Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η ΣΕΡ ΑΔΕΡΦΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!



Ο γνωστός ανώμαλος τραγουδιάρης που έχει παντρευτεί μάλιστα και έναν άλλο μαντράχαλο (ώ της καλαισθησίας) προσπάθησε (όπως και πολλοί γκέουλες) να προσάψει τα κουσούρια του στον Κύριο μας τον Ιησού Χριστό, χαρακτηρίζοντας τον gay. Αυτό, ασφαλώς, προξένησε πολλές αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας και ο Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, με επιστολή του προς τη βασίλισσα Ελισσάβετ, ζήτησε να του αφαιρεθεί ο τίτλος "Σέρ". Ο Σεβασμιώτατος όμως παρέληψε να ζητήσει απο την Ελισσάβετ να του δώσει τον τίτλο Lady της δεκαετίας...



"Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε με δήλωση του, χθες ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, όσον αφορά τις αποκρουστικές δηλώσεις του ποπ συνθέτη Έλτον Τζον.

Να σημειωθεί, ότι το Πρακτορείο Ειδήσεων «Romfea.gr», σε σχετικό του δημοσίευμα αναφέρθηκε πρώτο στο θέμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νικολάου (Εκκλησία της Βουλγαρίας), κατά του Έλτον Τζόν.



Η δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς έχει ως εξής:



Η εφιαλτική, εμετική και εν ταυτώ χυδαία και βάναυσα αποκρουστική δήλωσις του Βρετανού ομοφυλόφιλου ποπ συνθέτη μουσικού Elton John, ο οποίος έχει τελέσει και σχετικό άθεσμο «γάμο» μετ’ άρρενος, στο περιοδικό Parade των Η.Π.Α. και ο οποίος κατά την συνήθη μέθοδο των πρωτογόνων λαών που απέδιδαν στο Θείο τα προσωπικά των πάθη και τις δικές τους αισχρότητες και διαστροφές, απεπειράθη να προσβάλη το θεανδρικό πρόσωπο του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού του επί του Σταυρού θυσιασθέντος και θανατώσαντος τον θάνατο και την φθορά της πεσμένης ανθρωπίνης φύσεως και συναναστήσαντος όλο το ανθρώπινο γένος δικαιώνει απολύτως τον γνωστό εις την εγκληματολογική επιστήμη ορισμό περί του ψυχισμού του αρρενοθήλεος του μεγίστου Ιταλού εγκληματολόγου Καίσαρος Λομπρόζο, ο οποίος και γνωμοδότησε ότι ο αρρενοθήλης κέκτηται «τον δυναμισμό του άρρενος και την μοχθηρία του θήλεος, δεν έχει ουδεμία ηθική αναστολή και ουδέν μεταφυσικό ιδεώδες».

(ΡΟΜΦΑΙΑ)


Μα τώρα θα μου πείτε:"Καλά εσύ είσαι Χριστιανός που βρίζεις έτσι;" Ναι, αγαπητοί μου, Χριστιανός είμαι. Διότι πρώτα αυτοί βρίζουν το Θεό μου που για μένα είναι ΠΑΤΕΡΑΣ. Όταν λοιπόν και εσάς σας βρίσουν με τα χυδαιότερα λόγια των πατέρα τότε χαιδέψτε τους με το φτερό, όμως εγώ αυτό ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (όχι απο αυτούς που έχουν να πατήσουν στην Εκκλησία απο το γάμο τους, γιατί έτσι και αλλιώς αυτοί δεν έχουν ανάγκη τον Ελτον Τζον για βλασφημία, το μπορούν άριστα και μόνοι τους). Και για να μη ξεχνιόμαστε: Ο Θεός δεν είναι μόνο Αγάπη, αλλά και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...