Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ



ANT1:Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΚΟΡΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Όπως είπε πρίν απο λίγο ο δημοσιογράφος του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του ANT1 η Ρωσική Κυβέρνηση με ανακοίνωσή της αναφέρει οτι τα στρατεύματα της χώρας δεν έχουν εισβάλει στην γεωργιανή πόλη του Γκόρι.Αυτό το αναφέρει και το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων του Reuters.όπως αναφέρει όμως η ανταποκρίτρια του προαναφερθέντος τηλεοπτικού σταθμού η πόλη έχει λάβει διαταγές να εκκενωθεί κατοίκων.Πάντως το μεγάλο θρίλερ,το μεγάλο δράμα δεν σταματάει να επαναλαμβάνεται στην περιοχή της Νότιας Οσετίας μπήκαν δε μπήκαν στη Γεωργία η Ρώσσοι.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΜΑΧΩΝ

Στο Γκόρι αυτη τη στιγμή βρίσκονται ρωσικά στρατεύματα που πρίν απο λίγο εισάβαλλαν σε γεωργιανό έδαφος.Μάχες λαμβάνουν χώρα συνεχώς σε όλη την περιοχή ενώ ο πανικός είναι το βασικό χαρακτηριστικό.Την ίδια ώρα που αντιπαρατίθενται οι δυο μεγάλοι πρόεδροι Αμερικής-Ρωσίας Μπούς και Πούτιν τα στρατεύματα του δεύτερου προελαύνουν στις περιοχές της Οσετίας.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΟΣΕΤΙΑ.ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΠΟΥΣ-ΠΟΥΤΙΝ

Η ακόλουθη είδηση αποτελεί αναδημοσίευση απο το in.gr:





''Σε ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους έχουν οδηγήσει οι πολεμικές επιχειρήσεις στον Καύκασο, με τη Μόσχα να απορρίπτει εμμέσως τη μονομερή κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε η Γεωργία.
Σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν τη Δευτέρα από τη ρωσική τηλεόραση, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας κατηγόρησε ευθέως τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι συνεργάζονται με τη Γεωργία, αφού -όπως είπε- γεωργιανά στρατεύματα επέστρεψαν από το Ιράκ με τη βοήθεια της Ουάσινγκτον.
«Δυστυχώς, ορισμένοι εταίροι μας αντί να μας βοηθούν, μας υπονομεύουν» είπε, καταγγέλλοντας ότι «γεωργιανές δυνάμεις στο Ιράκ επέστρεψαν, με αμερικανικά αεροπλάνα, στην εμπόλεμη περιοχή».
Παράλληλα, ο Βλ.Πούτιν κατηγόρησε τη Δύση ότι έχει μπερδέψει τους πραγματικά επιτιθέμενους με τα θύματα της σύγκρουσης.
«Το μέγεθος του κυνισμού είναι εκπληκτικό. Προσπαθούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο και το άσπρο-μαύρο και με επιδέξιο τρόπο να παρουσιάσουν τα θύματα αυτής της επίθεσης ως τους επιτιθέμενους και να επιρρίψουν την ευθύνη για τις συνέπειες της επίθεσης στα θύματα» είπε.
Με τις δηλώσεις του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απέρριψε εμμέσως και τη μονομερή κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε η Τιφλίδα, ξεκαθαρίζοντας ότι τα ρωσικά στρατεύματα -τα οποία χαρακτήρισε «ειρηνευτικές δυνάμεις»- θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις στη Νότια Οσετία μέχρι να υπάρξει μία «λογική κατάληξη».
Ωστόσο, για «δυσανάλογη αντίδραση της Ρωσίας» έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, από το Πεκίνο. «Έχω εκφράσει την ανησυχία μου για αυτή τη δυσανάλογη αντίδραση της Ρωσίας» είπε, επαναλαμβάνοντας ότι η Ουάσινγκτον καταδικάζει τους βομβαρδισμούς στα περίχωρα της Νότιας Οσετίας.
Την Κυριακή, δε, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι υποστήριξε πως η επίθεση της Ρωσίας στη Γεωργία «δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη» και ότι εάν συνεχιστούν οι ρωσικές επιχειρήσεις αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις σχέσεις της με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε τους Δυτικούς να μην επαναλάβουν το λάθος των «συμφωνιών του Μονάχου» του 1938 με τη ναζιστική Γερμανία, το οποίο οδήγησε σε μια «τραγωδία», εμφανιζόμενοι συμβιβαστικοί με «τον επιτιθέμενο».Η Ρωσία δεν θα είναι ποτέ «παθητικός παρατηρητής» της κατάστασης στον Καύκασο, προειδοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος, δηλώνοντας πάντως πως η Μόσχα θα κάνει τα πάντα «για να εξομαλύνει την κατάσταση στη Νότια Οσετία».
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την πρόεδρο της Φινλανδίας Τάρια Χάλονεν ο πρόεδρος της Ρωσίας προτείνει να σταλεί στη Νότια Οσετία μια αποστολή του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).''



in.gr

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Εδώ θα δείτε ένα απίστευτο βίντεο που αποδεικνύει οτι όντως οι κομμουνιστές γράφουν τη δικιά τους ιστορία και την επιβάλλουν όπου και όποτε αυτοί θέλουν.Παρακολουθείστε παρακαλώ αυτό το βίντεο με τις ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες απο τους ίδιους τους κομμουνιστές οπου και στις οποίες έγινε η αφαίρεση κάποιων προσώπων που ενοχλούσαν το πολιτικό κατεστημένο του κομμουνισμού.

ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΡΩΕΣ



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

Απο ότι καταλάβαμε τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει απο σχεδόν ακνέναν σεβσμός όυτε προς τα Ολυμπαικά Ιδεώδη ούτε και στο Πρώσοπο της Ειρήνης.Απο την πρώτα κιόλας μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο,τότε στην τελετή έναρξης,οι εχθροπραξίες μεταξύ Γεωργιανών Οσετών και Ρώσων δεν έχουν σταματήσει καθόλου.Λίγη ντροπή.Λίγη τσίπα.

Έχουν βομβαρδιστεί δεκάδες-χιλιάδες σπιτία και έχουν χαθεί άλλες τόσες ζωές αμάχων(!).Αν είναι δυνατόν.Το πιο εξωφρενικό είναι μάλιστα οτι έχουν βομβαρδίσει και το μοναδικό νοσοκομείο της περιοχής.για όνομα του θεού που ζούμε.Η κόλαση είναι μακριά και εμείς θέλουμε να την φερουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην παγκόσμια μας Πραγματικότητα;Έχουν στερέψει και τα τελευταία ύδατα στο άλλοτε πηγαίο ποτάμι του Σεβασμού και της Ειρήνης.

Πλέον ξέρεις οτι όταν ανοίξεις την τηλεόραση στα δελτία των Ειδήσεων θα δείς θρίλερ με γραμμένη την πλοκή τους στο ότο-κιου.Παιδιά στο δρόμο,γυναίκες,άμαχοι...Τίποτα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.Δεν γράφω αυτά για να κατηγορήσω κάποιον.Όχι.Όλοι φταίνε για αυτήν την κατάσταση.Ρώσοι,Γεωργιανοί,Οσέτιοι.Όλοι μηδενός εξαιρουμένου.Οι βόμβες και οι σκοτωμοί έχουν κοινό μερίδιο σε αυτόν μα και σε κάθε πόλεμο.Οι εικόνες που έρχονται στις οθόνες μας είναι απίστευτες...Απερίγραπτες,που θλίβουν αφάνταστα.μας θλίβουν αφάνταστα γιατί βλέπουμε τον άνθρωπο να καταστρέφεται κα να παθαίνει δεινά απο τον ίδιο τον άνθρωπο.Αυτά μας δίδαξε ο Χριστός;.αυτή είναι η ειρήνη που επιδιώκουμε.

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ...ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΗΡΩΩΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
.....................................
ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙΕΞΩ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ - ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ - H ΧΙΜΑΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΕΣ
........................................
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!



ΣΤΟΧΟΣ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 6-11 ΜΑΖΙ

Τα γυαλία έβαλε πάλι σε όλους ο γνωστός μαθηματικός και ερευνητής καθώς και βραβευθείς με νόμπελ Ελευθέριος Αργυροπούλος.Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 6-11 Μαζί και παρουσίασε κάποιες σημαντικές του έρευνες και αναζητήσεις με τη μαγεία της Θείας Ελληνικής Γλώσσης και των Αριθμών.



Μας εξήγησε μάλιστα και γιατί η Κίνα έχει σαν αγαπημένο της αριθμό το 8 (η'-οκτώ).



Προσέξτε:





η κίνα=89=8+9=17=1+7=8!

κίνα=81.Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Αργυρόπουλος ακούσθηκε σε μία ελληνική εκπομπή οτι σε κάποιες πλατείες τους οι Κινέζοι έχουν αποτυπωμένο τον αριθμό αυτόν δηλαδή το 81!



Τωρά δείτε πώς παρουσιάστηκε στην ίδια εκπομπή η μεγάλη σχέση της Ελληνικής Γλώσσας με την περίφημη ιστορία της αδελφοκτονίας του Άβελ απο τον Καϊν στην Παλαιά Διαθήκη.



καϊν=81(το ίδιο με την Κίνα!) =πα'(ελληνικοί αριθμοί)

αβελ =38=λη' (ελληνικοί αριθμοί)

=πάλη!!!



ποιός ήταν αυτός που νίκησε τον άβελ στην αδελφική και ανούσια αυτή πάλη;Ο Κάιν

Δείτε:

Κάιν=αναγραμματισμός του Νίκα

Άβελ=αναγραμματισμός του Λάβε!!!! (αυτός που έλαβε τα χτυπήματα)



Θαύμα

<<ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΣ!>>

ΠΗΓΗ http://endeia.wordpress.com/



Έλενα Τρικαλιώτη ΑΠΟ ΤΟ LIFO

10 Ιουνίου 2008 ενώ ήταν στο σπίτι της, στο Παγκράτι.:



«Με εμπνέει το κέντρο, γουστάρω τη βαβούρα, να ψωνίζω στο σούπερ μάρκετ μαζί με όλες τις φυλές του κόσμου - γι’ αυτό αγαπώ την Αθήνα! Είναι μια πόλη που συνδυάζει “γευστικά” έντονες εικόνες και πολλαπλές επιλογές, ενώ τη νύχτα είναι εντυπωσιακή και μπορείς να την περπατήσεις χωρίς φόβο».




Σχόλιο ΕΝΔΕΙΑ


''Kύριε Παυλόπουλε, δεν βάζεις κι εσύ το χεράκι σου να ελληνοποιήσεις όσους περισσότερους μπορείς καλοκαιριάτικα, γιατί με τους τόσο “αργούς” ρυθμούς που αφελληνίζεται η Ελλάδα, μοιάζει ν’ αργεί αρκετά ακόμα εκείνη η αποφράδα μέρα που επιτέλους η Αθήνα δεν θα μοιάζει απλώς στη Νέα Υόρκη, αλλά θα γίνει μια δεύτερη μεσογειακή Νέα Υόρκη, με τα όλα τα multiculturally diverse restaurants, και όλες τις φυλές του κόσμου σε ίσες αναλογίες. ''

Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