Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ!!!


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ!!!ΕΥΓΕ!!!ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ...ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ!

ΜΑΡΤΥΡΕΣ (ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ)

Η ΚΟΣΙΑ αναγγέλει τη βασιλεία του Καλά Κρασιά
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ RWSSEL ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΝΕ (ΕΝΩ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ):
1.ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ(!)
2.ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ(!)
3.ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ(!) ΛΑΤΡΕΙΑΣ (ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ)ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΠΙΣΤΕΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ.ΟΜΩΣ Η ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!!
4.ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 144.000 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ <<ΚΟΛΑΣΗ>> ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ(!)
5.ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ (ΦΥΣΙΚΑ) ΤΟ 1914 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΟΡΑΤΑ(!!!)
6.ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ Ο ΙΣΑΑΚ Ο ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ 1925.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ (BETH SARIM)ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ <<ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ>> ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ!!!
7.ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ(!)
8.ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(!)
9.ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ (ΤΩΡΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ) ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ RWSSEL ΜΕ ΤΙΤΛΟ <<ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ>>


--------------------------------------------------------------------------------

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (2)


ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

---Το εβραικό βιβλίο <<Το εβραικό Αλμανάκ>> Εκδόσεις Μπάνταμ 1980 και σελίδα 58 αναφέρει οτι οι εβραίοι των δεκαετιών 1920 1930 είχαν συμμετοχή ίση αν όχι μεγαλύτερη απο τους Ιταλούς ομοίους τους στο οργανωμένο έγκλημα (γκάνγκστερ).

---ΗΦΑΙΣΤΟΣ: ΦΩΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ. ΛΑΜΠΟΝ ΑΡΜΑ.

---Ο γνωστός και μη εξαιρεταίος ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΤΗΝ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΚΡΙΣΤΙΣ.

---.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΠΑΙΣΙΟ...

---ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΕΣΜΕΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..

---(κΑΙ ΚΆΤΙ ΧΡΉΣΙΜΟ..)Σάρωση συχνοτήτων λέγεται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το <<ζάπινγκ>>

.---Η ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ!...

---Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΗΤΟ ΑΝΗΡ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

---ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΝ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ-Γεράσιμος Καλογεράκης ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ-Ηλίας Σωτηρίου Ανέστης Κεραμυδάς: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙ ΒΑΤΩΝ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ-Ηλίας Σωτηρίου ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ- Διδώ Σωτηρίου ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-Ηλίας Σωτηρίου Γεώργιος Γεωργαλάς:ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΙΟΙ ΗΣΑΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Η ΑΙΓΑΙΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΟΝ ΓΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΙΣ ΠΑΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΚΕΑΝΟΠΛΕΥΣΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΙΣ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΝ ΕΙΔΩΛΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ-Άγγελος Παν. Σακκέτος ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ 21- Ηλίας Σωτηρίου Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-Άγγελος Παν. Σακκέτος ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Δημοσθένης Λιακόπουλος Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-Α.Κατακουζηνός. Δημήτριος Φραγκούλης: ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΔΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-Δημοσθένης Λιακόπουλος ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-Άγγελος Παν. Σακκέτος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ-Ελευθέριος Απ. Καρακίτσιος Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-Γεώργιος Κορής ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ-Εκδόσεις Λιακόπουλος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ-Ηλίας Σωτηρίου ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝ-Ανέστης Κεραμυδάς ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ-Γεώργιος Καρατζαφέρης ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΑΚΟΥ-Προτείνουμε τις εκδόσεις Γεωργιάδης χωρίς να υπάρχει ουδένα συμφέρον ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ-Δημοσθένης Λιακόπουλος ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΞΟΝΙΟΥ- Γεώργιος Φουτσιτζής.ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ!!!

---ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ:
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ
ΓΛΩΣΣΑ ΜΗ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΩ ΤΟΥ ΝΟΥ
Έν οίδα οτί ουδέν οίδα- ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ου δε γαρ άνευ σμικρών τους μεγάλους φασίν οι λιθολόγοι λίθους ευ κείσθαι.- ΠΛΑΤΩΝ

Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Η πόλις ημών το των ΕΛΛΗΝΩΝ όνομα πεποίηκεν μηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι.- ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Άνδρες γαρ πόλις και ού τείχη ουδέ νηές ανδρών κεναί.- ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ.
Οι πολεμιστές κάνουν την πατρίδα και όχι τα τείχη και τα πλοία τα άδεια
. Ανάγκα δ' ουδέ θεοί μάχονται.- ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ
Λάθε βιώσας.- ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μάθε να ζείς όσο πιο δυνατόν αθόρυβα.
Η τέχνη μιμείται την φύσιν.- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Απλούς ο μύθος της αληθείας έφυ.- ΕΥΡΙΠΙΔΗ Η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια.
Ουδέν γλυκίον πατρίδος.- ΟΜΗΡΟΣ
Α μη οίδα ουδέ οίομαι ειδέναι.- ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ούτε ξέρω ούτε ισχυρίζομαι οτι ξέρω.
Πολλά τα δεινά κουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει.- ΣΟΦΟΚΛΗΣ Πολλά είναι τα θαυμαστά αλλά τίποτα θαυμαστό σαν τον άνθρωπο.
Άρχεσθαι μαθών άρχειν επίστηση.- ΣΟΛΩΝ Όταν μάθεις να κυβερνιέσαι τότε θα μάθεις να κυβερνάς.
Άγει δε π΄ος φως την αληθείαν χρόνος.- ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Ο χρόνος οδηγεί την αλήθεια στο φώς.
Το δε ζητούμενον αλωτόν εκφεύγει δε τ'αμελούμελον.- ΣΟΦΟΚΛΗΣ
Κρείττον είς κόρακας ή εις κόλακος εμπέσειν οι μεν γαρ νεκρούς οι δε ώντας εσθίουσιν.- ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ
Ουδέν ανδρείας χρήζομεν εάν πάντες ώμεν δίκαιοι.- ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
.Πόλεμος πατήρ πάντων.- ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Τα πάντα ρεί.- ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Να τι είχαν πεί για το Σωκράτη:Αδικεί Σωκράτης, ους μεν η πόλις νομίζει θεούς ού νομίζων, έτερα δε καινά δαιμόνια εισηγούμενος.Τίμημα θάνατος
.Γνώθι σαυτόν.-

---ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ.ΣΤΡΑΒΩΝ: Αυτόχθονες οι Πελασγοί- Γεωγραφικά vii 327.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΕΥΣ: Των Πελασγών το γένος... Εκ Πελοποννήσου το αρχαίον.Ρωμαική Αρχαιολογία Ι, 17ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Του γηγενούς γαρ ειμί εγώ Παλαίχθονος ίνις Πελασγός τήσδε γης αρχηγέτης. Ικέτιδες στ.250-1. Κατα τον εξαίρετο Γεωργαλά Γεώργιο το όνομα Πελασγός προέρχεται ή(α) εκ του πέλας= πλησίον, Πελασγός= ο κοντινός, ο δικός μας (παράγωγο του πέλας)(β)Πέληος= Παλαιός και Άργος= χώρα= Πελασγός= ο παλαιός κάτοικος της χώρας.Όντως σπουδαία η προσπάθεια ετυμολόγησης υπο του κ. Γεωργαλά αλλά ας δούμε τι λέει ο κ. Πετρόπουλος στο εξαίρετο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ. << Απο το ρήμα δημαγωγέω(δημαγωγώ) προέρχεται το ουσιαστικό δημαγωγός.Απο το ρήμα δημιουργέω(δημιουργώ) προέρχεται το δημιουργός. Κατ΄αναλογίαν και ο Πελασγός προέρχεται απο το ξεχασμένο ρήμα της Ελληνικής Πελασγέω(πελασγώ) το οποίον όμως παραμένει ανερμήνευτον.Στην << Ομηρικήν >> γραμματικήν όμως το ιερό γράμμα έ-ψιλον εκτείνεται στο άλλο ιερό γράμμα ήτα (άλλωστε όλα τα γράμματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ).Συνεπώς η πρώτη συλλαβή μεταλλάσσεται σε (Πη-).Στη διάλεκτο της Θεσσαλίας, της Βοιωτίας, της Λέσβου και αλλού το άλφα γίνεται όμικρον!WASHINGTON POST: Διοικήται απο την εβραία Κάθριν Μέγιερ.NEW YORK TIMES:Ελέγχεται απο τον εβραιο Άρθουρ Σουλσμπέργκερ. Εκδότες οι εβραίοι Μάξ Φράνκελ και Ζόζεφ Λέλυβέλντ. Η ίδια οικογένεια εκδίδει άλλες 33 εφημερίδες 12 περιοδικά και 7 τηλεοπτικούς σταθμόύςWORLD STREET JOURNAL: Απο τον εβραίοι Πήτερ Κανν. Άλες 24 εφημερίδες.TIME: Απο τον εβραίο Τζέραλντ Λέβιν.NEWSWEEK: Απο την εβραία Κάθριν Μέγιερ Γκράχαμ. U.S NEWS AND WORLD REPORT: Ελέγχεται απο τον εβραίο Μόρτιμερ Ζούκερμεν. Οι εβραίοι έπεισαν τον Ξέρξη να εκστρατεύσει εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ και συγκεκριμένα η γυναίκα του απο το χαρέμι Εσθήρ την οποία την έπεισε ο εβραίος Μαρδοχαίος. Για αυτό και οι Περσικοι Πολέμοι έγιναν...
--- Μόλις οι Γαλάτες πήγαν να καταπατήσουν τους ΔΕΛΦΟΥΣ έπαθαν ανεξηγήτως παράκρουση!Τα θύματα ήταν γύρω στα 10.000.... 300.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΕΣΩΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (1)

