Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ


ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Βίτσι

Στις 31 Αυγούστου στην Μακεδονία μας, στον Γράμμο και το Βίτσι, κάποιοι Έλληνες θα μείνουν πιστοί στην ετήσια εκδήλωση, για απόδοση τιμής σε αυτούς που έπεσαν για να κρατήσουν την χώρα μας ελεύθερη από μία σκλαβιά που τυράννησε την μισή Ευρώπη για ένα σχεδόν αιώνα. Καλούν σε συμμετοχή στην εκδήλωση:
Δημοτική Επιτροπή Νέας Μηχανιώνας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Η Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Νέας Μηχανιώνας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για να αποδώσει φόρο τιμής στους πεσόντες αγωνιστές του Εθνικού Στρατού ενάντια στον κομμουνισμό, στο Βίτσι, στις 31 Αυγούστου. Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ. Πληροφορίες στο 6977-418355.
Βασιλική Ένωση Ελλάδος. Την Κυριακή 31η Αυγούστου 2008, προσκαλείσθε, όλοι οι Έλληνες, να παραστείτε εις το εθνικοθρησκευτικόν μνημόσυνον, που θα τελεσθή εις μνήμην και τιμήν των παληκαριών μας, που έπεσαν, εις Γράμμον - Βίτσι, διά την πατρίδα και την ελευθερίαν. Δεν είναι εκδρομή, αλλά προσκύνημα. Είναι εθνικόν καθήκον, χρέος, και υποχρέωσις να παραστούν όλοι, όσοι έχουν εις την ψυχήν των την Ελλάδα, την Ορθοδοξίαν και το εθνικόν φιλότιμον. Δηλώσεις συμμετοχής (δια Βίτσι) εις την Βασιλικήν Ένωσιν (Πλάτωνος 9, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-278222, εκάστην Κυριακήν από ώρας 09.30 - 13.00).


Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος:

Στο Βίτσι θα βρεθούν τα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από την Λάρισα την Κυριακή 31 Αυγούστου του 2008 προκειμένου να αποτείσουν φόρο τιμής στους πεσόντες αγωνιστές του Εθνικού Στρατού ενάντια στους συμμορίτες κομμουνιστές. Όσοι φίλοι του Συνδέσμου επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Βίτσι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο κ. Χάμο Αστέριο, τηλ. 6973-380812.


Σχόλιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ:Η τιμή στους Έλληνες ήρωες που άφησαν τα ιερά τους κόκκαλα στα βουνά του Γράμμου και του Βίτσι κρίνεται ιδιαίτερα αυτούς τους φαύλους καιρούς που ζούμε αναγκαία.Ο προπάππους μου έλαχε να υπηρετήσει και αυτός ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ του στα δύσβατα βουνά των ελληνοαλβανικών συνόρων.Μάλιστα η τύχη του ήταν βουνό!Καθώς πορευόταν μέσα στην άγρια νύχτα μέσα στα άγρια βουνά άκουσε ένα μπάμ.Άρχισε να ψάχνει το σώμα του για να δεί που τον πέτυχε μήπως τον πέτυχε...Καί ώ του θαύματος η σφαίρα είχε χτυπήσει...το καπάκι απο το πηγούρι του...Κανείς δεν έμαθε απο που προερχόταν η σφαίρα...Βλέπετε,ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ και του επέτρεψε να ζήσει!

Σέ τέτοιους λοιπόν καιρούς αφιλίας και ατιμίας η τιμή στους αληθινούς και πραγματικούς ήρωες είναι το λιγότερο αναγκάια όπως προανάφερα.Οι Έλληνες τιμούν δε ξεχούν.Μάλλον οι Σωστοί Έλληνες