Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΤΟ CNN ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΕΙ ΤΗ ΣΑΡΑ ΠΑΛΙΝ




Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μέσω της ιστοσελίδας του κεραυνοβολεί τη Σάρα Πάλιν!Έχει εκδόσει ένα κείμενο με τίτλο ''Έχει γίνει η Σάρα Πάλιν πρόβλημα;''και μάλιστα το έχει κατατάξει και στα δέκα πιο δημοφιλή θέματα του δικτύου,συγκεκριμένα στην τρίτη σειράν


Η ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ taxalia.blogspot.com ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΥΠ.ΕΞ

Ιδού η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ taxalia.blogspot.com προς το εν Ελλάδι Υπουργείο Εξωτερικών.



ΣΩΣΤΟΙ!



http://taxalia.blogspot.com/2008/10/taxalia_03.html

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., επισκέφθηκε το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου τους νομούς Αρκαδίας και Αργολίδας. Η προγραμματισμένη αυτή επίσκεψη έγινε στα πλαίσια εκστρατείας για την προβολή του κοινοβουλευτικού έργου του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και της ενημέρωσης των βουλευτών του κόμματος από τους κατοίκους της περιφέρειας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν ο νομός Αργολίδας.




Ο Μάκης Βορίδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ναυπλίου, Παναγιώτη Αναγνωσταρά, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του δήμου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Ναύπλιο, μεγάλης ιστορικής σημασίας πόλη, οι αρχαιολογικές υπηρεσίες αδυνατούν να λειτουργήσουν τα μνημεία μετά τις 3 το μεσημέρι. Σοβαρό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή με την ποιότητα του νερού, ενώ ο διαχωρισμός του λιμανιού σε τουριστικό και εμπορικό καθυστερεί αδικαιολόγητα. Αργότερα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Άργους, Βασίλη Μπούρη. Ο δήμαρχος εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για τον νέο «Καποδίστρία», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υδροδότησης και άρδευσης της περιοχής.



Το απόγευμα ο Μάκης Βορίδης έδωσε συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο του Ναυπλίου, ενώ παραχώρησε συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης», στον δημοσιογράφο Πολύδωρο Δάκογλου. Αργότερα συναντήθηκε με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας, αλλά και με φίλους του κόμματος, σε παραλιακό καφέ του Ναυπλίου όπου και συζήτησαν για την ανάπτυξη του κόμματος στην περιοχή και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.



Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στην Τρίπολη όπου και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 187 χρόνια από την επέτειο της «Άλωσης της Τρίπολης», ενώ το μεσημέρι παραβρέθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας σε κεντρική ταβέρνα της περιοχής. Ο Μάκης Βορίδης, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τον ένα χρόνο κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος, ενώ πληροφορήθηκε από των κόσμο για τα χρόνια προβλήματα του νομού.



Σε όλη την διάρκεια της περιοδείας, η υποδοχή των κατοίκων ήταν ζεστή γεγονός που αποδεικνύει ότι οι θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ., βρίσκουν συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση στον κόσμο της περιφέρειας και εδραιώνονται σταδιακά στην συνείδηση του κόσμου.