Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ! Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1993-ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ;;;
Ο πως μας πληροφορει το "Βημα" σημερα,"η «Σύνοδος της Αθήνας» προβλέπεται να προκαλέσει πάταγο. Αυτό, γιατί όλοι νομίζουν ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν λαμβάνουν ένα αόρατο δαχτυλίδι διαδοχής στα ποικίλα συστήματα εξουσίας.








Συγκεκριμένα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποκαλείται η «Λέσχη των Ισχυρών» διότι μετέχουν στις συνόδους που συγκαλούνται κάθε χρόνο τον Μάιο ορισμένες από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στον κόσμο για να συζητήσουν ελεύθερα, χωρίς πρακτικά, χωρίς την κάλυψη των ΜΜΕ και χωρίς αδιάκριτα μάτια και αφτιά.Επειτα από 16 χρόνια, λοιπόν, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει και πάλι στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης από τις 14 ως τις 16 Μαΐου, καλώντας σημαντικές προσωπικότητες απ΄ όλον τον κόσμο. Πέρυσι είχε συνεδριάσει στην Κωνσταντινούπολη και για λόγους ισορροπιών εφέτος επελέγη η Αθήνα.





Ποιοι θα λάβουν μέρος;

Τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης ο κ. Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ και η κυρία Αννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Λογικά, θα είναι και πάλι εφέτος παρόντες,ενώ έχουν ήδη λάβει προσκλήσεις ο πρωθυπουργός κ. Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε συνεδριάσεις.



Παρών θα είναι επίσης και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αλί Μπαμπατζάν , ο οποίος διοργάνωσε τη σύνοδο του 2008 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη - συμμετοχή που δίνει στην εφετινή σύνοδο αυξημένο διπλωματικό ενδιαφέρον. Εχουν επίσης επιβεβαιώσει ήδη την παρουσία τους στην Αθήνα ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζέιμς Τζόουνς, ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας κ. Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνο, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ενώ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την παρουσία τους κάποια μόνιμα μέλη της Λέσχης που απέκτησαν πρόσφατα υψηλά αξιώματα, όπως ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Τίμοθι ΓΚΑΙΤΝΕΡ, αλλά και οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ κκ. Χένρι ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ και Ρίτσαρντ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ.



Επίσης,θα είναι όπως πάντα παρών ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Ελλάδα κ. Γ.ΔΑΥΙΔ και ο επικεφαλής του Ελληνικού Ιδρύματος Αμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ. Λ.ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ , αλλά και δύο ακόμη έλληνες μάνατζερ που έχουν αναλάβει τη χορηγία της συνόδου: ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ.ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ και ο διοικητής του ΟΤΕ κ. Π.ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ.



"Το θεμα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ:η αφροκρεμα της ατυπης διεθνους διακυβερνησης,με προεξαρχοντες σιωνιστικα γερακια οπως τους Κισινγκερ και Χολμπρουκ,ετοιμαζεται να καταφθασει στη χωρα μας!!!Μαζι τους και οι εγχωριοι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ,οι οποιοι θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που...κοπτονται για να φιλοξενησουν ενα τετοιο "γεγονος",αντι να ασχολουνται με τα προβληματα του τοπου!Ελπιζουμε οτι τελικα οι ελληνικες συμμετοχες θα περιοριστουν ή δεν θα υπαρξουν,ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ...ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!Κι εμεις,τι κανουμε;Καθομαστε και βλεπουμε ολο αυτο το σιωνιστικο συρφετο να συνεδριαζει ΣΚΟΠΙΜΑ σε συνθηκες προκλητικης μυστικοπαθειας;


ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ,κανοντας το να φανει ως μια ακομη "συναντηση ηγετων",ενω δεν ειναι ετσι:νεοι αρχηγοι εκκολαπτονται (ο Μπιλ Κλιντον συμμετειχε πρωτη φορα το 1991 ως Κυβερνητης του Αρκανσο,οπως και ο Τονι Μπλερ το 1993 πριν εκλεγει) και γινεται προσπαθεια δημιουργιας της Παγκοσμιας Νεας Ταξης,υπο τον ελεγχο των Εβραιοαμερικανων Τραπεζιτων.Δεν ειναι τυχαιο που ο νεος Πλανηταρχης Ομπαμα εχει στο στενο του περιβαλλον δυο απο τα πρωτοπαλικαρα της Λεσχης,τον Ριτσαρντ Χολμπρουκ και τον Μιτσελ (φωτο αριστερα).Δυστυχως,Ελληνες πολιτικοι οπως ο Γ.Αλογοσκουφης και η Α.Διαμαντοπουλου συμμετασχουν ανελλιπως στις συνεδριασεις της Λεσχης εδω και χρονια (δειτε τον αναλυτικο καταλογο στην εικονα αριστερα),κανοντας μας το λιγοτερο υποπτους για το ρολο τους.Ειδικα τωρα,που η χωρα μας κατακλυζεται απο μυρια οσα προβληματα,μια τετοια "συνοδος" ειναι το λιγοτερο υποπτη και προκλητικη!

Και βεβαια,οπου συνεδριαζει αυτος ο θλιβερος συρφετος,αντιμετωπιζει την οργη διαδηλωτων που γνωριζουν το βρωμικο ρολο τους...καιρος να γινει κατι τετοιο

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΑΙΟ...

ΠΗΓΗ: HELLAS- ORTHODOXY

Σχόλιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ: Οι πολιτικοι μας όχι μονον συμετέχουν τόσο ενεργά στην κάθε συνεδρίαση της μασονολέσχης Μπίλντερμπέργκ, αλλά και την υπερασπίζονται και απολογούνται υπέρ της! Βέβαια, μια έρευνα έδειξε ότι δεν πατάνε καθόλου το πόδι τους στην Εκκλησία, και όσο για τη θεία Κοινωνία, σε ρωτούν ''τί ειναι αυτό;''. Όμως στις συνεδριάσεις των μπιλντερμπέργκερς είναι παρόντες άπαντες και ΄συσσωμοι''. Εδώ θα θυμίσουμε μια παλαιότερη δημοσίευση του ιστολογίου μας για την κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ του ΠΑ.ΣΟ.Κ, η οποία στο μόνο σημείο που συμφώνησε, με το αντιπαλό της Αβραμόπουλο, σε γνωστό ντιμπέϊτ του ΣΚΑΪ, είναι στο ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι... παρεξηγημένη. Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ:
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.Εμείς συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε, και να τους χειροκροτούμε σαν ''εκπρόσωπους'' του ελληνικού λαού.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Χειμαρριωτών

Καλούνται όλοι οι Βορειοηπειρώτες την Δευτέρα 27 Απριλίου ώρα 7:00 μ.μ. μπροστά στην αλβανική πρεσβεία της Αθήνας να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην παράνομη καταδίκη του Προέδρου της «Ομόνοιας» και δημάρχου της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου από το δικαστήριο του Αυλώνα.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πτώση του απολυταρχικού συστήματος στην Αλβανία, τα όργανά του συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές εις βάρος του ελληνισμού Με μια απόφαση που στοχεύει στην πολιτική εξόντωση και εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων αφαιρούν από τον δήμαρχο Χιμάρας τα πολιτικά του δικαιώματα χωρίς καμία πραγματική αιτιολογία και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες.

Εμείς οι Βορειοηπειρώτες οφείλουμε να σταθούμε για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας. Ο κίνδυνος πλέον είναι μεγάλος και δεν μπορούμε να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Πρώτη πράξη αντίδρασης είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Οι Βορειοηπειρώτες ενωμένοι θα στείλουν το μήνυμα στο αλβανικό κατεστημένο. Καλούμε κοντά μας στον ιερό και δίκαιο αγώνα όλους τους Έλληνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