Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΤΖΥ! ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ







Η επίθεση των ολοκληρωτικών ομάδων κατά της Ελληνικής κοινωνίας δεν είναι ανοργάνωτη. Υπάρχουν στελέχη της Ελληνικής πολιτικής, που φροντίζουν να "εισάγουν" ή να στηρίζουν τέτοιους ολοκληρωτικούς παράγοντες. Και στο παρακάτω άρθρο, θα δείτε κάποιους από τους υποστηρικτές της Σαϊεντολογίας.


Οι δικηγόροι της Σαϊεντόλοτζυ

Πώς θα χαρακτηρίζατε τους δικηγόρους, οι όποιοι θα παρείχαν νομικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα αν υπεράσπιζαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μιας εταιρίας, οργάνωσης και γενικά φορέα, για τον όποιον η Ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση (10493/1997 του Εφετείου Αθηνών), τμήμα της οποίας περιλαμβάνει τα ακόλουθα:




«... απεδείχθη με πληρότητα, ότι το καθού και εκκαλούν είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, πού στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη, τα όποια στη συνέχεια υφίστανται, με όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες και θεωρίες, πλύση εγκεφάλου, με ανώτερο σκοπό τη δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης, αλλά και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων (βασικές θέσεις των θεωριών του ιδρυτή), έτσι ώστε να βρισκόμαστε πλέον ενώπιον άβουλων όντων, τα όποια έχουν χάσει τη δυνατότητα λήψεως αποφάσεων ως καταστάλαγμα της ελεύθερης βούλησης τους, εφόσον έχουν ήδη περάσει από όλα τα στάδια των διδασκαλιών της και με την κατάλληλη περαιτέρω επεξεργασία γίνονται πλέον δεκτικά στις «αλήθειες», πού εφαρμόζει, χωρίς όμως, να έχουν τα κίνητρα για να τις εξετάσουν και αξιολογήσουν. Ενόψει αυτών, το εκκαλούν σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να επικαλείται παραβίαση των δικαιωμάτων τόσο της θρησκευτικής ελευθερίας... ».



Το προηγούμενο κείμενο αναφέρεται στο Σαηεντολογικό κέντρο ΚΕΦΕ (Κέντρο Έφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδας), το όποιο έκλεισε με δικαστική απόφαση. Ας δούμε όμως ποιοι υπερασπίστηκαν μια τέτοια οργάνωση.



Ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Λοβέρδος ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΤΖΥ στη δίκη Σαηεντολόγων για «φακελώματα» πολιτικών, κληρικών, δημοσιογράφων, κ.λ.π. και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας». Υπογράμμισε επίσης ότι η συμμετοχή και υποστήριξη των Συνεδρίων που οργάνωσε ο σύμμαχος της Σαηεντόλοτζυ και αυτοχαρακτηριζόμενος «δερβίσης του τάγματος των Μεβλεβί και Μπεχτασί» κ. Τάκης Αλεξίου (Πρόεδρος της ΠΑΝΙΦΕ - Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό) από πρόσωπα όπως οι κ. κ. Παπανδρέου, Μαρκάτος, κ.λ.π. δείχνει ότι σε αυτά συντελέστηκε θετικό έργο.




Ό Υπουργός Παιδείας κ. Πέτρος Ευθυμίου είναι εξ αγχιστείας συγγενής με κορυφαία στελέχη της Σαηεντόλοτζυ και ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Σαηεντόλοτζυ σε αυτή τη δίκη. Ο κ. Ευθυμίου δήλωσε ότι αν καταδικαστούν οι Σαηεντολόγοι, θα είναι ιδεολογική η καταδίκη τους.



Στην ίδια δίκη ήταν συνήγορος υπεράσπισης και ο μακαρίτης δικηγόρος της Σαηεντόλοτζυ κ. Γεώργιος Μαύρος, ο όποιος ήταν ταυτόχρονα δικηγόρος της Σαηεντόλοτζυ, των Μορμόνων, αλλά είχε υποθέσεις και της Εκκλησίας. Ήταν επίσης νομικός σύμβουλος και εκδοτών πού πρόσκεινται ισχυρά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (Ελεύθερο Τύπο, Αδέσμευτο του κ. Μήτση, Βραδυνή, πιθανότατα και στη Χώρα). Κανένας κομματικός χώρος δεν έχει μείνει αλώβητος.



