Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Η' Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ; ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ 'ΤΣΑΝΤΙΡΙ'

Ο πασίγνωστος λαϊκιστής της Αριστεράς κ. Λάκης Λαζόπουλος, είπε και νέα μεγάλη εξυπνάδα μέσω της 'εκπομπής' του Αλ-Τσαντίρι, στην οποία και κάνει (τυχαία άραγε) το γύφτο.




Απεκάλεσε το Γέροντα Εφραίμ... καρναβάλι απο μόνο του, και ότι μια χαρά έκαναν κάποιοι απο το καρναβάλι της Πάτρας που τον έβαλαν σε αποκριάτικο άρμα! Άξια και καλή η φαιδρά γελοιοποίηση ενός μοναχού που φέρει το ράσο, δηλαδή το αγγλικό σχήμα. Ωραία και επιτρεπτή η κάθε ύβρις προς το πρόσωπο ενός γέροντα επειδή μας τα λένε οι φτωχοί μεγαλοκαναλάρχες και οι φτωχοί μεγαλοδημοσιογράφοι και οι φτωχοί μεγαλοκαρχαρίες του ΑΛΦΑ και των άλλων καναλιών- ΜέσωνΜαζικής Παραπληροφόρησης.


Και πώς να μην είναι ωραία η γελοιοπόιηση ενός μοναχού, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Λάκης τα παίρνει χοντρά απο το κανάλι, και δε φιλοξενεί βέβαια κανένα λαθρομετανάστη στο σπίτι του, απο αυτούς που υπερασπίζεται κάθε λίγο και λιγάκι ένεκα αριστερών αντιλήψεων. Και πως να μην είναι ωραία η γελοιοποίηση ενός μοναχού, όταν ανέβαινε ο Λάκης πάνω στο Άγιο Όρος πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο μαζί με τον Κοντομηνά.... Σύμπτωση και αυτή ε! Και πως να μην είναι ωραία γελοιοποίηση ενός μοναχού που- κακά τα ψέμματα Έλληνες- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΛΕΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.



Θα ήθελα βέβαια τώρα, να ρωτήσω και κάτι; Ποιός, απο τους δυο (Εφραίμ-Λαζόπουλος) είναι καρναβάλι; Ο μεν Εφραίμ έχει ακούσει τα χίλια δυό απο όλο τον κόσμο. Έχει την Ελλάδα, την παρασυρμένη απο τα media, να το βρίζει και να το γελοιοποιεί κάθε στιγμή, ενώ ο Αριστερολάκης έχει ολόκληρη σχεδον την πάλι παρασυρμένη απο τα media Ελλάδα, να τον παινεύει και να μην τον αφήνει σε ησυχία απο τα κοπλιμέντα των μεσημεριανών. Ξέρετε, τί λέει αγαπητέ Λαζόπουλε η Αγία Γραφή; ''Οι μακαρίζοντες ημάς, πλανώσιν ημάς'' . Δηλαδή αυτοί που μας λέε καλά λόγια μας πλανούν και δε μας κάνουν τίποτα άλλο απο το να είναι πλάνοι κόλακες. Άρα, μην είστε τόσο σίγουρος ότι μόνο τον π. Εφραίμ κοροϊδεύουν, αλλά και εσάς αφού όλες οι εκπομπές του αξιοσέβαστου τηεοπτικού σταθμού που συνεργάζεστε δε μπορούν να πουν κουβέντα αντίθετα με αυτά που οι κεντρικές παρουσιάστριες θέλουν. Δηλαδή 'τί καλός που είναι ο Λάκης', 'ο πιο καλός άνθρωπος στην Ελλάδα' ( αυτό εκ στόματος Καραβάτου). Δεν τολμάει κανένας να πει λόγο και να αμφισβητήσει τα λεγόμενα και το χιούμορ του Λάκη.


Θυμάστε κύριε Λάκη όταν λέγατε ένα ποιήμα για την επιβαλλόμενη σιωπή του ατόμου. Απο τη μικρή του ηλικία μέχρι τα γερατιά του; Σιωπή, σιωπή, σιωπή!!! Κάπως έτσι γίνεται και με εσάς, αν θέλετε τη γνώμη μου. Το έργο σας Γ4 που χτυπάει τεσσάρια, παίζει ακόμα, και έχουν κοπεί άλλα που έφερναν τουλάχιστον περισσότερα ποσοστά, επειδή είναι μονο και μόνο δική σας εμπνεύσεως!!! Αυτό και αν είναι καρναβάλι!!! Αυτό και αν είναι άξιο εμπαικτικού γέλωτος.


Την ωραία κυρία τη θυμάστε του σπίκερ στον Αφτιά με τον Κούγια; Που είχε καλέσει ο Αφτιάς τον Κούγια στον αέρα και μόλις ὂ ποινικολόγος είπε κάποια πράγματα σωστά για τον Λάκη , που τα άξιζε αυτά άλλωστε, αυτή η κυριά άρχισε να ορείεται σε τέτοιο σημείο που μέχρι και ο δικηγόρος το άκουσε; Βρισιές και Άγιος ο Θεός!!! Και όλα αυτά για το Λαζόπουλο, που φέρνει τηλεθεάσεις καλές στο κανάλι. Και ο Άγιος Γρηγόριος να έκανε εκπομπή θα τον έδιωχναν πειδή δε φέρνει τηλεθεάσεις! Και πως να έφερνε τηλεθεάσει δηλαδη; Με αυτό το επίπεδο, που έχουμε σερβίρει ώς το κατάλληλο στο λαό μας αυτό θα γινόταν όσο παράξενο και να είναι.http://www.youtube.com/watch?v=sEXoXm05pDE


Μεγάλο καρναβάλι όμως εί\ναι εκείνη η εμφάνιση του Λαζόπουλου, στο κεντρικό δελτίο του ΑΛΦΑ τις νύχτες όπους η Αθήνα, καθώς και άλλες πόλεις καιγόταν απο τους άθλιους και απαίδευτους αναρχικούς. Σε εκείνη την εμφάνισή του λοιπόν είπε σα καλό τσιπροπαίδι, να συνεχίσουν τα ''παιδιά'' τον αγώνα τους και να μη σταματήσουν να διεκδικούν ότι τους ανήκει(!!!). Δηλαδή να σπάνε, να καίνε, και να υβριλογούνε ασυστόλως κατά των Αρχών. Τις νύχτες εκείνες που η Ελλάδα είχε φτάσειστο Αμήν απο τα άνανδρα έργα των αναρχικών βαρβάρων και βανδάλων. Και εκείνη τη νύχτα ο Λαζόπουλος τους ξεσήκωνε! Και ηρθε και η μεγάλη στιγμή της ερώτησης!!! Κύριε Λαζόπουλε, λέγει ο σρόιτερ, με όποιες συνέπειες και αν έχει αυτό; Ούτε φωνή,ούτε ακρόαση, μάλλον και φωνή και ακρόαση καθώς αυτός συν'΄εχιζε να λέει τα δικά του. Και ξανά δεύτερη φορά η ίδια η ερώτηση στο στόχαστρο και πάλι καμμιά απάντηση στον ορίζοντα. Ένα μηδέμ. Μια υπεκφυγή.



Παρόλα ταύτα ο κόσμος υποστηρίζει, φορώντας παρωπίδες, το Λαζόπουλο. Το κοινό του Λαζόπουλου, που άκουσε να ξεφτιλίζεται απο το στόμα του ο Γέροντας Εφραίμ, και που ξεφώνησε 'Έτσι', 'Μπράβο' και δε ξέρω 'γω τι, δεν έχει περιουσίες στο κέντρο, ή σε οποιαδήποτε άλλο σημείο της Αθήνας; Αυτούνού δε του έχουν κάψει τίποτα, ή δεν έχει μπεί ποτέ στο στόχαστρο, ή μήπως δεν είναι ο επόμενος στόχος. Και όμως γελάει και συμφωνεί με λόγια αντίχριστα, που στρέφοται κατά της Εκκλησίας μας και κατά του μοναχισμού και κατά του ρόλου αυτών, απο έναν ΄΄ανθρωπο τροφέα του επόμενου καταστροφέα του. Αυτό και αν είναι λογικό. Αυτό και αν συμβαδίζει με τη λογική.



