Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!!!

Και όμως! Στην Ελλάδα με το 97% των Ορθοδόξων Χριστιανών, ακόμη στους(ψευδο) μάρτυρες του ιεχωβά συνεχίζουν να παραχωρούνται απο τους δήμους τα δημαρχεία, για να συγκεντρόνωνται εκεί και να... πλροφορούν τα μέλη τους, για τα αντιχριστιανικά και αντορθόδοξα δόγματά τους, και τις μεθολογίες τους.


Ακολουθώντας αυτή τη συνήθεια, που έγινε λατρεία ο ''πολύς'' δήμαρχος της Νέας Αγχιάλου, κ. Ηλίας Καραπατάκης (πρώην-νυν; ΣΥΡΙΖΑς παρακαλώ) παραχώρησε στους αντιχρίστους ιεχωβάδες την αίθουσα του αμφιθεάτρου του Δραγνείου Δημαρχιακού Μεγάρου, για να κάνουν εκεί την ετήσια ''επέτειο'' τους (επέτειος!!!), την οποία οι ίδια ονομάζουν ''απλή τελετή'' (και οι σατανιστές ''τελετές'' κάνουν!).

Και όλα αυτά τα τερατώδη θα γίνουν την Πέμπτη 9 Απριλίου και ώρα 20:00 (οκτώ) στο Δημαρχείο της Νέας Αγχιάλου. Το ΄θεμα συζήτησής τους... ''Τί ήταν αυτό που έπρεπε να εξακολουθήσουν να κάνουν οι μαθητές του Ιησού;Και γιατί είναι τόσο σημαντικό να θυμόμαστε τη θυσία του Ιησού; ''

Μάλιστα οι αντίχριστοι μοιράζουν και τα γνωστά φυλλαδιάκια τους και καλούν τους αγχιαλίτες πολίτες να παρευρεθούν στην ετήσια τελετή τους την τάχα αφιερωμένη στη θυσία του Ιησού!. Το φυλλάδιο αυτό έχει για εξώφυλλο το Χριστό, που ουσιαστικά δε μοιάζει καθόλου με το Χριστό, στο Μυστικό Δείπνο να δείνει ένα κυπελλάκι στους Μαθητές Του. Μάλλον ξεχνούν οι ΜτΙ ότι ο Χριστός τους έδωσε Άρτο και Οίνο ήτοι το Τίμιο Αίμα και Σώμα Του, και αυτό συμβαίνει κάθε Κυριακή στις Ορθόδοξες Εκκλησίες μας με το Μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως!Στην άλλη όψη του εξώφυλλο αναγράφονται τα εξής: '' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΟΥ'' '' Τί πρέπει να τηρούν οι μαθητές του Ιησού; Γιατί είναι σημαντικό να το κάνετε και εσείς αυτό;''

Το κυρίως κείμενο αναφέρει τα εξής (μέσα στις παρενθέσεις υπάρχουν τα σχόλια του γράφοντος):'' Ο Ιησούς υπέδειξε στους ακολουθους του να θυμούνται, ή να τηρούν, ένα ειδικό γεγονός - τη θυσία της τέλειας ανθρώπινης ζωής του(καθόλου οι θεία φύση του Χριστού!) ( Ιωάννης 3:16). Τη νύχτα προτού πεθάνει (πάει η Ανάσταση βόλτα βέβαια, '΄ασχετα και αν λέει ότι ο Απόστολος Παύλος ότι η Ανάσταση του Κυρίου είναι τοσο σημαντική που όποιος δεν την πιστεύει, ουσιαστικά είναι η πίστη του στο Χριστό κενή), ο ιησούς έφαγε το τελευταίο δείπνο με τους Αποστόλους του (με μικρό τάφ), στη διάρκεια του οποίου τους είπε:'' Εξακολουθήστε να το κάνετε αυτό σε ανάμνησή μου'' -Λουκάς 22:19. (άσχετα και αν με αυτό εννοούσε τη θεία Κοινωνία!!!).


Τί ήταν αυτό που έπρεπε να εξακολουθήσουν να κάνουν οι μαθητές του Ιησού(πάντως όχι αυτό που εξακολουθείτε να κάνετε εσείς, τα προβατόσχημα λυκάκια);Και γιατί είναι τόσο σημαντικό να θυμόμαστε τη θυσία του Ιησού (ποιανού Ιησού;, το Χριστός πήγε βόλτα και αυτό μαζί με την Ανάσταση;)

Κάθε χρόνο (σα τη Eurovision ένα πράγμα) οι ΜτΙ τιμούν την επέτειο του θανάτου του ιησού με μια απλή τελετή( ναι, επίσης η γή είναι τετράγωνη, ο γάΐδαρος πετάει, και το ΚΚΕ δεν τα παίρνει). Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν παραπάνω θα εξεταστούν (με πόσα μόρια θα περάσουν;) σε αυτην την εκδήλωση (άντε και αύριο συλλαλητηριο με το ΠΑΜΕ).

