Σάββατο, 30 Αυγούστου 2008

ΚΛΗΣΗ SOS


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 0 rezus - (μηδεν ρεζους αρνητικο) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ( ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:TROKTIKO

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ-ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ


Δήλωση Μάκη Βορίδη για την επέτειο της νίκης στον Γράμμο και στο Βίτσι


Ο βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Μάκης Βορίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο αγώνας του Ελληνικού Στρατού από το 1945 έως το 1949, μέχρι και την τελική νίκη στον Γράμμο και στο Βίτσι, εναντίον της κομμουνιστικής ανταρσίας διασφάλισε την Εθνική Ακεραιότητα, την Ελευθερία και την Δημοκρατία στον ελληνικό λαό. Η θυσία των Ελλήνων στρατιωτών, οι χιλιάδες νεκροί και τραυματίες των Ελλήνων πατριωτών σήμερα δεν τιμώνται με τον οφειλόμενο τρόπο και αντιθέτως γίνεται απόπειρα να εξομοιωθούν ηθικά αυτοί που υπερασπίστηκαν την πατρίδα με αυτούς που έστρεψαν τα όπλα εναντίον της πατρίδας.
Αυτές τις ημέρες οι σκέψεις μας γυρνάνε στους μαχητές του Ελληνικού Στρατού και στην θυσία τους, ταυτόχρονα δε αναλογιζόμαστε τα εγκλήματα του κομμουνισμού εναντίον της πατρίδας.
Χωρίς να αφήνουμε τις πληγές να στοιχειώνουν το σήμερα, οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε. Και προσωπικά θα αναλάβω πρωτοβουλίες ώστε το Κράτος να τιμά με τον τρόπο που πρέπει τους μαχητές του Ελληνικού Στρατού, στους οποίους σήμερα οφείλουμε την Εθνική Ακεραιότητα και την Ελευθερία και κυρίως την αποφυγή της τύχης που είχαν οι λαοί που υποδουλώθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».ΑΠΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.....


ΒΛΕΠΟΥΝ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ'' -ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ Η ''ΑΥΓΗ''''ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ''ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΙΕΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ...ΠΑΝΤΕΛΗΣΟ...ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΟΜΠΑΜΑ''ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ''ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΠΟΛΕΜΟΣ ''ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ'' ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΟΙ ...ΑΣΧΕΤΟΙΟ ''ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ'' ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣΟ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Π.Γ.Δ(Μ)ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΗΛΕΜΕΣΙΤΕΣ!!!ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ...ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ...ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ!!!!ΕΛΛΑΣ-ΘΡΑΚΗ-ΕΒΡΟΣ''ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ''Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ''ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ''