Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Ζούμε σε μια εποχή, όπου το Διαδύκτιο, είναι το κυρίαρχο μέσον πληροφόρησης. Μέσα σε αυτό ανταλάσσονται ιδέες, εκφράζονται όλες οι απόψεις, όλα τα δόγματα είναι ''διατυπωμένα'', καθώς και οι ιδέες στις διάφορες υπάρχουσες ιστοσελίδες. Και αυτό είναι το σωστό και το πρέπεον, αν πράγματι θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, και να είμαστε ειλικρινείς οπαδοί της δημοκρατίας, για την οποία οι πρόγονοί μας πρωτομίλησαν.

Το κακό όμως δεν εντοπίζεται στις τόσο στην εξιουσία των αιρέσεων μέσα στο Διαδύκτιο, αλλά κυρίως στην προσπάθειά τους για προσηλυτισμό, πράγμα τω όντι παράνομο και αντισυνταγματικό. Όποιος ξέρει έστω και τα ελάχιστα απο το Σύνταγμα, έχει δεδομένο ότι η κάθε προσηλυτιστική κίνηση απαγορεύεται, και είναι ποινικά κολάσιμη πράξη.

Πολλοί απο μας ξέρουμε ότι πολλές αιρέσεις κάνουν προσπάθειες μέσω αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, να φέρουν στο μέρη τους αθώους πιστούς. Τέτοιοι, για παράδειγμα είναι και οι περίφημοι αυτοαποκαλούμενοι ''μάρτυρες'' του ιεχωβά. Όμως δεν είναι μονον αυτοί που έχουν απώτερο σκοπο την παραπλάνηση και τον προσηλυτισμό, αλλά και άνθρωποι, που ανήκουν στο χώρο του νεοπαγανισμού, που είναι και αυτός μία ουσιαστικά αίρεση αντίχριστη, και που εμφανίζονται με το μανδύα του ''εραστή'' της αρχαίας Ελλάδας, και της ανεκτιμήτου πατρίδος μας. μία απο αυτές τις ιστοσελίδες, εις την οποία διατυπώνονται οι νεοπαγανιστικές ιδέες είναι και αυτή του ''Επανελληνισμού'' και την εντοπίζουμε στην εξής τοποθεσία: http://www.epanellinismos.gr/ .
Αυτή, η ιστοσελίδα εμφανίζεται ωραία και ''φιλάρχαιος'', με αγάπη προς την Πατρίδα μας και προς τα διδάγματα των αρχαίων ημων σοφών προγόνων. Κανείς όμως δεν αμφισβητεί ότι αυτοί οι άνθρωποι πράγματι αγαπούν την πατρίδα τους. Ούτε και εμείς. Αυτό που μας απασχολεί είναι οι αιρετικές τους θέσεις και οι συνεχείς επιθέσεις τους προς την Ορθοδοξία και εν γένει το Χριστιανισμό. Πολεμούμενα πρόσωπα είναι ο Χριστός, η Παναγία μας, οι άγιοι μας.... Ότι αφορά το Χριστιανισμό είναι διωκόμενο, κάτι σαν την εποχή του Νέρωνα και του Διοκλητιανού...


Το καλύτερο!: Κύριον τιμώμενο πρόσωπο σε αυτην την ιστοσελίδα είναι ο Μιχάλης Καλόπουλος. Αυτός που έβγαινε στη t.v και αποκαλουσε το άγιο Φως απάτη και τον Αβραάμ μαγο.... Κάποιοι χρήστες μάλιστα είναι και οι... μαθητευόμενοί του.