Φέτος, η επέτειος θα είναι την Πέμπτη 9 Απριλίου, μετά τη δύση του ηλίου(ε, σου λέει τότε συνήθως βγαίνουν τα φαντάσματα, και οι λύκοι βέβαια). Οι ΜτΙ σας προσκαλούν να θυμηθείτε (να προσυλητιστείτε και να παραμυθιαστείτε) μαζί τους το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία(μετά βέβαια το πέσιμο της Πετραλιά). ''

Παρακάτω αναγράφονται και οι ημερομηνίες. που γίνουν οι ''επέτειοι''(να ζήσουν οι νεόνυμφοι!). Στις 25 Απριλίου επίσης θα γίνει και άλλη έκδήλωση, τότε βέβαια , όχι στο δημαρχείο-βλέπετε ο δήμαρχος δε θέλει να φανεί δουλικός- αλλά στη αίθουσα ''βασιλείας'' χ.μ (χέσε μέσα) ιεχωβά, στη οδό του Αγίου γεωργίου (βρέ τι τους έλαχε και αυτούς στην οδό Αγίου Γεωργίου!) 22 και ώρα 20:00.


Απο ότι βλέπουμε η...... Χριστιανική και Ορθόδοξη πολιτεία μας αντι να για αποτροπή δίνει έναυσμα σε όλες τις σατανοκίνητες αιρέσεις. Άντε κύριε Καραπάτακη φέρτε και σατανιστές μέσα στο δημαρχείο για καμμιά τελετή στο μπαχομεχ... Ά, ξέχασα οι σατανιστές είναι παράνομοι. Οι μάρτυρες του ιεχωβά όμως που είναι σατανοκίνητοι είναι... έννομοι! Ντροπή και αίσχος και όνειδος σε αυτούς που έδωσαν την άδεια απο τους ιεχωβάδες. Ντροπή και στο δήμαρχο επίσης, που έχει εκλεγεί για δεύτερη φορά σε αυτη τη θέση και μας έχει φανερώσει και την αγάπη για την ορθοδοξία και για τους εμπνευσμένους απο το Άγιο Πνεύμα λόγους των μεγαλων Πατέρων της Ορθοδοξίας μας....

Ας δούμε τι λένε τα ιερά μας κείμενα για τους Χριστιανούς που δίνουν απίστευτες και απεριόριστες ελευθερίες στους αντιχρίστους αιρετικούς:

οτι πολλοι πλάνοι εξηλθον εις τον κόσμον, οι μη ομολογουντες Ιησουν Χριστον ερχόμενον εν σαρκί. ουτός εστιν ο πλάνος και ο αντίχριστος. 8 βλέπετε εαυτούς, ινα μη απολέσητε α ειργασάμεθα αλλα μισθον πλήρη απολάβητε. 9 πας ο παραβαίνων και μη μένων εν τη διδαχη του Χριστου θεον ουκ εχει. ο μένων εν τη διδαχη, ουτος και τον πατέρα και τον υιον εχει. 10 ει τις ερχεται προς υμας και ταύτην την διδαχην ου φέρει, μη λαμβάνετε αυτον εις οικίαν και χαίρειν αυτω μη λέγετε. 11 ο λέγων γαρ αυτω χαίρειν κοινωνει τοις εργοις αυτου τοις πονηροις. Β'Ιωάννου

Πάντως οφείλουμε όλοι μας οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί να παραδεχτούμε ότι αυτό το εδάφιο ταιριάζει απολύτως στην περίπτωση των Μαρτύρων του ιεχωβά. Είδατε τί λέγει:
οι μη ομολογουντες Ιησουν Χριστον ερχόμενον εν σαρκί. Και αυτοί είανι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, με τις ψευτοδιδασκαλίες τους περί του ότι θα έρθει ο Ιησούς να μας κρίνει και θα είναι πνεύμα κ.τ.λ. Το ξέρετε αυτό κ. Καραπάτακη, ή μήπως δε θα το λάβετε υπ'όψιν σας όταν θα έρθετε την Κυριακή (άν έρθετε βέβαια) στην εκκλησία; Τη θυμόσαστε αυτην τη φωτογραφία κύριε δήμαρχε. Απο την ιστοσελίδα σας την λάβαμε! Είστε εσείς ο κ. Στάνιος και ο πατήρ Αθανάσιος, ο οποίος και κάνει τον αγιασμό!!! Οπότε το μόνο χριστιανικό απο όλη αυτη τη συγκέντρωση θα είναι η... προδοσία και τίποτε άλλο. Το Χριστούλη Το βλέπετε απο πίσω, που κοιτάει στεναχωρημένος;Κάτι ήξερε. Μάλλον όλα τα ξέρει.
Φωτογραφία: Ο αξιόλογος πατήρ Αθανάσιος κάνει αγιασμό με παρόντες μεταξύ άλλων και τον κ. Στάνιο (αριστερά) και το δήμαρχο κ. Καραπατάκη (στη μέση).

