Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (;) ΕΧΟΥΜΕ!




Ο αξιόλογος κατα τα άλλα δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στο θέμα με τους ειδικούς φρουρούς που ευθύνονται για το χαμό του Αλέξη έβγαλε ''πρώτη μούρη'' ποιόν λέτε; Τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου!. Το Χατζηστεφάνου, το πασίγνωστο ομοφυλόφιλο, που έβριζε ασυστόλως με ύβρεις τύπου ''Βλαχάρα'' κ.τ.λ στο ''παιχνίδι'' (reality) Fame Story, που αγωνίζεται σε ολόκληρη τη ζωή του για τους gay και που ζητά γάμο ομοφυλοφίλων, για να μας πεί που θα οδηγηθούν τα παιδιά μας στο μέλλον και που ήδη οδηγούνται....

Αγαπητέ Γ. Αυτιά αυτόν θεωρείς ώς πρότυπο για να μας πεί που πορευόνται τα παιδιά του σήμερα στο αύριο;;; Μάλιστα υποστήριξε και μετά υπερηφανείας πως κατεβαίνει και αυτός στο δρόμο με τα παιδιά μιας και που μένει στα Εξάρχια των Αθηνών (γιατί άραγε να βγαίνει και αυτός στο δρόμο με τους νέους; Ο νοών νοείτω)

Μα, θα μας πούν, Δημοκρατία έχουμε. Κι εμείς τους απαντάμε. Όχι δεν έχουμε δημοκρατία. Δεν είναι αυτή η δημοκρατία που μας άφησαν οι Πατέρες μας σε καμμία περίπτωση. Αυτή είναι η ανάδειξη του κάθε ανωμάλου (ομιλούμε γενικά) ώς απολύτου προτύπου της νεολαίας και του λοιπού λαού. Ξεχάστε τον Κολωκοτρώνη, το Διάκο, το Λεωνίδα, το Ισαάκ και το Σολωμού πλέον έχουμε Δημοκρατία του Χατζηστεφάνου και του Βαλλιανάτου... Άλλο η δημοκρατία και άλλο η φαυλοκρατία και η ηθο-δολοφονία.





Φωτογραφία: Ορίστε ποιοι θα κρίνουν το μέλλον των παιδιών μας! Ο Π. Χατζηστεφάνου στο Fame Story ντυμένος χειρότερα και απο καρναβάλι εκτοξεύοντας ύβρεις προς όλες τις μεριές. Αυτά ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν. Τίποτα δεν κάνουμε όμως για να βελτιώσουμε το παρόν και να διαμορφώσουμε το μέλλον.


Ερώτηση: Αν ρωτούσαμε τον Παύλο Μελά αν θα ήθελε να έχουμε αυτή την κατάντια ώς Έθνος και ώς κράτος με τους ομοφυολόφιλους να πρωτοστατούν στα τηλεοπτικά παράθυρα και νας δίνουν οδηγίες για το μέλλον τον παιδιών μας τι θαρείτε πως θα απαντούσε; Μα τώρα τί σχέση έχει ο Παύλος Μελάς...; Έχει και μεγάλη μάλιστα. Αν θέλουν οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν για το καιρό θα φέρουν το μετεωρολόγο, για την ιστορία τον ιστορικό, για τη σκηνοθεσία το σκηνοθέτη, για τη ζωγραφική το ζωγράφο, για τους νέους ένα σωστό και κατάλληλο παιδαγωγό και πάει λέγοντας.


Μπορεί ο Παύλος Μελάς να έχει φύγει εδώ και καιρό απο τη ζωή και να μη μπορούμε να του θέσουμε ερωτήσεις αλλά επειδή υπάρχει ο Παράδεισος μας βλέπει απο εκεί ψηλά, όχι μόνον αυτός αλλά και οι μεγάλοι ΕΛΛΗΝΕΣ, και ντρέπονται για τα χάλια μας....

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Δελτίο Τύπου της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού

Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού καταδικάζει τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ως νεολαία δηλώνουμε ότι είμαστε κατά της βίας, είτε αυτή προέρχεται από κρατικές μονάδες καταστολής, είτε από παρακρατικές ομάδες «αντιεξουσιαστών» - αναρχικών.

Λυπούμαστε που οι προβλέψεις μας επιβεβαιώνονται τραγικά, με τον άδικο θάνατο ενός 15χρονου μαθητή. Το ανεξέλεγκτο καθεστώς βίας των Εξαρχείων, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα έφερνε την απώλεια ανθρώπινης ζωής, από κάποια μεριά. Αδιαφορούμε για την όποια ιδεολογική ταυτότητα του θύματος, γιατί όποια και να ήταν, η θλίψη για τον θάνατο ενός Ελληνόπουλου παραμένει ίδια.


Κάνουμε έκκληση προς τις πολιτικές νεολαίες, τις φοιτητικές παρατάξεις και τους μαζικούς φορείς να αναλάβουν με την απαιτούμενη ψυχραιμία και σοβαρότητα, την ευθύνη του ελέγχου και της περιφρούρησης των κινητοποιήσεων τους. Το κράτος άλλωστε είναι ανίκανο να το κάνει. Απαιτούμε προς όλους να πράξουν με αίσθημα ευθύνης τα δέοντα, προκειμένου να σταματήσει η ανεξέλεγκτη βία και ο κοινωνικός διχασμός, που θα μας οδηγήσει προς νέες απώλειες. Το να ξεκινούν επεισόδια που καταστρέφουν εντελώς ολόκληρες πόλεις, από επίσημες συγκεντρώσεις ενός υπεύθυνου κοινοβουλευτικού κόμματος (του ΣΥΡΙΖΑ), αποτελεί το άκρον άωτον της πολιτικής ανευθυνότητας.
Οι αδίστακτοι που με όργανο την προπαγάνδα, δεν διστάζουν να θυσιάσουν στο βωμό της μικροπολιτικής και των ιδιοτελών συμφερόντων τους νέους που γοητεύονται από την ιδέα της επανάστασης ή της εξουσίας θα αναδειχθούν στην συνείδηση του λαού, εξίσου εγκληματίες με εκείνους που παρακινούν σε πράξεις βίας το δοκιμαζόμενο λαό. Είναι θλιβερό απλοί πολίτες να γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών σκοπιμοτήτων, μπροστά σε μια οικονομική κρίση που κάνει το μέλλον της ζωής, των περιουσιών και της εργασίας τους αβέβαιο.


Το στερνό αντίο στον αδικοχαμένο Αλέξη, ας αποτελέσει την αρχή της ενότητας μίας κοινωνίας που έχει χάσει τον προσανατολισμό της και όχι την επιβεβαίωση της πλήρους διάρρηξης του κοινωνικού μας ιστού, που κάποιοι εδώ και πολλά χρόνια επιδιώκουν.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ



Καλά λέει ο λαός μας το χαρακτηριστικό: ''Για δες ποιός μιλάει!'' Εδώ ισχύει το: ''Για δείτε ποιοί γράφουν'' Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν μας προτρέπει για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ γράφοντας στις αφίσες του αποφασιστικά: '' Δε θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους!'' Για την κρίση τους!

Μάλλον ξεχνάει ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Αλαβάνος ότι οι αναρχικοί, που τους χαϊδεύουν τα αυτιά (και αυτή είναι η αλήθεια), που τα έκανα λίμπα αυτές τις ημέρες... πυρπόλησαν 800 ολόκληρα καταστήματα (!) και άφησαν (πόσους λέτε;) 3.000 ανθρώπους χωρίς στον ήλιο μοίρα μέσα στην ανεργία τη μαύρη.... Και όλα αυτά με τα ''δημοκρατικά'' έργα τους. Ε, βέβαια θα πεί και ο Λαζόπουλος εν τοιαύτη περιπτώσει είναι έφηβοι, είναι παιδιά που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον και για αυτό λόγω της πίεσης των μεγάλων καταστρέφουν και βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο... επειδή βγήκαν και αυτοί στο δρόμο...

Μας θέλει να κάνουμε απεργία η αριστερά του Τσίπρα χωρίς να ξέρει (;) ότι η οικονομική κρίση μπήκε και επίσημα μάλλον μετά βαΐων και κλάδων στη χώρα μας μετά απο τα επεισόδια που άφησαν άφωνο ολόκληρο τον κόσμο! Όλα τα κόμματα καταδικάζουν τις πράξεις μα ο ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις πολλές ψήφους που παίρνει υποστηρίζοντας τους κουκουλοφόρους, κάνει την κότα, μιλάει για αθώους εφήβους που ψάχνουν για ένα καινούργιο-καλύτερο μέλλον και μας παρακινεί (όχι εμάς, εμαστε εχθροί άλλωστε) σε γενική απεργία. Βέβαια! Δε φτάνει που παράλυσαν τη χώρα με τους ''χαϊδοαυτιάδες'' τους θέλουν να την ξανα-παραλύσουν με τις εκτεταμένες απεργίες τους.

Βασικά καπηλεύοντας το νεκρό σώμα του αδικοχαμένου Αλέξη μας καροϊδεύουν λεγοντάς μας πως όλα αυτά γίνονται εις μνήμην του... Ποιόν κοροϊδεύουν. Ο ήρωας Αλέξης, που έφυγε απο κοντά μας λόγω αδιαφορίας και γενικής αποδιοργάνωσης σίγουρα δε θα ήθελε να γίνονται αυτά εις βάρος συμπολιτών του.

Ας αφήσουν λοιπόν τις υποκρισίες και τα μικροψεμματάκια και ας δουν επιτέλους τι κρίσή προκαλούν οι ''γνωστοί-άγνωστοι''(πλέον τους έχει μάθει όλος ο κόσμος΄, μάλλον είναι γνωστοί-γνωστοί) υπο τη σκέπη τους, αφήνοντας πίσω τους μπολσεβικισμούς