Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η ΒΕΒΥΛΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ... ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Πολύ παράξενο! Οι δωδεκαθεϊστές, και οι λοιποί παγανιστές, στα πλαίσια, της... αποτινάξεως και της εν παντί καιρώ επιθέσεώς τους, μέσω ''επιχειρημάτων'' κατά του Χριστιανισμού, πάντοτε προτάσσουν σαν όπλο ''αήττητο'' τις δήθεν καταστροφές και τους διωγμούς των Χριστιανών κατά της αρχαίας ελληνικής θρησκείας.

Ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται αντικειμενικός θα έπρεπε ειλικρινά να απορεί και παραξενεύεται με τις αντιδράσεις των υπολλειμάτων της αρχαίας θρησκείας που μάχονται για την αναβίωσή της, καθώς ενώ επιτίθενται μέσω των μελών τους (Καλόπουλος, Τσαγκρινός, και οι δύο μέλη του Ε.Α.Ρ) στην Ορθοδοξία, για να στιγματίσουν τα υποτιθέμενα εγκλήματά της κατά των δωδεκαθεϊστών, μιλώντας συνεχώς για βεβύλωση των ιερών των αρχαίων προ Χριστού ημών προγόνων, πηγαίνουν, ιδία βουλήσει, και ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ, τα ιερά της Εκκλησίας που κατηγορούν για βεβύλωση απο μέρους της!

Άλλο περίεργο και παράξενο είναι η συνεργασία τους, κατά τη γνωστή πρακτική τους '' ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου'' , με ετεροδόξους κατ' όνομα Χριστιανούς, αποκομμένους απο την Ορθοδοξία. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο πρόεδρος του Δ.Σ της όμορφης Αικατερίνης, ο όποίος είναι ευαγγελικός. ''Ισχύς εν τη ενώσει''. Ειλικρινά μου δημιουργείται η απορία. Οι νεοπαγανιστές του Ε.Α.Ρ είναι κατά του Χριστιανισμού, συμπεριλαμβάνομένων και των προτεσταντών ή παπικών ή κατά μονον των Ορθοδόξων χριστιανών; Η απάντηση είναι όμως απλή. Είναι κατά του χριστιανισμού σε κάθε μορφή του, αλλά μόλις έρχεται η ευκαιρία η αιρέσεις να μάχονται την Ορθοδοξία ενώνονται και είναι έτοιμοι να δείρουν και μοναχούς, να πετάξουν κάτω λέιψανα κ.τ.λ, και ας κατηγορούν για τα ίδια τους ορθοδόξους.

Πίσω απο όλα αυτά, βέβαια κρύβεται πιο άλλο κόμμα; ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, με εκπροσώπους του να θέλουν να καταργηθεί το Άβατον του Αγίου Όρους, και οτιδήποτε Ορθόδοξο, βρίσκοντας ευκαιρία για αυτό την υπόθεση της Ι.Μ Βατοπαιδίου, ή και τις κτηματικές διαφορές με τη Μονή Αγίου Διονυσίου. Ειλικρινά τι ζόρι τραβάνε; Όλοι πλέον έχουν ανοιχτά μυαλά και μας προτρέπουν και εμάς να έχουμε ανοιχτά μυαλά. Όμως ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΚΑΙ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ! Αυτά να το έχουν υπ'όψιν τους.

Μα... για τους αρχαιολατρες είναι ΚΑΚΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ, αλλά άμα πηγαίνει και βεβυλώνει Ορθόδοξα μοναστήρια είναι ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ... Όλοι έχουν πάρει απο ένα όπλο και μας χτυπούν.

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΜΕ. Διότι εμείς κυρήττουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι ο Χριστός, ενώ αυτοί τα παραμύθια του , μέσω τηλεοπτικών δελτίων και γίνονται περίγελος όλων, με αυτά που ισχυρίζονται. Για αυτό είναι και υπερ του καρναβαλιού! Για να έχουν τη δικαιολογία ότι συμμετέχουν στην πομπή και να μην τους παίρνει στα σοβαρά ο κόσμος, γιατί αλλιώς το Δαφνί θα είχε περισσότερη πελατεία.

Μπορείτε να δείτε και εδω για περισσότερα:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/blog-post_8110.html

Υ.Γ Απο τον Απόστολο Παύλο και ΟΧΙ απο μένα:
''
ενδύσασθε την πανοπλίαν του Θεου προς το δύνασθαι υμας στηναι προς τας μεθοδείας του διαβόλου. οτι ουκ εστιν ημιν η πάλη προς αιμα και σάρκα, αλλα προς τας αρχάς, προς τας εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορας του σκότους τούτου, προς τα πνευματικα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις. δια τουτο αναλάβετε την πανοπλίαν του Θεου, ινα δυνηθητε αντιστηναι εν τη ημέρα τη πονηρα και απαντα κατεργασάμενοι στηναι. στητε ουν περιζωσάμενοι την οσφυν υμων εν αληθεία, και ενδυσάμενοι τον θώρακα της δικαιοσύνης, και υποδησάμενοι τους πόδας εν ετοιμασία του ευαγγελίου της ειρήνης, εν πασιν αναλαβόντες τον θυρεον της πίστεως, εν ω δυνήσεσθε πάντα τα βέλη του πονηρου τα πεπυρωμένα σβέσαι και την περικεφαλαίαν του σωτηρίου δέξασθε, και την μάχαιραν του πνεύματος, ο εστιν ρημα Θεου,

Προς Εφεσίους, 6, 11-18