Ο συγγραφέας του παρόντος άρθρου είχε κληθεί ως μάρτυρας στην εν λόγω δίκη (και σε άλλες δίκες με τον κ. Μαύρο και άκουσε ο ίδιος τα προαναφερθέντα... και πολλά άλλα.



Ο κ. Γεώργιος Μαύρος ήταν επίσης ο δικηγόρος των ανθρώπων του εκκλησιαστικού χώρου, οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον των ολοκληρωτικών και αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων σχετικά με τις ταυτότητες.




Δεν είναι επίσης σύμπτωση ότι άλλος δικηγόρος της Σαηεντόλοτζυ (είδατε ότι έχουν πολλούς;), ο κ. Αθανάσιος Θεοδώρου, είχε τοποθετηθεί προσωπικός σύμβουλος (ακούστηκε ότι ήταν και διευθυντής) στο Γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ά. Παπαληγούρα (με τη νέα κυβέρνηση). Κανένας κομματικός χώρος δεν έχει ανοσία, εκτός και αν χάθηκαν όλοι οι δικηγόροι.



Λίστα ελέγχου πρόσληψης δικηγόρων

Θα ήταν εκτός πραγματικότητας να θεωρήσουμε αυτά τα γεγονότα ως επαγγελματική σύμπτωση ή και ως φυσικό γεγονός! Η επιλογή των δικηγόρων της Σαηεντόλοτζυ δεν έχει τίποτα το τυχαίο. Οι δικηγόροι περνούν από σαράντα κύματα... ή ακριβέστερα από λίστα ελέγχου (Lawyer Hiring Checklist) σαράντα σημείων!



Στις 13 Φεβρουαρίου 1994 και στις 10.19 μ.μ. ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΚΕΦΕ Ηλίας Γρατσίας έλαβε από τον αξιωματούχο Marlis του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων, ένα έγγραφο (με κωδικό αποστολής 1402005 OSAEU), στο όποιο υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες για την πρόσληψη δικηγόρων. ο ξένος αξιωματούχος [ονομαζόταν Marlis και ήταν από το ευρωπαϊκό Τμήμα Επιχειρήσεων (ΟPS) της Σαηεντόλοτζυ στην Δανία: Α/ΟΡS ΑΙDΕ ΟSΑ ΕU] επεσήμανε ότι «Είναι στάνταρ ενέργεια να γίνεται μία λίστα έλεγχου πρόσληψης».



Μερικά από τα αξιοπρόσεκτα σημεία του εγγράφου (φωτοτυπία του οποίου παρατίθεται) είναι τα έξης:



Εξετάζεται αν ο δικηγόρος θα είναι ικανός να αναπαράγει και υιοθετήσει τις επιθετικές στρατηγικές μας. "Αν είναι χαμηλά στην κλίμακα των τόνων θα έχουμε διακοπές και κακή αναπαραγωγή στίς γραμμές μας".


Εξετάζεται επίσης αν ο δικηγόρος «έχει χειριστεί κυβερνητικές υποθέσεις», αν έχει «επαφές με κυβερνητικές Υπηρεσίες» και αν «συνδέεται με κάποιον γνωστό ανταγωνιστή της Σαηεντολογίας».


Αξιοσημείωτο είναι ότι εξετάζεται αν έχει «οποιεσδήποτε επαφές με τον Τύπο» και «αν συμφωνεί με τη σημασία του να φέρουμε τον Τύπο με το μέρος μας».



Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το σημείο που εξετάζεται αν ο δικηγόρος «Γνωρίζει τον δικαστή ή για τον δικαστή».



Με βάση αυτό το έγγραφο, θα μπορούσε κάποιος να βγάλει, με ασφάλεια, το συμπέρασμα ότι η Σαηεντόλοτζυ προτιμάει δικηγόρους πού έχουν επαφές με κυβερνητικούς χώρους, τον Τύπο, έχουν πληροφορίες για δικαστές που χειρίζονται υποθέσεις της και αν έχουν άκρες μέσα σε όσους πολεμούν τη Σαηεντόλοτζυ, τόσο το καλύτερο.



Ο κ. Λοβέρδος είναι γνωστό ότι τοποθετήθηκε στη θέση του στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του δεν συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων σε διάφορες αμαρτωλές «Μη κυβερνητικές οργανώσεις». Πώς είναι δυνατόν να είναι μη κυβερνητικές και να χρηματοδοτούνται με κυβερνητικά κονδύλια;



Και για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν σε συμπτώσεις, ας εξηγήσουν αυτά (τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα υπάρχουν στο βιβλίο τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταφρασμένα στα ελληνικά):



1) Στα Συνέδρια πού οργάνωσε ο κ. Αλεξίου και χρηματοδότησε και η Σαηεντόλοτζυ εκτελέστηκε ψυχολογική ζύμωση συμμετεχόντων από πολλούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε συγκεκριμένα θέματα (θρησκευτική ελευθερία, «πολυπολιτισμικότητα», κ.λ.π.) που σήμερα αποτελούν την κύρια δέσμη αξόνων της «εκσυγχρονιστικής» επίθεσης από τη Νέα Τάξη εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.



2) Ό κ. Γιώργος Παπανδρέου, ως Υπουργός Παιδείας είχε αυτά τα Συνέδρια (τα όποια κατά κανόνα διεξήχθησαν στο Πολυτεχνείο) υπό την αιγίδα του, ενώ είχε απευθύνει μέχρι και χαιρετισμούς στους διοργανωτές και συμμετέχοντες.



3) Ό τ. Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλος έπαιξε συντονιστικό ρόλο τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα Συνέδρια. Η συμπεριφορά του στο θέμα των ταυτοτήτων, συνδυαζόμενη με αυτό το γεγονός, την μέχρι τότε δραστηριότητα του και τις κυβερνητικές αντιδράσεις αμέσως μετά την συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ, αποτελούν τουλάχιστον ισχυρότατες ενδείξεις ότι με τη συνέντευξη του ανακοίνωσε στην κυβέρνηση ποια θα είναι η κυβερνητική πολιτική στον τομέα θεμάτων πού περιλαμβάνει και τις ταυτότητες. ο χώρος τον όποιο εξέφρασε ο κ. Σταθόπουλος έχει μεγαλύτερη ισχύ και επιβλήθηκε στον κομματικό χώρο της κυβέρνησης. Το Κόμμα... χτύπησε προσοχή. Το αυτοχαρακτηριζόμενο «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι», αποτέλεσε τον μοναδικό μάρτυρα υπεράσπισης της Σαηεντόλοτζυ στις δίκες για τη διάλυση του ΚΕΦΕ.



Στη Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και γενικότερα στην Ευρώπη το «Παρατηρητήριο», στο όποιο το παράρτημα που λειτουργεί στην Ελλάδα είναι η παρέα του κ. Παναγιώτη Δήμητρα, περιγράφεται σε κυβερνητικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ως "στρατηγικός βραχίονας του State Department". Και όμως η ομάδα αυτή τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης σε μερικούς ελληνικούς κύκλους.




Ό κ. Αντώνης Μποσνακούδης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Η δράση των εξτρεμιστικών παραθρησκειών και της Scientology» (Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ). Πολλά από τα ανωτέρω αναφέρονται στο βιβλίο του, το όποιο ετοιμάζεται για την τρίτη έκδοση του.



Πηγή: Περιοδικό Διάλογος, τ. 37/2004

Μεταγραφή – Επιμέλεια: Στυλιανός Μ.

ΠΗΓΗ: ΟΟΔΕ


Σχόλιο Ελληνορθόδοξου: Ουδέν!

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ!;







Τί άραγε είπε ο κ. Κλιγκόπουλος, απεργός ιδιοκτήτης βυτιοφόρου, στο δημοσιογράφο Αντ. Λιάρο στο κεντρικό δελτίο του Mega;

Ότι τάχα τα κανάλια ασχολούνται με τις απεργίες των βυτιοφόρων με σκοπό να τις καταδικάσουν και να τις υπονομεύσουν και αφήνουν άθικτα σκάνδαλα όπως Siemens, Εκκλησιών (ποιών εκκλησιών;) και Μοναστηριών (δηλαδή το Βατοπαίδι). Και όλα αυτά για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα των προσώπων που κρύβονται πίσω απο τα σκάνδαλα (Εφραίμ;)...


Αλήθεια κ. Κλιγκόπουλε, το θέλατε και το είπατε αυτό; Δηλαδή η υπόθεση Βατοπαιδίου μένει άθικτη και προβάλλεται η δική σας η απεργία (δίκαιη κατά τα άλλα) με σκοπό να εξυπηρετήσει κάποια συμφέροντα που παίζονται πίσω απο το Βατοπαίδι; Αυτό είναι άνω ποταμών!!!


Επί πολλούς μήνες το λεγόμενο "σκάνδαλο" του Βατοπαιδίου ήταν το πρώτο θέμα σε τηλεοράσεις, κυρίως στο Mega και στο Alpha, καθώς και σε εφημερίδες, ενώ ο Ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος "δολοφονούταν" ηθικά χωρίς απολογία και αντίλογο απο τις πλειάδες των ιεροκατηγόρων δημοσιογράφων... Καλά, αυτό το ξεχάσατε; Εσάς δε σας είχαν ζαλίσει τα πολλά μπλα- μπλα περί "ιερών ανταλλαγών", "θεομπαιχτών μοναχών", "μάνατζερ Εφραίμ και Αρσενίου" κ.λ.π; Τα κανάλια κυριολεκτικά ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ! ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ!


Το μόνο, δηλαδή, που δε μπορεί να χαρακτηριστεί ώς συγκάλυψη σκάνδαλου, είναι η υπόθεση Βατοπαιδίου! Διότι για αυτήν ακούστηκαν και γράφτηκαν τα περισσότερα απο τα κανάλια και τον τύπο!


Άν κ. Κλιγκόπουλε τα κανάλια ήθελαν να κρύψουν τα συμφέροντα που, όπως υποστηρίζετε, κρύβονται πίσω απο το Βατοπαίδι, πιστέψτε με, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ και κανείς δε θα άκουγε κάτι περί της συγκεκριμένης Ιεράς Μονής. Το έχουν κάνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν και στο παρόν...


Το μόνο που θα πρέπει να σας κάνει να αναριωτιέστε είναι ΓΙΑΤΙ έγινε όλη αυτή η λασπολογία κατά του Εφραίμ και γενικότερα κατά του Βατοπαιδίου με τόσο μένος και χωρίς αντίλογο και ΟΧΙ ότι τάχα οι δημοσιογράφοι που μέχρι πριν λιθοβολούσαν το Γέροντα τώρα να θέλουν να αποσυντονίσουν τους πολίτες απο την υπόθεση αυτή για να τον... εξυπηρετήσουν (στην ουσία αυτό είπατε!). Είναι παράλογο, δε το βλέπετε;


Μάλιστα ο ίδιος απεργός ρώτησε:"Άν τελειώσει η απεργία, θα ξαναασχοληθείτε με το Βατοπαίδι;" . Ο Λιάρος βέβαια είπε ναι... άν το καλέσει η επικαιρότητα. Ασφαλώς κ. Λιάρε και θα ξαναασχοληθείτε. Αφενός μεν διότι με το Βατοπαίδι βρήκατε την κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά ώστε να ταΐσει τα αντορθόδοξά σας αισθήματα (όχι τα δικά σας, αλλά αυτών που πραγματικά "κρύβονται πίσω" απο την υπόθεση) και αφετέρου διότι "πουλάνε τρελά" τα ράσα που κάνουν σκάνδαλα, και φυσικά όχι τα ράσα που κάνουν αγώνες και αγιάζονται...


Καλή... συνέχεια στην απεργία λοιπόν, και λιγότερος Σπίλμπερκγ!

Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ





Είναι γνωστή σε όλους η ανατριχιαστική δήλωση του Χένρυ Κίσσινγκερ για το Ελληνικό έθνος!


Εγραψε για το θέμα ο Μάριος Πλωρίτης:


«Τη γλαφυρότερη και αποκαλυπτικότερη κρίση για τη χώρα μας και τους ιθαγενείς της, την διατύπωσε πριν λίγα χρόνια, μιλώντας δημόσια στην Ουάσινγκτον, ο «πολύς» Χένρυ Κίσσινγκερ, ο μέγας συνεργός της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Έφα, λοιπόν, ο «μάγος» της αμερικανικής πολιτικής: «Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές ρίζες του. Τότε, ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματά του, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ» [«Οικονομικός Ταχυδρόμος», 14.8.97.].



