Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΛΕΩ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ << ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ>> .

ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ASSOCIATED PRESS ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ UCLA (UNIVERSITY OF CALLIFORNIA,LOS ANGELES- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ)ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ 100.000 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ(!!!) ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ 68.000 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ BLUE STAR FERRIES ΓΙΑ ΤΗΛΟ....

ΠΗΓΗ:http://hosted.ap.org/dynamic/stories/G/GAY_MARRIAGE?SITE=PASUN&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT

ΤΟ ΑΓΑΘΟΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ << ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ>> ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ << ESPIRITO SANKTUS>>(ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ) ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ << HOLY SPIRIT>>.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΕ ΦΘΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΔΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ Ο < ΟΞΑΠΟΔΩ>>, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΑΊΔΙΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΕΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΥΒΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΗΜΩΝ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: << ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SITES ΚΛΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ>> ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1). Ε.Φ.Α.Ε= 53%
2).HELLENIC RELIGION=40%
3). - 4).=ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ=13%,ΟΟΔΕΓΡ=13%


ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : << ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ>> ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1). ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ= 66%
2). ΜΑΣΟΝΟΙ= 27%
3). ΝΕΦΕΛΙΜ= 16%
4). ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ= 5%


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΥΓΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ.