Σάββατο 23 Μαΐου 2009

TO ''ΣΚΙΣΙΜΟ'' ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε όταν ένας αστυνομικός έσκισε (;) το Κοράνιο, μπροστά σε μουσουλμάνους,όταν τους σταμάτησε. Και όταν λέμε μεγάλος ντόρος εννοούμε μεγάλος ντόρος. Οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ βγήκαν στην Αθήνα και τα έσπασαν... Με σύνθηματα, τύπου ''όχι στην ισλαμοφοβία'' , κατάφεραν να γίνουν τα καλύτερα αδερφάκια με τους αναρχικούς του Αλαβάνου (σαϊεντολόγου;). Ας καταλάβουν οι κρατούντες, σε τί επίπεδο έχει φτάσει η (λαθρο)μετανάστευση, και ας καταλάβουν ότι ανα πάσα στιγμή οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να τα κάνουν λίνμπα ακι να αναστατώσουν την ελληνική πρωτεύουσα... Το καλό σε όλη την ιστορία! ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!! Δηλαδή όλοι οι ΘΟΛΟΚΟΥΛΟΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ πρωτοστάτησαν στην υπεράσπιση των ισλαμιστών... Αλλά όταν μίλάμε για ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... Μόνο σε μας η εξαίρεση.

Ιδού λοιπόν τι γράφει το Κοράνι των μουσουλμάνων που υπερασπίζεστε!:

Κοράνι:'' Όταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες γερά τα δεσμά του αιχμαλώτου''(κεφ. 47, 4)

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο:'' Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον Σταυρόν αυτού και ακολουθείτω μοι'' (Μαρκ. 8, 34)

Κοράνιο: ''Πολεμείτε αυτούς μέχρις ότου δεν θα υπάρχει πλέον πειρασμός, μέχρις ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία παρά (η θρησκεία) του μόνου Θεού. Εάν θέσουν τέρμα στην ασέβειά των, ο Θεός βεβαίως επιβλέπει τις πράξεις των'' (κεφ. 8, 40)


Κοράνιο: ''Πολεμείτε εναντίον του μη πιστεύοντος στο θεό(Αλλάχ), ούτε στην έσχατη μέρα και μη θεωρούντος αθέμιτο ότι ο Θεός και ο απόστολος αυτού (ο Μωάμεθ) απηγόρευσαν. πολεμείτε δε επίσης εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών, οι οποίοι δεν πιστεύουν την πίστη της αλήθειας. Πολεμείτε εναντίον αυτών έως ότου όλοι ανεξαιρέτως πληρώσουν το φόρο και ταπεινωθούν''


Κοράνιο:'' Δεν φονεύετε εσείς αυτούς (σ.σ τους απίστους εχθρούς), αλλά ο Θεός. όταν ακοντίζεις, είναι αυτός ο Θεός, για να δοκιμάζει τους πιστούς δια λαμπράς δοκιμασίας. Ο Κύριος ακούει και γνωρίζει τα πάντα'' (8, 17)

Κοράνιο:''πολλά απο τα φοινικόδενδρα τους κατακόψατε με το να αφήσετε πολύ λίγα όρθια. Τούτο έγινε κατ'εντολή του θεού για ταπείνωση των ασεβών''(Αυτό εφάρμοσε και ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο με το σύστημα ''φωτιά και τσεκούρι'')

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο: ''τότε λέγει αυτω ο Ιησους, Απόστρεψον την μάχαιράν σου εις τον τόπον αυτης, πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρη απολουνται''

Κοράνιο: ''Δε σας επιτρέπεται να λαμβάνετε σύζυγο για τις ελεύθερες παντρεμένες γυναίκες, εκτός εάν τις κατακτήσετε δια της δεξιάς σας''

Αντιπαράθεση: Ευαγγέλιο: ''Ερρέθη δέ, Ος αν απολύση την γυναικα αυτου, δότω αυτη αποστάσιον. 32 εγω δε λέγω υμιν οτι πας ο απολύων την γυναικα αυτου παρεκτος λόγου πορνείας ποιει αυτην μοιχευθηναι, και ος εαν απολελυμένην γαμήση μοιχαται. ''

