Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ MEGA!


Υπάρχει μια ιστορία, που την είπε ένας μωρός, γεμάτη θόρυβο και πάθος, αλλά χωρίς κανένα νόημα.
(Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Μάκβεθ, Πράξη 5, Σκηνή 5)*


Και επισήμως αντιχριστιανικό κανάλι το Mega! Μπορεί να θεωρείτε υπερβολική τη διατύπωση αυτή, όμως είναι γεγονός ότι τα μεγάλα κεφάλια του καναλιού που κανονίζουν τα προγράμματά του ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝ ΕΠΑΧΘΗ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

Το εν λόγω δίκτυο πρόκειται να προβάλλει την Τρίτη την μέχρις εσχάτων ΒΛΑΣΦΗΜΗ ταινία "Κώδικας Ντα Βίντσι", εμπνευσμένη απο το ομώνυμο βιβλίο του Νταν Μπράουν, που αναφέρει ότι ο Χριστός είχε σαρκικές επαφές με τη Μαγδαληνή, ότι η Ανάσταση δεν έγινε και επομένως ο Χριστιανισμός είναι ένα ψέμα, ότι η πανίσχυρη Καθολική Εκκλησία με τα "σιδηρά" κονκλάβιά της έκρυψε την αλήθεια για το Χριστό και άλλες τέτοιες ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ που έχουν ανατραπεί με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όπως φυσικά θα δούμε και παρακάτω.

Σαν να μη φτάνει όμως που θα προβάλλει αυτήν την ανίερη ταινία, ούτε ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, ΤΟ MEGA ΚΑΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ. Πώς; Με το να προβάλλει τα εξής τηλεοπτικά μηνύματα, προμοτάροντας την εν λόγω ταινία:


Δεν έχει σημασία τι διάβασες.

Δεν έχει σημασία τι πίστευες.

Σημασία έχει η αλήθεια!


Καταλάβατε τι συμβαίνει; Το MEGA ΞΕΡΕΙ ότι απευθύνεται σε ένα θρησκευόμενο λαό, στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς και του λέει ξεκάθαρα και ωμά: Δεν έχει σημασία το ότι ησουν Χριστιανός και ότι πίστευες στο Χριστό, δεν έχει σημασία η Ορθόδοξη Πίστη σου στην Ανάσταση του Χριστού και στην Τέλεια Θεανδρική Του Φύση. Όλα αυτά είναι βλακείες, Ορθόδοξε. Ήρθε η ώρα να πιστέψεις στα παραμυθάκια ενός τυχοδιώκτη συγγραφέα που σκέφτηκε να γεμίσει τις τσέπες του απο την κατασυκοφάντηση του Χριστού σου. Ήρθε η ώρα να γίνεις και εσύ υπηρέτης της Νέας Τάξης, που μέσω ανόητων βιβλίων, προσπαθεί να ξεριζώσει απο τις ψυχές των ανθρώπων τη Χριστιανική Πίστη, ώστα να επιβάλλει τα καπιταλιστικά της συμφέροντα, χωρίς εμπόδια και φραγμούς! Δέξου το χωρίς αντίσταση. Πίστεψε σε αυτές τς μπούρδες που ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ το Θεό σου και άσε τις εκκλησίες...

Τί κάνει δηλαδή το MEGA, αγαπημένε αναγνώστη; ΞΕΚΑΘΑΡΗ Π-Ρ-Ο-Π-Α-Γ-Α-Ν-Δ-Α ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΚΕΤΟ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ. Περνάει μηνύματα στο κοινό του, με σκοπό να του ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και τον καλεί, ΑΠΟΡΡΙΠΤΩΝΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ("δεν έχει σημασία τι πίστευες"), να πιστέψει ότι ο Χριστός (όπως τον πίστευε), ΔΕΝ είναι Θεός, αλλά ένας απλός ανθρωπάκος που είχε σαρκικές επαφές με μια Μαγδαληνή του Ισραήλ, απόγονοι της ενώσεως των οποίων ζούν μέχρι σήμερα και μπορούν να σηκώνουν πίνακες ύψους 2 μέτρων με τεράστιες κορνίζες, άν και είναι μόλις 1,5 μέτρο και άλλες τέτοιες βλακείες (Αλήθεια, ο Μπράουν όταν τα έγραφε αυτά δεν ήξερε ότι το χασίς βλάπτει την επιδερμίδα;...)


Αυτό, λοιπόν, που κάνει το κανάλι της Παιανίας είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο...
ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΤΑΜΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥ ΤΡΟΠΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (π.χ: Δεν έχει σημασία τί θεωρούσες άνετο. Δεν έχει σημασία τι θεωρούσες γρήγορο. Σημασία έχει το πραγματικά καλό αυτοκίνητο, δηλαδή η Ρενό, ή η Βολκσβάγκεν, η Φίατ κ.ό.κ...)

Στην ουσία διαφημίζει τον Αντιχριστιανισμό! Άν είναι δυνατόν! Θα έπρεπε να ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και να δώσει ένα τέλος στα αντιχριστιανικά μηνύματα του καναλιού που ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ και ΘΙΓΟΥΝ την Ορθόδοξη Πίστη μας, τον Ίδιο το Θεό μας... Δε μπορώ να ανεχτώ εγώ σαν πολίτης της Ορθόδοξης Ελλάδας να ακούω απο το κανάλι, που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης στη χώρα μου, να προσπαθεί να μου αλλάξει την πίστη...


Κάπως έτσι έχει παραφουσκώσει και η ιστορία με τον "Κώδικα Ντα Βίντσι"...

Φανταστείτε απλά τι θα γινόταν άν το Mega (δε μιλάμε για κανάλι της Αραβίας βέβαια...) προέβαλλε μια αντιμουσουλανική ταινία, οι οποία θα προσπαθούσε να προσβάλλει το πρόσωπο του Μωάμεθ με τα ίδια τηλεοπτικά μηνύματα στο τρείλερ της, εν μέσω του επικείμενου σχεδιασμού της κυβέρνησης για κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό... Πανικός, διαδηλώσεις στην Ομόνοια και την Παιανία, η Αθήνα σε πολεμικό κλοιό, καταστραμμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα...


Φυσικά, βέβαια, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, οι Ορθόδοξοι Έλληνες, τα ανεχόμαστε ΟΛΑ απο τα ίδια μας τα κανάλια, που ουσιαστικά εμείς τα ταΐζουμε, με το καθισιό στον καναπέ και την παθητικότητα προς ότι αυτά προβάλλουν.

Το σύνθημα όμως, Έλληνα, ισχύει: Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ, Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΟΥ!

Όσον αφορά τώρα στην Αλήθεια ("σημασία έχει η Αλήθεια")σχετικά με το Χριστό και τις ανοησίες του Νταν Μπράουν και του καθενός "νταβιντσιστή" έχουμε να προτείνουμε στο Mega να επισκεφτεί την εξής ιστοσελίδα: http://www.apologitis.com/gr/ancient/da_vintsi.htm#ΑΤΕΛΕΙΕΣ οποία υπάρχει ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ των ισχυρισμών των αντιχριστιανών θιασωτών του "Κώδικα Ντα Βίντσι".

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για παραμύθια, αγαπητό Mega. Απλώς και εσύ, όπως και ο Νταν Μπράουν και οι παραγωγοί της ταινίας " Da Vinci Code" , προτιμήσατε να προσβάλλετε το Θείο Πρόσωπο του Χριστού μας, για να αυξηθούν οι αποδοχές σας. Δηλαδή προτιμήσατε τον μαμωνά, αντί του Θεού... Επιλογή σας! Αυτήν σας όμως την κατάντια δεν επιτρέπουμε να τη διαφημίζετε και στους τηλεθεατές σας...

Τέλος, αν και δεν το ξέρατε, υπάρχει ένα εδάφιο μέσα στη Βίβλο ειδικά αφιερωμένο για σας, τον Μπράουν, αλλά και για όσους ασπάζονται το κάθε παραμύθι, προκειμένου να αρνηθούν τη μοναδική Αλήθεια, που λέγεται Ιησούς Χριστός:

"Έσται καιρός ότε της υγιαινούσης διδασκαλίας ούκ ανέξονται, αλλά κατα τας επιθυμίας τας ιδίας εαυτοίς επισωρεύσουσι διδασκαλίας κνηθόμενοι την ακοήν, και απο μεν της αληθείας την ακοήν αποστρέψουσιν, επι δε τους μύθους εκτραπήσονται"
(Β' Τιμόθεος δ' 3-4)
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ MEGA...
Megalicious οι απάτες που προβάλλεις...