Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

''Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ!''

Προ ολίγων ημερών είχα δημοσιεύσει στο παρόν ιστολόγιο(ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ) ένα άρθρο του κ. Κοεμτζόπουλου, στο οποίο ο ίδιος κατηγορούσε το νέο εμβόλιο και προέτρεπε στον κόσμο να μην το κάνει (βλ. http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.html). Στο άρθρο του αυτό παρουσιαζόταν ώς γατρός. Ψάξε- ψάξε όμως, βρήκα μια δημοσίευση απο την ΟΟΔΕ (blog) που ανέφερε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την Ιατρική, αλλά ότι είναι πολιτικός μηχανικός και... ουφολόγος(!). Το ίδιο συμβαίνει και με την κυρία που την παρουσίασαν σαν πρώην... υπουργό υγείας της Φινλανδίας(κάτι τέτοιο, όπως θα διαπιστώσετε, δεν ισχύει), η οποία και αυτή ήταν κατά του εμβολιασμού. Υποστήριζε μάλιστα, ότι ολα αυτά με το εμβόλιο ήταν ένα σχέδιο του Ράμσφελντ, ο οποίος θέλει τάχα να μειώσει τον πληθυσμό της Γης απο 6 σε 5.000.000.000 ανθρώπους...



Θα ήθελα, λοιπόν, να ζητήσω συγγνώμη για αυτήν την παραπληροφόρηση, απο όλους τους αναγνώστες.



Σημ. Η δημοσίευση αυτή απο τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ δεν έχει σκοπό να αποτρέψει ή να ωθήσει τους ανθρώπους στο να κάνουν τον εμβολιασμό, αλλά να τους αποτρέψει απο την παραπληροφόρηση και τους αρκετά διαδεδομένους στο Διαδύκτιο μύθους, που θέλγουν, όντες αναληθείς.






''Τελευταία έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο (υποτίθεται πως) μιλάει η πρώην υπουργός υγείας της Φιλανδίας, για την λεγόμενη “γρίπη των χοίρων”.Η κυρία αυτή δεν υπήρξε ποτέ “υπουργός υγείας”, είναι ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ που ήταν απλά υπευθυνη υγειονομικού/ιατρικού τομέα (provincial medical officer) σε μία νομαρχία-επαρχία , ούτε υπουργός, ούτε καν σύμβουλος υπουργού.

Λέγεται πως απέκτησε ” υπερφυσικές δυνάμεις” μετά που την απήγαγαν…εξωγήϊνοι: http://www.absoluteastronomy.com/topics/Rauni-Leena_Luukanen-KildeΠροσοχή, διοτι ορισμένοι απο αυτούς που θέλουν να μας “σώσουν”, είναι πολύ χειρότεροι απ’ότι φαίνεται αρχικά…στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.

εδω η ίδια κυρία μιλάει για εμπειρίες της με ΟΥΦΟ: http://www.youtube.com/watch?v=28WtLVyNKTA

Επίσης έχει γράψει και ένα…ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο “Οι 100 συναντήσεις μου με Εξωγήϊνους!” :
http://ufoexperiences.blogspot.com/2005/11/my-100-encounters-with-space-aliens.html


Κυκλοφορεί και ένα κείμενο , με παρόμοιο περιεχόμενο, απο καποιον Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλο
ψάχνωντας την ιστοσελίδα του, βρήκαμε σε τι είναι “Doctor”:


Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Στο http://www.vpalmas.com/artmine5000/site9.htm Διαβάζουμε:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός. Δίδασκε παλαιότερα Υπολογιστές και Ειδικά Θέματα Στατικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος για πολλά έτη σε εταιρίες ανάπτυξης ακίνητων και κατασκευαστικές, με δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Tο “εκαστος στο είδος του” , το έχουν ακούσει ορισμένοι;;; Αλλιώς να ακούσω για την υγεία μου και κανα υδραυλικό η κανα μηχανικό αυτοκινήτων. :-) ….μπααα! Αντε το πολύ – πολύ κανά κτηνίατρο…. ;-) Μπορεί ο κύριος να είναι ΑΡΙΣΤΟΣ Πο.Μηχ αλλα τι σας κάνει να νομίζετε πως οι απόψεις του έχουν οποιαδήποτε βαρύτητα στον ιατρικό τομέα;

Περαν αυτού, ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται να ασπάζεται το λιγότερο “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ” θεωρίες ουφολόγων κτλ.

Διαβάζουμε απο αγγλόφωνο κείμενο που βρήκαμε στην ιστοσελίδα του:
http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_1D10.htm


INTRODUCTION. The following messages are coming from our Sirian friends of the Galactic Federation who are hear on Earth to help us to face all our problems (and especially the problems created by the “dark forces” who govern us), to ascend to fully conscious beings and to enter successfully the “fifth dimension”. Are copied from the “updates” of Dr. Sheldan Nidle (see his site: www.paoweb.com) who has an regular communication with them receiving these messages.

Βοηθεια σας οι εξωγήϊνοι!!!!!

Το χειρότερο είναι πως στο “ιατρικό κείμενο” που κυκλοφορεί με το όνομα του κυρίου αυτού κάποιος έχει προσθέσει μια εισαγωγή που λέει : “Άλλος ένας γιατρός που πραγματικά νοιάζεται! Που ερεύνησε για την αλήθεια, που την κοινοποίησε στους «αδρανούντες αρμόδιους» ” Πράγμα που δείχνει πως οι περισσότεροι υιοθετούν άκριτα αποψεις του οποιουδήποτε , χωρίς καν να μελετησουν το site στο οποίο παραπέμπει! Αλλιώς θα έβλεπαν πως Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ. Με τέτοια προχειρολογία ενημερώνεται ο κόσμος, δυστυχώς. Ολοι έχουμε ευθύνη.


Το κείμενο του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου μπορείτε να το διαβάσετε σε πολλές σελίδες και στους ιστοτόπους:
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=7044
http://www.arxontariki.net/viewtopic.php?f=366&t=7691
http://zantepatriots.blogspot.com/
http://www.tvxs.gr/r227639

Πολύ περισσότερες σελίδες το αναδημοσιεύουν. Η επιλογή των παραπάνω σελίδων έγινε τυχαία μέσω του google.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν υπάρχουν συμφέροντα …”ουφολόγων” πίσω απο όλα αυτα η αν απλά όσοι αναμεταδίδουν τέτοια είναι απλώς ανόητοι.

Το θέμα είναι να υπάρχει ενημέρωση ωστε να μπορούμε να επιλέξουμε αναμεσα στην ιατρική και την …ουφολογία!!! Γιατι δυστυχώς εκεί έχουμε καταντήσει με το να υιοθετούμε ΑΚΡΙΤΑ απόψεις.

Υπάρχουν και περισσότερο σοβαρά κατά την γνώμη μας άρθρα και πηγές πληροφόρησης για την Γρίπη, όπως:

http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5i65yJG0mrN0-eh4DcnEtrtRh55bg

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/11/2009&id=97348

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83324&cid=4

http://adena-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_8559.html

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=106615
«αμφιλεγόμενο θέμα» ο μαζικός εμβολιασμός για τη νέα γρίπη, λέει ο δρ Χούλιο Σοτέλο, ο επιστήμονας που ανακάλυψε πρώτος στο εργαστήριο τον ιό Η1Ν1 ''




ΠΗΓΗ: ΟΟΔΕ BLOG