«Εί τις Κληρικός, ή Λαϊκος εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων, ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω, και αφοριζέσθω».
Ερμηνεία

Μέγα αμάρτημα λογιάζει ο παρών Κανών το να έμβη τινάς Χριστιανός μέσα εις συναγωγήν, ή αιρετικών, δια να προσευχηθή. Τις γαρ μερίς πιστώ μετά απίστου, κατά τον θείον Απόστολον; Διότι, <...> πόσω μάλλον παρανομεί ο Χριστιανός εκείνος όπου συμπροσεύχεται με τους σταυρωτάς του Χριστού; Αλλά και η των αιρετικών εκκλησία και σύναξις, ως εναντία φρονούσα εις τους Ορθοδόξους, δεν πρέπει να τιμάται, αλλά μάλλον να αποβάλληται. Όθεν και ο παρών Κανών διορίζεται, ότι, όποιος Κληρικός, ή Λαϊκός, ήθελεν έμβη μέσα εις συναγωγήν των Ιουδαίων, και αιρετικών χάριν προσευχής, ο μεν Κληρικός, ως μεγάλα αμαρτήσας, ας καθαίρηται εν ταυτώ, και ας αφορίζηται, ο δε λαϊκός, ας αφορίζηται μόνον. <...> Ή, ορθότερον, καθώς άλλοι ερμηνεύουσιν, ο μεν Κληρικός ο εις συναγωγήν Ιουδαίων, ή αιρετικών εισελθών δια να προσευχηθή, ας καθαίρηται, ο δε Λαϊκός ας αφορίζηται.
Κανών ΞΕ'


Πόσω μάλλον να επιτρέπουμε εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι να γίνονται και συγκεντρώσεις ιεχωβιτών!




Μα.. θα μπορούσε ο δήμαρχος να αντισταθεί σε αυτό; Γιατί δε θα μπορούσε, θα τον πείραζε μήπως το νέφος; θέλει να κάνει δεκάδες συντριβάνια μέσα στην κωμόπολη, και δε φροντίζει για τίποτα άλλο σε αυτην την κοινωνία.... Ασφαλώς και θα μπορούσε να αντισταθεί και θα γινόταν ενας ήρωας στα μάτια όλων μας. Και αν είχαμε ενστάσεις απο τους αντιχρίστους, ακόμη καλύτερα. Να ερχόταν στην Αγχίαλο τα κανάλια όλης της Ελλάδος και να το έκαναν θέμα, και να γινόταν ο δήμαρχος γνωστός σε όλη τη χριστιανοσύνη για το ζήλο του και για το πάθος του για την Ορθοδοξία, να ανέβαινε στα μάτια των πιστών. Αλλά... τί λεω; Πού ζούμε; Σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο; Αυτά συμβαίνουν σε...ουτοπίες...




Και ρωτάω τώρα:Εσεύ ο Χριστιανός, μετά απο τόσα που άκουσες και είδες, θα αφήσεις τους αντιχρίστους-όπως το ίδιο το Ευαγγέλιον τους ονομάζει-να αλωνίζουν και να κάνουν και συγκεντρώσεις!

Αν έχουμε νεώτερα θα σας ενημερώσουμε με νέα δημοσίευση. Το Δράγνειο δημαρχειακό Μέγαρο, βρίσκεται στην εθνική Οδό Βόλου-Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου, προς το λιμανάκι (στην κατεύθυνση προς βόλο)˘ Μπορούμε να το εντοπίσουμε και στο Google Earth





Στο ίδιο τετράγωνο με το Δημαρχείο υπάρχει και το μικρό Εκκλησάκι της Αναλήψεως που βρίσκεται και στο λογότυπο της εφημεριδάς της Νέας Αγχιάλου ''Νέα Αγχίαλος'', του συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας. Και επίσης απέναντι απο το Δράγνειο φαίνεται και η Εκκλησιά μας του Αγίου Γεωργίου. Αυτό και μόνο να σεβαστείτε βρε! Αλίμονο, που θα φτάσουμε!!!