Αυτά λοιπόν για την ιστοσελίδα ''Επανελληνισμός''. Αλλά ούτε ακόμη φτάσαμε στο ζουμί! Και ποιό ειναι το ζουμί; Ότι οι διαχειριστές αυτής της ιστοσελίδας στέλνουν όσο πιο πολλά email μπορούν στο Διαδύκτιο και μάλιστα ανα τακτά χρονικά διαστήματα, εις τα οποία προβάλλουν την ιστοσελίδα τους και τις παγανιστικές και αντιχριστιανικές θέσεις τους. Αν βλέπαμε ένα email να γράφει watchtower ή Σκοπιά θα μιλούσαμε όλοι για προσηλυτισμό και θα το καταγγέλαμε. Και καλά θα κάναμε. Όταν βλέπουμε όμως και μηνύματα τύπου ''Επανελληνισμού'' γιατί δεν αντιδρούμε; Πέφτουμε και εμείς στην πλάνη του ''προβατοσχηματισμού''. Βέβαια, αλλιώς ακούγεται το όνομα μιας αίρεσης αποκαλυπτόμενης, και το όνομα μιας άλλης καλυπτόμενης με το μανδύα της αγάπης προς την Ελλάδα... Διότι ο Χριστός είπε:
Προσέχετε απο των ψευδοπροφητων, οιτινες ερχονται προς υμας εν ενδύμασιν προβάτων, εσωθεν δέ εισιν λύκοι αρπαγες. Και αλλού στις Πράξεις των αποστόλων διαβάζουμε:
εγω οιδα οτι εισελεύσονται μετα την αφιξίν μου λύκοι βαρεις εις υμας μη φειδόμενοι του ποιμνίου,

Οπότε έχουμε και την ομολογία για το χριστό και για το ποιοί είναι οι αρνητές Του:
Αγαπητοί, μη παντι πνεύματι πιστεύετε, αλλα δοκιμάζετε τα πνεύματα ει εκ του θεου εστιν, οτι πολλοι ψευδοπροφηται εξεληλύθασιν εις τον κόσμον. 2 εν τούτω γινώσκετε το πνευμα του θεου. παν πνευμα ο ομολογει Ιησουν Χριστον εν σαρκι εληλυθότα εκ του θεου εστιν, 3 και παν πνευμα ο μη ομολογει τον Ιησουν εκ του θεου ουκ εστιν. και τουτό εστιν το του αντιχρίστου, ο ακηκόατε οτι ερχεται, και νυν εν τω κόσμω εστιν ηδη. 4 υμεις(=Χριστιανοί) εκ του θεου εστε, τεκνία, και νενικήκατε αυτούς, οτι μείζων εστιν ο εν υμιν η ο εν τω κόσμω


Και εμείς είμαστε Χριστιανοί και δε δεχόμαστε αυτές τις προβατόσχημες προσπάθεις προσηλυτισμού. Ας τελειώσουν τα ψέμματα και αρχίσουν οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι, μπορούν να πλέξουν στα δίκτυα τους έναν πατριώτη, που αγαπάει την Αρχαία Ελλάδα, και να τον απομακρύνουν απο το δρόμο του Χριστού, να το βάλουν δηλαδή στην αίρεση! Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. Δηλαδή να αποστέλλουν email με απώτερο σκοπό να περαπλανήσουν τους άλλους, και να τους σπρώξουν στην αίρεση, στην αίρεση τη δική τους του νεοπαγανισμού. Αυτοί αρνούνται τη Θεότητα του Χριστού (σα τους γιαχωβάδες), αρνούνται το Αειπάρθενον της Υπεραγίας Θεοτόκου ( σα τους αντιδικομαριανίτες), αρνούνται την αγία τριάδα (σα τους αντιτριαδικούς) κ.ο.κ Με λίγα λόγια αιρετικοί. Και δε διαφέρουν με τις άλλες πλάνες δοξασίες. Οπότε αυτό το πράγμα θα πρέπει να σταματήσει. Πρόκειται για καθαρότατο προσηλυτισμό και είναι ανεπίτρεπτος.
Εδώ μερικά απο τα email που στέλνουν:




Βλέπετε; ''Σκεπτισκισμός'' σου λέει. Του τύπου Καλόπουλου! Όσο για το ''σκεπτικισμό'' του εν λογω ''ερευνητή'' δείτε εδώ: http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2009/04/blog-post_1525.html

Ο γνωστός μεροληπτικός σκεπτικισμός!Άρνηση Χριστού=αίρεση. Κουκούλωμα και μανδύας του δήθεν ''σκεπτικισμού''=υποκρισία. Προσπάθεια υπερπροβολής αυτων των αιρετικών απόψεων= προσηλυτισμός.
Αυτην λοιπόν την προσπάθεια την ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ. Ελπίζουμε κάποιοι να βάλουν μυαλό.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ;