--Πολλοί αγνοούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ.Πώς μπορούν όμως να τον αγνοούν τη στιγμή που οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΗΛΑΔΗ HAPPENING ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΗΡΑΝ...

--Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ Η ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΚΑΚΕΚΤΥΠΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ.(ΖΕΕΒ ΧΕΡΤΣΟΓΚ, ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΧΩΡΑ- 29-20.4.2000).

---.ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ!!!

---.Η λέξη αργός στα (αρχαία) ΕΛΛΗΝΙΚΑ σημαίνει λαμπερός (Η Αργώ το πλοίον)Βωμολόχος στα (αρχαία) ΕΛΛΗΝΙΚΑ σημαίνει αυτός που παραφυλάει στους βωμούς, κυρίως μισοπεθαμένος απο την πείνα για να φάει τα υπολείματα απο τα σφάγια...!

---(ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ)Η πρώτη τράπεζα του κόσμου ευρέθη εις το ΑΡΓΟΣ και χρονολογείται απο τον 5 αιώνα π.Χ

---Ο εβραικής καταγωγής Ζεκαρία (Ζαχαρίας) Σίτσιν θεωρεί λανθασμένα βέβαια πως οι Σουμέριοι αποτέλεσαν την αρχή των πάντων λέγοντας μάλιστα οτι το Δωδεκάθεο του Ολύμπου προήλθε απο αυτούς.Όλα αυτά τα λόγια και τα γραφθέντα του Σίτσιν είναι ψεύδη καθώς αγνοεί επιδεικτικώς οτι οι Σουμέριοι ήσαν ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ δηλαδή ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο Ζεκαρία Σίτσιν είναι ένας ερευνητής ο οποίος δε βασίζεται στην ιστορική αλήθεια διότι λέγει οτι οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο απο τον Μωυσή(εννοεί απο τα μωσαικά στοιχεία- κάτι τέτοιο λεει σε ένα βιβλίο του).Που να ξέρει ο άμοιρος οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ)ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΗΣΑΝ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

---Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΞ ΔΙ ΗΣ ΚΑΤΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ Η ΜΕΤΑΓΟΥΣΑ ΕΚ ΓΗΣ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ.

---(ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ)Μία εξαίρετη Κινέζα δασκάλα γνωστή ως <<η Ελληνίδα της Σανγκάης>> διδάσκει ΕΛΛΗΝΙΚΑ στον κινέζικο στρατό <<του Μάο>>.

