Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ!!!


Εδώ και αρκετούς μήνες τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν μια διαφήμιση μιας «Νεολαίας Υπέρ των Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (YHRI). Και χτες κάποια μεγάλα ιδιωτικά κανάλια πρόβαλαν την εν λόγω διαφήμιση. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους πληροφορηθήκαμε ότι οι διαφημίσεις αυτές θεωρούνται ” κοινωνικές” και παίζονται ΔΩΡΕΑΝ με την έγκριση του ΕΣΡ !!!


Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης αυτής; Η “Νεολαία” αυτή αποτελεί παρακλάδι της παραθρησκευτικής οργάνωσης Σαϊεντολογία, πράγμα που έχει επίσημα καταγγελθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος, και αποτελεί προσπάθεια της εν λόγω οργάνωσης να στρατολογήσει νέα μέλη ανάμεσα στους νέους. Η Σαϊεντολογία θεωρείται επικίνδυνη παραθρησκεία και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από εξαπατηθέντα πρώην μέλη της.


Φυσικά μπορεί το ΕΣΡ να έχει μαύρα μεσάνυχτα για την υπόθεση, αλλά υπάρχουν μεγάλες ευθύνες ( ακόμα και ποινικές ), ειδικά εάν υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θα παρασυρθούν στα πλοκάμια της Σαϊεντολογίας, χωρίς να γνωρίζουν για το τι ακριβώς πρόκειται, αφού θα έχουν πιστέψει ότι αποτελεί μια απλή οργάνωση νέων …


Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΕΣΡ και να εκφράσετε τις διαμαρτυρίες, έγγραφες ή τηλεφωνικές, για τη προβολή διαφημίσεων μιας παραθρησκευτικής ομάδας μη αναγνωρισμένης στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχει χαρακτηριστεί ως σέκτα και ως επικίνδυνη για τους ανθρώπους.
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.)
Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα
Τηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881
Email:ncrtv@otenet.gr


Το περίεργο είναι στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κώστας Γαβράς, με το επίμαχο, ανιστόρητο βίν τεο εμφανίζεται να υπερασπίζεται την παραθρησκευτική αυτή ομάδα ,λόγω των προβλημάτων που είχε στη Γερμανία το 1996!!! Διαβάστε και κρίνετε :


Υπερασπιστής και της “Σαϊεντολογίας” ο Γαβράς;
Σχετικά με την παραθρησκευτική ομάδα μπορείτε να διαβάσετε πολλά άρθρα :









Παγκύπρια Ένωση Γονέων- Ειδήσεις ( δείτε το μήνα Ιούλιο 2009 αλλά και παλαιότερους )


Επίσης, η Σαϊεντολογία αποκλείστηκε από τη Wikipedia για αφόρητο προσυλητισμό των μελών της και αρνητικά τους σχόλια σε βάρος άλλων θρησκειών.


Φυσικά η ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της Εκκλησίας από διάφορες ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ οργανώσεις και παραθρησκείες, με τις πλάτες ορισμένων ΜΜΕ και ολίγων δημοσιογράφων, μπλογκερς κλπ, ίσως αποδεικνύει ως αληθινή τη φήμη ότι οι διάφορες παραθρησκείες προσπαθούν να διεισδύσουν σε χώρους των ΜΜΕ και του διαδικτύου και να κάνουν υπόγειο πόλεμο κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χρηματοδοτώντας ορισμένους κύκλους αντιεκκλησιαστικούς.


από Pilotos91

ΠΗΓΗ: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ (wordpress)