Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ



Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ








Νέα παρέμβαση του ομολογητή Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που δίνει την καλή μαρτυρία της πίστεως σε όλα τα μέτωπα του πολέμου της Εκκλησίας με αξιοθαύμαστο και αξιομίμητο θάρρος χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.


Γι’ αυτό και εισπράττει τους χλευασμούς και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που γεννά η κακοήθεια των εχθρών της Εκκλησίας.


Αντί να φρονηματιστούν οι άθεοι και οι συγκρητιστές από τις κατά Θεόν νουθεσίες του Σεβασμιότατου ανοίγουν το απύλωτο στόμα τους για να τον εξουθενώσουν και να τον ειρωνευτούν.


Ζει Κύριος και θα δώσουν λόγο για τη Θεομαχία τους. Οσο ενοχλούν τους Οικουμενιστές και τους αθέους οι επεμβάσεις του Αγίου Πειραιώς τόσο χαροποιούν και ενδυναμώνουν τους πιστούς.


Ακολουθεί αναδημοσίευση άρθρου από το ιστολόγιο “Θρησκευτικά” που κάνει αναφορά στη νέα παρέμβαση του Σεβασμιότατου Πειραιώς με σχετικό δημοσίευμα στον ημερήσιο τύπο.



Απο: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ



“ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ!”


Του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ



Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» φιλοξενεί τις απόψεις του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ για την «Κάρτα του Πολίτη».


Ο Μητροπολίτης αναφέρει μεταξύ άλλων: "Φημολογείται ότι η συγκεκριμένη κάρτα θα φέρει τον δυσώνυμον αριθμόν του θηρίου της οριακής Αποκαλύψεως του Ευαγγελιστού Ιωάννου και ότι στόχος αυτής της διαδικασίας θα είναι να προετοιμασθεί ο κόσμος διά την διαδικασίαν του χαράγματος μέσω της εμφυτεύσεως microchip εις το ανθρώπινο σώμα". «Η Ιερά Σύνοδος οφείλει να συγκροτήσει επιστημονικές επιτροπές που θα μελετήσουν το ζήτημα. Να ενημερώσει υπεύθυνα το Χριστεπώνυμο πλήρωμα για να ξέρει ο καθένας τι θα πράξει».


«Επιτέλους η Εκκλησία πρέπει να προβεί σε μελέτη της «κάρτας του πολίτη» και των επιπτώσεων αυτής στην κοινωνική και θρησκευτική ζωή των πολιτών. Ο φόβος για τους θρησκευόμενους είναι διάχυτος. Αλλά και των μη θρησκευομένων η αγωνία δεν πάει πίσω. Οι μεν πρώτοι - οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί – βλέπουν την κάρτα του πολίτη ως προπομπό Χαράγματος και σφραγίσματος του Αντιχρίστου. Οι δε μη θρησκευόμενοι βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται κοινό μυστικό όλων των εξουσιών και υπηρεσιών όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης».




ΠΗΓΗ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