Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ΠΕΡΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ'' www.egolpio.ΝΕΤ.ΠΡΟΣΟΧΗ!

Έχουν χάσει κάθε έλεγχο οι “αναγεννημένοι” “σεσωσμένοι” πεντηκοστιανοί της ΕΑΕΠ. Έφτιαξαν “μαϊμού” Αντιαιρετικό Εγκόλπιο προκειμένου να εξυπηρετήσουν σκοτεινούς (πραγματικά) σκοπούς. Ιμιτασιόν σελίδα και ιμιτασιόν χαρίσματα όπως ιμιτασιόν ο ίδιος ο διάβολος. Προσέξτε παιδιά χάσατε το δρόμο!


Η ιστοσελίδα που παραπλανητικά φέρει το όνομα ΠΕΡΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟ (με βυζαντινή γραμματοσειρά παρακαλώ) με ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.egolpio.net/.

Οι συνδέσεις της σελίδας παραπέμπουν σε σάιτς της ΕΑΕΠ
Ο καθένας μας μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες και στο όνομα αλλά και στη διεύθυνση με την ιστοσελίδα ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ (http://www.egolpio.com/) της οποίας είμαι δημιουργός. Όπως καταλαβαίνω η σελίδα μας ενοχλεί πολύ τους αιρετικούς οι οποίοι για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προς επίτευξη δολίων και σκοτεινών σκοπών.

Η σελίδα της ΕΑΕΠ "Χριστιανισμός & Επιστήμη" σύνδεσμος από το μαϊμού Εγκόλπιο

Παλιά τους τέχνη κόσκινο η ΑΠΑΤΗ και η ΔΙΑΒΟΛΗ όπως ο πατέρας τους ο διάβολος τους δίδαξε. Το χούϊ δεν κόβεται το άτιμο.

Δείτε εδώ κάποιες από τις απάτες τους:



Άξιος ο μισθός σας παιδιά! Και εις ανώτερα! Άραγε τι έχουν να πουν οι φίλοι μου οι “ποιμένες” της ΕΑΕΠ;

ΠΗΓΗ:ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