Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΟΡΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ'ΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ!!!!







ΟΡΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ'ΣΚΑΣΕ.!!!

172(!) OI ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ


Τραγωδία χωρίς τέλος έχει εξελιχθεί η ιστορία με την καταστροφή του ισπανικού αεροπλάνου καθώς αυτό απογειονόταν για τα Κανάρια στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.Πάνω απο 172 νεκρούς δίνει το CNN ενώ οι Αρχές ομιλούν για 90 επισήμως διαπιστωμένα νεκρούς....Όλες οι ελπίδες έχουν σβήσει πλέον και η λέξη τραγωδία έχι σκιάσει ολόκληρη την ανθρωπότητα,όχι μόνον την Ισπανία,για αυτό το δράμα.

Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΒΕΡΚΟΘΗΚΑΜΕ

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ



Απο τον Κωνσταντίνο Πλεύρη



Απο sfoulidis

Απο SiriusAstir

Έτσι...για την Ιστοριά

ΑΥΡΙΟ....ΣΤΟΧΟΣ!

και εάν πάτε στο περίπτερο και κάνετε μια ώρα να βρείτε το ''ΣΤΟΧΟ'' ο οποίος θα έχει παραχωθεί κάτω απο άσχετες φυλλάδες...μη διστάσετε να τους το επισημάνετε στα αφεντικά των περιπτέρων.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

ΤΕΡΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΔΙΕΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ(!) ΣΤΟ ΒΟΛΟ

''Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Μαγνησίας, μετά τη σύλληψη 38χρονου άνδρα, μετά από καταγγελία της 36χρονης συζύγου του, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης τους.



Το φρικιαστικό περιστατικό, για την οικογένεια της «διπλανής πόρτας» όπως χαρακτηρίζεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, όταν η 36χρονη σύζυγος κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ότι ο 38χρονος σύζυγός της, ασελγούσε στην 12χρονη κόρη τους εδώ και δύο χρόνια, όπως της είχε αναφέρει η ανήλικη. Ο 38χρονος εργάτης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως δεν εργάζεται, συνελήφθη και κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας. Η καταγγελία Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη, που φέτος τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο, πριν από διάστημα δύο – τριών μηνών, ανέφερε στην μητέρα της, ότι ο πατέρας της ασελγούσε σε βάρος της όταν αυτή απουσίαζε από το σπίτι. Αρχικά η μητέρα έμεινε σοκαρισμένη, ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να διαπιστώσει αν τα όσα φριχτά της ανέφερε η κόρη της, ίσχυαν. Χθες το πρωί η μητέρα μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλε το γεγονός, καθώς διαπίστωσε για ακόμη μία φορά αλλαγή στην συμπεριφορά της κόρης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τα όσα ειδεχθή γίνονταν στο σπίτι, πραγματοποιούνταν εν τη απουσία της.



Η ίδια δεν εργάζεται, αλλά όπως τουλάχιστον φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της, όλα όσα συνέβησαν, σημειώθηκαν κατά τα χρονικά διαστήματα που απουσίαζε για διάφορες οικιακές εργασίες. Από ό,τι έχουν καταφέρει να συλλέξουν οι αστυνομικοί της υπηρεσίας, τα ειδεχθή περιστατικά δεν είχαν συχνότητα, αλλά γίνονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η μικρή δεν είχε καταγγείλει το γεγονός, από την πρώτη φορά, καθώς φοβόταν τη συμπεριφορά του πατέρα της, ωστόσο όπως προκύπτει το τελευταίο χρονικό διάστημα, εισερχόμενη και στην προεφηβική ηλικία είχε αλλάξει άρδην η συμπεριφορά της. Βυθισμένη σε σκέψεις, απομονωμένη και με έντονες μελαγχολικές τάσεις, στοιχεία που είχαν κινήσει την περιέργεια της μητέρας της, που την ρωτούσε συχνά – πυκνά τι συμβαίνει.


Η κόρη της αρχικά δεν της απαντούσε και η ίδια πίστευε ότι επρόκειτο για τις συμπεριφορές που παρουσιάζονται στις προεφηβική και εφηβική ηλικία. Η 12χρονη ωστόσο, δεν άντεξε και πριν από λίγο καιρό εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέβαιναν στην μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το γεγονός. Η ανήλικη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί τόσο από ψυχολόγους, όσο και από γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι θα διαγνώσουν για τις ασελγείς πράξεις.


Ο πα-τέρας


Κατά τη σύλληψή του ο 38χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς και εξεταζόμενος αρνήθηκε ότι έχει προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του. Παραδέχθηκε, ωστόσο ότι έδειχνε πατρική τρυφερότητα στην κόρη του και τίποτα παραπάνω. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η οικογένεια δεν έδειχνε να έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Χαρακτηρίζεται ως μέση οικογένεια της διπλανής πόρτας, η οποία έχει ακόμη ένα μικρότερο παιδί, ενώ και ο 38χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία θα αποστείλει σήμερα το φάκελο της δικογραφίας στην Εισαγγελία Βόλου.''


ΑΠΟ:ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΣΤΟΥΣ 100+ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ


  • ANANEΩΘΗΚΕ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ



Κατά την απογείωση στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης το αεροπλάνο ''κόπηκε στα δύο'' και συνετρίβη.Αναφέρθηκαν προβλήματα πρίν το μεγάλο δυστήχυμα εφόσον υπήρχαν και καθυστερήσεις για την μοιραία πτήση.Χωρίς σιγουρία απόλυτη οι ειδήμονες και οι πραγματογνώμονες προσπαθούν να βρούν τον τρόπο με τον οποίο κατεστράφη το αεροπλάνο καθώς και τα αίτια.οι νεκροί υπολογίζονται στους 90 σύμφωνα με το CNN.Ο προορισμός του ήταν τα νησιά της Πάλμα στον Ατλαντικό στα Κανάρια.Το βρετανικό BBC αναφέρεται για τουλάχιστον 100 νεκρούς.



Βίντεο απο BBC


Χάρτης απο το BBC.

ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Θεσσαλίας ''Θεσσαλία'' ο πρωθυπουργός της Ρωσσίας Βλαντίμιρ Βλαντιμιριοβιτς Πούτιν προτίμησε να παραθέρισει για το καλοκαιράκι τούτο στην ωραία Σκιάθο μας.Εν μέσω του χάους που επικρατεί στις περιοχές της Νότιας Οσετίας-Γεωργίας,της τόσο συνεχώς αποδεικνυόμενης ώς εύθραυστης ειρήνης του μεντβέντεφ ο...''κοντός'' του λιακόπουλου περνάει ''μαγευτικές στιγμές στη θαλαμηγό του.Καλά να περάσει λοιπόν