Κοράνιο:'' Οι άνδρες είναι ανώτεροι απο τις γυναίκες λόγω της ιδιότητός με την οποίαν ο Θεός ύψωσε τους μεν άνδρες, απο των δε γυναικών και διότι οι άνδρες προικίζουν τις γυναίκες απο τον πλούτο τους. Να υβρίζετε εκείνες των οποίων την απείθεια φοβείσθε. Θα ορίζετε για αυτές, χωριστή κοίτη, για να τις κτυπάτε'' (4, 38)
(Μία ύστατη απολογητική προσπάθεια των μουσουλμάνων είναι να πείσουν ότι το Κοράνι εννοεί να χτυπάμε τις γυναίκες παίρνοντας μόνον ένα χορταράκι και ακουμπώντας τάχα στο μάγουλό της. Αυτή είναι μεγάλη απάτη. Το κτυπάτε, δεν είναι δυνατόν να είναι κτυπάτε, με τη χρήση απλώς... γρασιδιού!)

Κοράνιο:''Ο Αλλάχ δίνει εντολή σε σας κατά τη διανομή της περιουσίας σας προς τα τέκνα σας, να δίδετε στον υιό σας το μερίδιο δύο θυγατέρων'' (4, 12)

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο:''ουκ ενι Ιουδαιος ουδε Ελλην, ουκ ενι δουλος ουδε ελεύθερος, ουκ ενι αρσεν και θηλυ. πάντες γαρ υμεις εις εστε εν Χριστω Ιησου'' (Γαλάτας, 3, 28)

Κοράνιο:'' Άπιστοι είναι αυτοί που λέγουν ότι ο Μεσσίας, ο υιός της μαριάμ, είναι Θεός'' (4, 170)

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο: ''απεκρίθη Θωμας και ειπεν αυτω, Ο κύριός μου και ο θεός μου. 29 λέγει αυτω ο Ιησους, Οτι εώρακάς με πεπίστευκας; μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες.''(Ιω. 20, 28)

Μέσα στο ''ιερό'' βιβλίο των μουσουλμάνων, το λεγόμενο Κοράνιο, αναφέρεται ότι ο ''προφήτης'' Μωάμεθ, είχε σχέσεις με ένα εννιάχρονο κορίτσι και πως είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με αυτό! Μάλιστα η νεαρά κοπέλα του έπλενε και τα βρώμικα (ξέρετε απο τι) ρούχα...

Ευαγγέλιο: ''Ος δ αν σκανδαλίση ενα των μικρων τούτων των πιστευόντων εις εμέ, συμφέρει αυτω ινα κρεμασθη μύλος ονικος περι τον τράχηλον αυτου και καταποντισθη εν τω πελάγει της θαλάσσης'' (Ματθ. 18, 6-7)

Ο δε Παράδεισος του Κορανίου αποτελείται απο ωραίες γυναίκες παρθένες (οι οποίες και μετα τη σεξουαλική επαφή, διατηρούν την παρθενία τους) οι οποίες δίνονται ώς δώρον στους πιστούς του Αλλάχ!

Ο Παράδεισος για την Ορθοδοξία όμως δεν είναι υλικός...

Τώρα θα έχετε καταλάβει και θα συμφωνείτε ίσως με τον τίτλο:ΤΟ ''ΣΚΙΣΙΜΟ'' ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ...

Αυτά όμως είναι ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, για τους προοδευτικούς, που δεν έχουν καταγγείλει αυτά τα πράγματα αλλά εμμένουν στην υπέρασπιση του οποιοδήποτε αντιχρίστου.

Βιβλιογραφία: ''Το Κοράνιο και η ελευθερία του Ευαγγελίου'', Δημ. Στ. Αθανασοπούλου.
''Ορθοδοξία, Ισλάμ και πολιτισμός'', Νικ. Π. Βασιλειάδη
''Το Ισλάμ'', Αναστασίου Γιαννουλάτου, αρχιεπισκόπου Αλβανίας.