Να σας ρωτήσω κάτι κύριε Λαζόπουλε; Με το να υπάρχει ένα άρμα με το οποίο γελοιοποιείται ο π. Εφραίμ και που να θέλουν και να το κάψουν κιόλας βγαίνει τίποτε; Χώρις μάλιστα η δικαιοσύνη να έχει βγάλει και τις τελικές αποφάσεις; Χωρίς συμπέρασμα, χωρίς τίποτα; Εμείς, οι Έλληνες είμαστε ο πρώτος λαός που είχε θεά Δίκη...!!!!! Και τώρα αυτήν την πρωτιά πάνε την κάνουμε πάτο. ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΙΚΗ. ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ. Αυτή είναι βάρβαρη προοπτική και όχι ελληνική.

Όσο για το άν η σάτιρά έχει όρια... Έχει όρια. Και βεβαίως έχει όρια. Και δε θέλω να με ακούσετε. Τον Αϊνστάιν, που πήρε και Νόμπελ ακούστε ποιά πράγματα όρισε απεριόσιστα. Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Μόνο που ο μεγάλος επιστήμονας είχε αμφιβολίες για το πρώτο!!!!Έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν κ. Λάκη.



Όσο για τον αν όντως έκλεψε ο Εφραίμ, και ο Αρσένιος και οι άλλοι μοναχοί, πάρτε το ενημερωτικό φυλλάδιο της ενορίας σας για τη Μονή Βατοπαιδίου και διαβάστε το λιγάκι. 24 σελίδες είναι μόνο. Αφήστε για λίγο τις μυνήσεις της Σαρρή που είναι πολυσέλιδες και που παίρνουν και χρόνο για να τις διαβάσει κανείς και ασχοληθείτε και σεις λίγο με το θέμα διότι αυτή η κατάσταση με εσάς και με τα πράγματα που ξεστομίζετε σας καθιστά καρναβάλι...


'' Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοιν μύθον ακούσεις'' Καμμιά δίκη να μην κάνεις, αν δεν ακούσεις πρώτα και τις δύο εκδοχές.ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, Ω ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;. ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. Τύφλα να είχε ο Χίτλερ και ο Ρόζεμπεργκ δηλαδή. Και η 'δίκη' όποια και να είναι η έννιά της, αν δε γίνει με ατήν την προϋπόθεση τότε θα είανι παρωδία δίκης, δηλαδή, παρωδία, δηλαδή καρναβάλι.


Έχει και άλλο καρναβάλι η υπόθεση ρε παιδιά; Ασφαλώς και έχει και άλλο καρναβάλι. Παλαιότερα, μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μπερδέψει τα λόγια της μέσα στο κοινοβούλιο και το έδειξε ο Λαζόπουλος για να μας δώσει να καταλάβουμε τη ψυχολογική πίεση της εποχής μας. Το θέαμα ήταν γελοίο και όμως επειδή ήταν και μόνο του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής ο ηθοποιός ΔΕ ΓΕΛΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Θυμάμαι, ότι μια κυρία γέλασε, αλλά πάγωσε το γελάκι της όταν είδε το Λάκη να έχει κατεβασμένα τα μούτρα. Ασφαλώς αν αυτό είχε γίνει με τον Καρατζαφέρη θα γελούσε για κανένα τεταρτάκι.... Ίσα ίσα, πάνω στο λόγο του, στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είχε πει την πρόταση: 'Και μένω εδώ'', για να σταθεί σε εκείνο το σημείο του λόγου. Και την πήρα αυτην την πρόταση ο Λάκης ο Λαζόπουλος και τον κατηγόρησε για... στασιμότητα!!! Ορέ καρναβάλια. Μπράβο μας και απόψε!!!


Ορίστε λοιπόν ποιός είναι το καρναβάλι αγαπημένοι μου αναγνώστες. Ορίστε και ο βασιλιάς Καρνάβαλος.


Υ.Σ Στην αποψινή του εκπομπή, ο Λάκης, είπε: '' Εδώ έχει ο Καρατζαφέρης (δράση, ιστοσελίδα στο Διαδύκτιο), δε θα έχετε εσείς ( οι νέοι); Δηλαδή, με λίγα λόγια ενοχλεί τον ηθοποιό που έχει ελευθερία λόγου στο Διαδύκτιο ένας πρόεδρος κόμματος! Τέρμα και η ελευθερία λόγου!