---ΑΙΣΧΡΟ-ΧΥΔΑΙΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!Ο επαίσχυντος και σεξουαλικά (όχι μόνο) ανόμαλος <<συγγραφέας>> Θανάσης Τριαρίδης υβρίζει το Χριστιανισμό με τα χειρότερα λόγια που μπορεί να φανταστεί ο διεφθαρμένος ανθρώπινος νους λέγοντας οτι η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ διετέλεσε (γνωστή) πράξη(!) με τράγο(!) γεννόντας το <<Ραβουνί>>, οτί ο <<Ραβουνί>> έκανε πεο...χίες(!) και άλλα αισχρότατα πράγματα τα οποία ένας κανονικός (normal) άνθρωπος θα έφριττε εάν τα διάβαζε.ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ........

---ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΤΟ ΠΑΡΟΝ>> ΤΟ 74,8% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 14,3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΣ.

---ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΙΜΙ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ) ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1429μ.Χ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ(1459-1519)ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ(1475-1564) ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ......

---Η Ρωσία επιβάλλει βαρύ πρόστιμο σε όποιον (π.χ εκδότη) αντικαταστήσει κάποιο γράμμα (χαρακτήρα) του κυριλλικού με το λατινικό αλφάβητο.π.χ ΠΡΑΒΔΑ και όχι PRAVDA(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!).(Ελληνιστί)

---ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ(ρίπτω την ασπίδαν) ΚΑΙ ΤΡΕΣΑΣ(εκ του ρήματος τρέω που σημαίνει φοβούμαι).

---ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ-ΜΗΤΡΙΔΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!Συνεχίζουμε...

---ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Η ΛΕΞΗ ΟΥΛΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕ <<ΓΕΙΑ>> ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΕ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ SALVE ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ SALUT.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝ ΤΟ ΟΛΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ:ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ...

---ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ <<ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ>> ΜΑΡΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 100:<<Ένα χρόνο μετά, οι τουρκικές δυναμεις, με ηγέτη τον Κεμάλ, επιτίθενται και αναγκάζουν τα ελληνικά να υποχωρήσουν πρός τα παράλια.Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη.Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα>>.ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ...

---Μια αποκάλυψη:Η ιταλική λέξη mare που σημαινει θάλασσα και οι άλλες παραμφερείς της προέρχονται είτε απο το πρωτοελληνικό μορ- μαρ- που δηλοί το υδάτινο στοιχείο είτε απο το άλλο ελληνικό μαρμαίρω που σημαίνει λαμπυρίζω.Τώρα στα αγγλικά η θάλασσα λέγεται sea και αυτό όμως φαίνεται να είναι ελληνικό καθώς πιθανώς παράγεται απο το ρήμα σείω καθώς σεισμοί αποδιδόταν στον ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

---Ο πρόεδρος των Η.Π.Α Τζορτζ Μπους, η Μπεναζιρ Μπούτο (θεωρώντας θύμα της το Ρατζίν Γκάντι), ο Χένρι Κίσσινγκερ, ο πρόεδρος του Πακιστάν Ισάκ Κχάν,ο Μπρενζίνσκι καθώς και ο Ναβάζ Σαρίφ αναφέρουν την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.(η οποία είναι μελλοθάνατη).Οι τρισκατάρατοι που αποτελούν τα σημαντικότερα μέλη του Παγκόσμιου Σιωνισιμού (τμήματος American Zionist Movement=A.Z.M)είναι οι Melvin Salberg=Πρόεδρος, W. James Schiller= Εθνικός Σύμβουλος, Ruth G. Cole=Αντιπρόεδρος, Harold Kalb=Αντιπρόεδρος, Laurence Kaufman=Αντιπρόεδρος, Rosalie S. White=Γραμματεύς, Bernard S. White=Ταμίας, Karen J. Rubinstein=Διευθύνων Σύμβουλος.

----Οι εφευρέτες του παζλ είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και μάλλον (μπορεί και παλαιότερα να υπήρχε) ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ. Τότε λεγόταν <<στομάτιον>>.Μετά οι Ρωμαίοι αφού κατέκτησαν τη Μεγάλη Ελλάδα (Magna Grecia) το χρησιμοποιούσαν ως πνευματικό παιχνίδι της <<ελίτ>> τάξεως.