»Ευθύτερη κρίση και ευστοχότερη μέθοδο πολιτιστικής γενοκτονίας δεν θα επινοούσαν ούτε οι οσμανλήδες λαοκτόνοι. Το μόνο που μπορείς να προσάψεις στον περινούστατο «Χάρρυ», είναι ότι δεν πρωτοτυπεί και τόσο. Απλώς, βελτίωσε και επαύξησε μια παλιότερη συνταγή: Πριν 170 περίπου χρόνια, ο άγγλος υπουργός Εξωτερικών Ρόμπερτ Κάσλρη (Castlereagh, ο Καστελρήγος, όπως τον έλεγαν τότε εδώ), μαρκήσιος του Londonderry και αδερφοποιτός του Μέττερνιχ, ευχόταν «να καταστή η (επαναστατημένη) Ελλάς όσον τον δυνατόν ολιγώτερον επικίνδυνος, ο δε λαός της μικρόψυχος ως τα έθνη του Ινδοστάν» [Prokesch-Osten, Ιστορία της επαναστάσεως των Ελλήνων (1867). Μετάφρ. Γ. Αντωνιάδου, 1878-9, σελ. 183.]»


Ατυχώς ορισμένοι δικοί μας Γραικύλοι διαμφισβήτησαν την αλήθεια της δήλωσης επειδή τη διέψευσε ο Κίσσινγκερ! Λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση να την επιβεβαιώσει!!!



Ευτυχώς που έχουμε την επιβεβαίωση της αλήθειας του πράγματος από ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ αξιόπιστο άνθρωπο: Τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μεταλληνό ο οποίος υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας των λεχθέντων από τον ολετήρα της Κύπρου.




Ο π. Μεταλληνός έχει ακούσει αυτούσια την ομιλία του Χ. Κίσινγκερ , περί "ατίθασων Ελλήνων που πρέπει να πληγούν στις πολιτιστικές ρίζες τους κλπ" σε αγγλική γλώσσα, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Αντώνη Ζησιμάτου «Με Αποψη» στις 30 Ιουνίου 2003.



Ο πατήρ Μεταλληνός, είπε “τότε σπούδαζα στην Γερμανία οταν ο Kissinger έδωσε αυτήν την διάλεξη. Ητανε 1974 και άκουγα την ελληνική εκπομπή του μακαρίτη Παύλου Μπακογιάννη από το Μόναχο. Η ομιλία γινότανε στα αγγλικά που ακούγονταν στο βάθος και με ελληνική μεταγλώτισση. Μιλάω αγγλικά και μπορώ να σας πώ με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Kissinger έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί τον άκουσα να τις κάνει»...



Αυτά, με αφορμή τα όσα λανθασμένα γράφει ο Πάσχος Μανδραβέλης στην "Καθημερινή", δηλ. ότι οι δηλώσεις Κίσινγκερ είναι μύθος (εδώ)


Αυτά είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, όπως και η ιστορία της "διάψευσης" (άραγε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο αναξιόπιστος Χ. Κίσινγκερ, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ομιλία του; )


Γιατί επιμένουν λοιπόν κάποιοι;(και πάντα οι ίδιοι) να επικαλούνται την "διάψευση";



ΠΗΓΗ:

ΔΙΑΔΙΧΤΥΟ

Απο το ιστολόγιο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!


Οι Ρωμαιοκαθολικοί στην Αγγλία θα πρέπει να πληρώσουν για να παρακολουθήσουν κάποιες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Πάπα Βενέδικτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Catholic Herald. οι Ρωμαιοκαθολικοί θα πληρώσουν 25 λίρες ($ 39) για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στο Cofton Park του Μπέρμιγχαμ στις 19 Σεπτεμβρίου 2010.

Οι συμμετέχοντες στην αγρυπνία στο Hyde Park του Λονδίνου στις 18 Σεπτεμβρίου, θα πληρώσουν 10 λίρες reasoning behind ticket distribution and prices.


Ακόμα ένα δείγμα εμπορευματοποίησης του Παπισμού.


ΑΚΤΙΝΕΣ

Σημείωση: Ωραίο ήταν και το σχόλιο του Παναγιώτη Τελεβάντου για τη συγκεκριμένη δημοσίευση στο ιστολόγιο "ΑΚΤΙΝΕΣ":

"Ορθή απόφαση.

Ούτως ή άλλως πρόκειται για παράσταση"...