσω της δογματικής πλάνης. Στο κάτω-κάτω αυτην περίμεναν οι μαύροι της Αμερικής για να χειραφετηθούν; Τόσες και τόσες προσωπικότητες έχουν βγάλει στην ιστορία. Νέλσον Μαντέλα, Λούις Άρμστρονγκ, Όουενς, Φιτζέραλντ, Ομπάμα και χίλιοι μύριοι όσοι. Η Όπρα μάλλον απαξιώνει τη μαύρη φυλή απο τα να την αξιώνει.
Βέβαια καμμιά αναφορά της Όπρα στην Ορθόδοξη κοπιώδη Ιεραποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αφρική!!!
Αυτά τα ολίγα για την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ δια πάσαν ηλικίαν Οπρα Γουΐνφρει.