---Στην Ελλάδα ευρέθησαν οι αρχαιότερες γέφυρες της Ευρώπης (μπορεί και του κόσμου)!-

---Το ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει σενάρια <<για την Ελλάδα πρίν τους Έλληνες>>(!).
---ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΙΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.Ο Μάθιου Νίμιτς δήλωσε οτι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας.Ε, ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΝΔΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 500-400 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΛΕΞΗ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

---Στην Αρκαδία ευρέθη ένα ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ) νεκρομαντείον.

---Στα αρχαία Ελληνικά η λέξις μάρη εσήμαινε χέρι.Απο την ελληνική αυτή λέξη προήλθαν η λατινική manus,η γαλλική main,η ισπανική mano, η αλβανική marr,η αρχαία γερμανική munt και η σύγχρονη γερμανική Vor-mund= κηδεμόνας, αλλα και η ρουμανική μούνα= χέρι.

---Η Παλαιά Διαθήκη-Βίβλος έχει παραποιηθεί αρκετές φορές.Συγκεκριμένα επάνω στο αυθεντικό εβραϊκό κείμενο έχουν γίνει οι μεταφράσεις των Εβδομήκοντα (72 στην πραγματικότητα ραββίνων), του Ακύλα, του Θεοδοτίωνος, του Σύμμαχου και άλλων...Συγκεκριμένα σίγουρα έχουν γίνει προσθήκες γεγραμμένων προφητειών που προφητεύουν τον ερχομό και τα Πάθη του ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ χωρίς καν να έχουν την υπαρξή τους στο αυθεντικό κείμενο.Επι παραδείγματι στο Ψαλμό 22 στο στίχο 16 το εβραικό κείμενο έχει <<κααρή γιαδάϊ βεραγλάϊ>> δηλαδή σπάσανε χέρια πόδια (του Ιουδαϊκού ,εννοεί, λαού) (ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο κ.ΑΫΦΑΝΤΗΣ:ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ)ενώ στις μετέπειτα παραποιήσεις έχει τη μετάφραση του <<κάρφωσαν τα χέρια και τα πόδια μου>> εννοώντας τη Σταύρωση του Μεσσία.Ο συγγραφέας Αϋφαντής Γεώργιος υποστηρίζει στο βιβλίο του <<Άνθρωπος και Επιστήμη>> (Εάν δε το έχετε διαβάσει σας το συνιστώ) οτί ο Μάρκο Πόλο ήτο Έλλην και συγκεκριμένα το ονομά του ήταν Μαρκόπουλο.

---Όταν οι Έλληνες ήσαν βυθισμένοι στο σκατάδι του Μεσαίωνος, πλήν μερικών λαμπρών εξαιρέσεων, έγιναν φοβερές παραποιήσεις των Βιβλικών κειμένων ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ. απο τους εχθρούς τους εις βάρος των πρώτων.

---Εάν κάποιος Αθηναίος πολίτης είχε ετερήσει, δηλαδή συνάψει ομοφυλοφιλικούς δεσμούς του απαγορευόταν 1. Να γίνει ένας απο τους εννέα άρχοντας 2. να γίνει ιερεύς 3. να δικηγορήσει σε δημόσια δίκη 4. να καταλάβει οποιοδήποτε αξίωμα εντός ή ετός των Αθηνών 5. Να ασκήση τα καθήκοντα του κύρηκος ή να κυρήξει κύρηκα 6. Να μπαίνει εντός ιερών χώρων και να συμμετάσχει σε Θρησκευτικές Τελετές.Συγκεκριμένα υπήρχε το: <<Μηδέ λέγειν μήτε γράφειν εξείναι τοις ηταιρηκόσιν>>.Εραστής=παιδαγωγός του παιδιού με σκοπό να καλλιεργήσει τις ψυχικές του ικανότητες.Όργιον-όργια=Σεμνές τελετές προς κάποιον ή κάποια θεά ή θεό.