Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΤΤΙΛΑΣ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!) ΟΛΚΑΤΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 10 ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΟΥΣ!!!

Το κάθαρμα της Τουρκίας, κακο-ποιός και όχι ηθο-ποιός, Αττίλας Ολκάς δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση με άνεση ότι σκότωσε 10 Ελληνοκύπριους! Ένας καθαρά εγκληματίας πολέμου δηλαδή!!!


Δε φτάνει που είναι εγκληματίας πολέμου, τώρα προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις του κιόλας, λέγοντας ότι όλα αυτά που δήλωσε είναι... σενάριο για έργο του που σκηνοθετεί και που πρόκειται να παιχθεί σύντομα στην Τουρκία.


ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΧΘΗ (ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ) ΑΤΤΙΛΑ ΟΛΚΑΤΣ




Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ



Ανακοίνωση της εφημερίδας Αδούλωτη Μάνη



Την 21η Ιανουαρίου 2009 οι Γεώργιος Λουκάκος (ιατρός) και Γεώργιος Δημακόγιαννης (εκδότης) ως εκπρόσωποι της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την ενίσχυση των τριών ανήλικων τέκνων της οικογένειας Κορκονέα, συνάντησαν την μητέρα τους Μαρία Κορκονέα και σε κλίμα συγκίνησης τής παρέδωσαν την επιταγή με το σεβαστό οικονομικό ποσό που συγκεντρώθηκε στον ένα μήνα λειτουργίας του σχετικού τραπεζικού λογαριασμού.


Εκτός τής επιταγής παραδόθηκε και αναλυτική κίνηση με το σύνολο των τραπεζικών πράξεων του εν λόγω λογαριασμού, καθώς και πλήθος επιστολών συμπαράστασης από Συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Η κ. Μαρία Κορκονέα σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει τα εξής:
Εκφράζω από τα βάθη της ψυχής μου ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους Συνανθρώπους μας που από κάθε σημείο της Ελλάδας και το εξωτερικό έσπευσαν εμπράκτως να μας συμπαρασταθούν.


Ευχαριστώ εφημερίδες, ιστοσελίδες κι άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικά και πανελλήνια, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς κ.λπ., που παρά το αρνητικό κλίμα των ημερών πρόβαλαν και στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερο Ευχαριστώ τέλος να εκφράσω στους πρωταγωνιστές αυτής της μανιάτικης πρωτοβουλίας, και ιδιαίτερα στους επιφανείς Συμπατριώτες μας Γ.Λουκάκο (ιατρό) και Γ.Δημακόγιαννη (εκδότη) που, χωρίς να μας γνωρίζουν προσωπικά αλλά και χωρίς κανένα δισταγμό, μπήκαν μπροστά σε μια υπόθεση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που απ’ την αρχή όμως έκρυβε κινδύνους και σκοπιμότητες. Εγώ και η οικογένειά μου θα θυμόμαστε πάντα ό,τι τόσο ανθρώπινα και άφοβα έκαναν για μας. Εύχομαι τέλος ολόψυχα σε όλους σας Καλή Χρονιά και Υγεία σε σάς και τους δικούς σας, και ποτέ κανείς σας να μη βρεθεί σε δοκιμασία σαν κι αυτή που βρίσκεται η οικογένειά μου από την 6η Δεκεμβρίου 2008.


Μάνη, 21-1-2009 Μαρία Επαμ. Κορκονέα


Οι Γ.Λουκάκος και Γ.Δημακόγιαννης απ’ την μεριά τους επίσης αφού ευχαρίστησαν θερμά τα ΜΜΕ και όλους όσους στήριξαν εμπράκτως την Μανιάτικη Πρωτοβουλία, χωρίς μάλιστα πολλοί εξ’ αυτών να ‘ναι Μανιάτικης καταγωγής, τόνισαν χαρακτηριστικά:


«Οι εκατοντάδες ευαίσθητοι κι αδούλωτοι Συνέλληνες που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, έδωσαν την καλλίτερη απάντηση στους εκφραστές τής κίτρινης δημοσιογραφίας που ασμένως την διέστρεψαν, την συκοφάντησαν και την λοιδόρησαν, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την δημοσιογραφική αλητεία τους και το τι τελικά κρύβουν κάτω από το «δημοκρατικό και προοδευτικό» τους προσωπείο. Σ’ αυτή την χώρα τα τρία ανήλικα παιδιά του Κορκονέα δεν έχουν κανένα δικαίωμα λιγότερο απ’ τα παιδιά του Κουφοντίνα, για τα οποία κάποιοι τότε αμέσως κινητοποιήθηκαν. Δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Τους αξίζει μάλιστα κάθε συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην απρόσμενη και τραγική οικογενειακή τους περιπέτεια κι εμείς αυτό το μήνυμα στείλαμε απ’ την ανυπότακτη Μάνη. Καλωσορίζουμε λοιπόν με συγκίνηση και αγάπη την μανιάτικη οικογένεια Κορκονέα στην Πατρώα Γη μας και τους ευχόμαστε καλορίζικοι και κάθε καλό στην ζωή τους!»


Φωτογραφία 21.01.2009: Οι Γεώργιος Λουκάκος και Γεώργιος Δημακόγιαννης παραδίδουν την επιταγή για τα τρία ανήλικα τέκνα στην Μαρία Κορκονέα, μαζί με πλήθος επιστολών συμπαράστασης.
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΙΜΙΑ 2009 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 19:00

ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΜΙΩΝ,ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