''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ'' ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ...

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

''ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ (;) ΚΟΡΑΝΙΟΥ,ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;
Ξεκινάμε εκφράζοντας την διαφωνία μας σχετικά με το περιστατικό του Κορανίου:αν έγινε όπως λένε οι λαθρομετανάστες,είναι καταδικαστέο.Οι πραγματικοί Χριστιανοί σέβονται όλες τις θρησκείες,ακόμα και ανθρώπων που τους μισούν.Έχοντας κατα νου τα παραπάνω,δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το απίστευτο μέγεθος της υποκρισίας και βλακείας διάφορων "προοδευτικών" κύκλων,που...αίφνης ανακάλυψαν "θρησκευτικό ρατσισμό",επειδή ακριβώς θίχτηκαν οι μουσουλμάνοι!!!

Οπως μας πληροφορει λοιπον στο δακρυβρεχτο αρθρο της με τιτλο "Ρατσισμος χωρις ιερο και οσιο" (!!!) η γνωστη φυλλαδα Ελευθεροτυπια,"προχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομίας σε αραβικό καφενείο της οδού Αχαρνών, σημείο συνάντησης και ξεκούρασης πολλών μουσουλμάνων της πόλης, ένας αστυνομικός έκανε κομμάτια ένα από τα ελάχιστα πράγματα που στηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους: το σύμβολο της πίστης τους".

Βλέπετε πώς επικροτείται,με ύπουλο τρόπο,οποιαδήποτε άλλη θρησκεία εκτός από τη χριστιανική;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ:ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΙΣΕ ΟΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ","ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ" ΚΛΠ.
Αντίθετα,στην περίπτωση των μουσουλμάνων,κάποιοι...θυμήθηκαν ότι "όλες οι θρησκείες πρέπει να είναι σεβαστές".ΣΟΒΑΡΑ ΜΩΡΕ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ,ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ",ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΛΗΡΟ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΒΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ;

Ε λοιπόν,η ανοχή έχει και τα όριά της!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΝΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Ν'ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΚΡΑΥΓΗ "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ!Πρακτορίσκοι και λοιπά αντιδραστικά στοιχεία,είστε τόσο αφελείς-ή μήπως όχι;-ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΕΣΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΠΡΟΟΔΟ",ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΕΡΙ "ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΛΠ.

Πολύ σύντομα,οι μουσουλμάνοι θα σταματάνε τη δουλειά ή το σχολείο για να προσευχηθούν,θα απαιτούν να έχουν χαλάκια και βρυσάκια για τα πόδια και ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΘΑ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ,ΤΣΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΚΑ!ΤΟΤΕ,ΘΆΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΡΟΟΠΤΑ!

Σας φαίνεται υπερβολικό το παραπάνω σενάριο;Κι όμως,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ!

Και βέβαια καλά έκαναν...αντιλαμβάνονται όμως όλοι αυτοί οι εγχώριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ότι εκθρέφουν φίδια στον κόρφο τους,που μεθαύριο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ,ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΒΑΓΔΑΤΗ;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ";ΘΑ...ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ";Η όλη κατάσταση θυμίζει έντονα τη λαική παροιμία "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι":το συγκεκριμένο σκέλος έχει ήδη ολοκληρωθεί.Αναμένουμε πλέον την ολοκλήρωση των...πράξεων!''


ΠΗΓΗ:HELLAS ORTHODOXY
Σχόλιο Ελληνορθόδοξου:
Κοράνι: Κρατάτε γερά τα δεσμά του αιχμαλώτου.
Κοράνι:(τους αλλόθρησκους)δεν τους σκοτώνετε εσείς, αλλά ο Αλλάχ.
Εμείς απλώς να προσθέσουμε αυτή την εικόνα που αρμόζει πλήρως ως τίτλος της ''Ελευθερο''τυπίας...