Ωρα 12.24 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Γιάννας Αγγελοπούλου City 99,5 FM: Ο πάμπλουτος αναρχοαριστερός διασκεδαστής Τζίμης Πανούσης συνδέεται ζωντανά με την Κόλαση (!!) και συνομιλεί με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Απομαγνητοφωνώ μέρος του αισχρού διαλόγου, που κανονικά θάπρεπε νάχει προκαλέσει την άμεση επέμβαση όλων των εισαγγελέων της Ελλάδος…



«ΤΖΙΜΗΣ: Κατά χιλιάδες πάνε οι Ελληνες στην Κόλαση, ενώ ο Αφελληνισμός του Παράδεισου έχει θορυβήσει τα εντεταλμένα τάγματα των Αγγέλων. Μακαριώτατε Χριστόδουλε, μια και ήσαστε στους Ουρανούς, στα άκρα δεξιά του Πατρός, και έχετε αποκλειστικές πληροφορίες από πρώτο χέρι, πότε ακριβώς σταυρώθηκε ο Χριστός; ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Ο Κύριός μας σταυρώθηκε ακριβώς την 6ην ώραν κατά το Εβραϊκό ωρολόγι. ΤΖΙΜΗΣ: Αληθεύει, μακαριστέ, ότι έχετε μετακομίσει σε ένα γκέττο της Κολάσεως, όπου τα βασανιστήρια είναι ηπιότερα και ότι υπογράψατε Δήλωση Μετανοίας για να το πετύχετε αυτό; ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Το να πάει ο Αρχιεπίσκοπος να μείνει σε ένα καλύτερο σπίτι, αυτό σας πειράζει; ΤΖΙΜΗΣ: Όχι, δεν μας πειράζει, αλλά ακούσαμε ότι διαμένετε σε ένα διαμέρισμα στα βόρεια προάστια της Κολάσεως, των 1.500 τετραγωνικών, είναι αλήθεια; ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Ετσι λέτε εσείς. Εγώ σας λέω ότι είναι πολύ πιο μικρότερο. ΤΖΙΜΗΣ: Αυτό το σπίτι που μένετε, στο Κεφαλάρι του Διαβόλου, το πληρώνει η Εκκλησία ή ο Βελζεβούλ; ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Αυτό δεν το πληρώνει η Εκκλησία. Ενας φίλος έχει αναλάβει να το κάνει, ακριβώς διότι η Εκκλησία δεν έχει χρήματα»!!..




ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ: Αν είχε μεταδοθεί από κάποιο ραδιόφωνο παρόμοια αισχρότης για κάποιον ιμάμη ή κάποιον ραββίνο, ή τον νυν αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, θα είχαν επέμβει εν ριπή οφθαλμού όλοι οι Εισαγγελείς της χώρας, όλες οι Αντιρατσιστικές Οργανώσεις της Ευρώπης και όλα τα πανίσχυρα Εβραϊκά Λόμπυς της Αμερικής ή όχι; Αφήνω τι θα είχε συμβεί στον Αραβικό Κόσμο, όπου οι μουσουλμάνου θα έσπαγαν και θα έκαιγαν τις ελληνικές πρεσβείες…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

ΣΤΟΧΟΣ

''ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜτΙ''

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜτΙ

Λάβαμε ένα μήνυμα από το «αδελφό» Blogspot, m-t-i.blogspot.com, που το παραθέτουμε, για να δείξουμε τον τρόμο που κατέχει την Οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά Σκοπιά, να μην αποκαλυφθούν τα κακώς κείμενα της Οργάνωσης.
Ότι και να κάνουν όμως, όπως γράφει και ο Rwssel.pblogs.gr, με το διαδίκτυο το έχουν χαμένο το παιχνίδι. Ότι και να κάνει η Σκοπιά δεν μπορεί να εμποδίσει την αλήθεια!

"Τα φασιστοειδή της Εταιρείας Σκοπιά, χτύπησαν το μπλογκ μας!!Αγαπητό μέλος του Pathfinder,Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.Με τιμή,Pathfinder Support Team -


http://support.pathfinder.gr

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ!"

ΠΗΓΗ: ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