Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ


Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ 117 Μ.Χ ΣΤΗ ΡΩΜΗ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΓΑΘΩΝ ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΗΣ.Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΘΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΑΓΙΑ ΣΤΟ 20 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΡΗΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΤΩΝΙΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ.

ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΝΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΡΗΣΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΣΣΑ,ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΣ.Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΩΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ.Η ΠΙΣΣΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕ,ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΩΝ!

ΕΤΣΙ Η ΑΓΙΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΡΗΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ''ΒΑΣΙΛΙΑ'' ΤΑΡΑΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ,ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ...

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΡΥΦΑ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΚΕΥΗ.ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ.


ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΗΝ ΣΟΥ ΤΗ ΚΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ, ΕΡΓΑΣΑΜΕΝΗ ΦΕΡΩΝΥΜΕ,ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΟΝ ΣΟΥ ΠΙΣΤΙΝ ΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΝ ΚΕΚΛΗΡΩΣΑΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΟΦΟΡΕ ΟΘΕΝ ΠΡΟΧΕΕΙΣ ΙΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ.


Το άρθρο αυτό προέρχεται απο τη Ματιά με διασκευή απο τον Ελληνορθόδοξο.Προσέξτε,στην ιστοσελίδα Ματιά ή Μάτια άρα είναι η πιο κατάλληλη ΑΓΙΑ για την ιστοσελίδα της Ματιάς.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.


Χρόνια πολλά στην Παρασκυευή,στον Παρασκευά,στη Βιβή,στη Βούλα (έχετε τόσο ωραίο όνομα γιατι το αλλάξατε) και σε όλους όσους γιορτάζουν.


ΑΜΗΝ

ΤΑ ΝΕΑ (ΜΕΡΟΣ 2)

Αμάν δηλαδή μα αυτά τα Νέα....Μία << τύμβων μισαλλοδοξίας>> ο Άνθιμος, μια συνέντευξη ξένου καθηγητή σε ένθετο που υποστηρίζει οτι ο Μέγας Αλέξανδρος << κατέλαβε>> την Ελλάδα γιαυτό και δεν τον << χώνευαν>> Αθηναίοι και Σπαρτίατες,μια δημοσίευση στο πρόλογο του προαναφερθέντος ενθέτου των δηλώσεων του προαναφερθεντος καθηγητή,μια η απουσία απο το πρωτοσέλιδο της τραγικής είδησης του ΑΔΙΚΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ(troktiko)....

Τί έγινε ρε παιδιά;Που τα έπινε χθές ο Καψής;Σε καμιά ταβέρνα τύπου ZORBAS THE GREEK;

TA NEA TΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ...

Η εφημερίδα << Τα Νέα Σαββατοκύριακο>> σε στήλη του τύπου << Πάνω-κάτω>> έχει τη φωτογραφία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου στη στήλη <<Κάτω>> βέβαια με το εξής επικριτικό σχόλιο:
<<Άμβων....Μισαλλοδοξίας>>.

Όταν ένας εκπρόσωπος της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μιλά υπερ του ΕΘΝΟΥΣ του αμέσως γίνεται μισαλλόδοξος,υπερβολικός,εθνικιστής,ρατσιστής κ.τ.λ. απο ανθρώπους που ΄θελουν την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας μουγγή για τα ΕΘΝΙΚΑ μας θέματα...

Συγγνώμη.Τα ίδια δε γινόταν και γίνονται με τον ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ;Έτσι δεν παρουσιάζουν μέχρι τώρα σπηλώνοντας τη μνήμη του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ τις παρεμβολές του για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ως σόου;

Ποιοι λοιπόν είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;Οι Τούρκοι για καποιοι Έλληνες προοδευτικοί...; Μη φτάσουμε να γίνουμε χειρότεροι και απο αυτούς που βρίζουμε.ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ.