Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ... ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ!

Ακόμα και νεκρό φοβούνται τον Χριστόδουλο τα αληθινά φασιστοειδή τύπου Ροΐδη! Υστερικές, κατινίστικες φωνές από την κοινοπραξία Νεοεποχιτών ” αθέων- παγανιστών”! Πανικός από τις χιλιάδες που συνέρρευσαν στα μνημόσυνα και από την κυκλοφοριακή επιτυχία του βιβλίου για τον Χριστόδουλο!


Ακόμα και νεκρό φοβούνται τον Χριστόδουλο τα φασιστοειδή τύπου ( κρυφοναζιστικές ιδέες και αποκρυφιστικές – ρατσιστικές αντιλήψεις γεμίζουν τα ανώνυμα κείμενά τους ) Ροΐδη-Λασκαράτου, οι βόθροι των μπλογκς, με τις φανερές ρατσιστικές και αντιχριστιανικές κορώνες τους απέναντι στην Εκκλησία και τους ιερωμένους, την Παναγία, τις εικόνες, τα ιερά και τα όσια της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
O ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ “ΠΟΥΛΑΕΙ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…

Και έσπευσαν να ετοιμάσουν εμετικά αφιερώματα, φοβούμενοι την επιρροή ενός “νεκρού” Επισκόπου στην Ελληνική κοινωνία ! Δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι, τρέμουν και τη σκιά του ! Και φυσικά, απομονώνοντας κείμενά του ή εκφράσεις του, για μια ακόμα φορά, επώνυμα ή ανώνυμα, προσπαθούν να τον ” εξοντώσουν”, μετά τη φυσική του φθορά από τις φασιστικές, ρατσιστικές, στοχοποιημένες επιθέσεις εναντίον του, όσο ήταν στις επάλξεις του αγώνα. Νοιώθουν ότι δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν ούτε μετά θάνατον! Νοιώθουν ότι είναι αδύναμοι, μικροσκοπικοί, συμπλεγματικοί, κομπλεξικοί μπροστά στο μεγαλείο του Χριστόδουλου. Άρρωστοι ψυχικά, μαζεύουν όλη την λέρα και το κατακάθι της ψυχής τους και τελικά τα εμέσματά τους γυρνάνε πάνω τους, βουτηγμένοι μέσα στο βόθρο της ανωνυμίας και της λάσπης κατά ενός νεκρού. Γελάμε μαζί τους, γιατί είναι τόσο τρομαγμένοι και τζούφιοι, άσφαιροι.

Προσπαθούν να κρατηθούν με νεκρο-συλείες, ιερ0-συλείες, χωρίς να σέβονται τις πεποιθήσεις των Ορθόδοξων Χριστιανών. Αυτοί που λένε ότι- δήθεν- σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις απόψεις των άλλων, χυδαιολογούν- δημόσια ή ιδιωτικά, ανώνυμα ή επώνυμα- στο διαδίκτυο, στα βιβλία, στις εφημερίδες, παντού, χλευάζοντας όσα δεν τους αρέσουν. Ελεεινολογούν, καταδικάζουν και έχουν γίνει κριτές των πάντων, έχοντας εκπορνεύσει την ελληνική κοινωνία με διάφορες ιδεολογίες αθεϊστικού ή παραθρησκευτικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό και ζηλεύουν, γιατί βλέπουν Επισκόπους που τους οποίους πολέμησαν λυσσαλέα, να έχουν την Αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ακόμα και μετά θάνατον. Βλέπουν όλους τους εκκλησιομάχους να χάνονται και να ξεχνιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά τα Εκκλησιαστικά πρόσωπα να μένουν αθάνατα, αιώνια στις καρδιές των πιστών.

Ζητούν την εξόντωση της Εκκλησίας και, με χαρά, θα εξόντωναν όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Νοσταλγούν, άθεοι και παγανιστές μαζί – ίσως και άτομα παραχριστιανικών αμερικάνικων οργανώσεων και παραθρησκειών – αρουραίοι του διαδικτύου, να μετατρέψουν την Ελλάδα και την Κύπρο σε Αλβανία του Εμβέρ Χότζα. Αλλά θλίβονται γιατί παρά τον ανηλεή πόλεμο, τις άθλιες συκοφαντίες, τα εμετικά αντιεκκλησιαστικά δημοσιεύματα, τους οχετούς και τη μαύρη, γκαιμπελική προπαγάνδα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξοντώσουν την Εκκλησία και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Δεν έχουν καταφέρει να καταργήσουν τις χριστιανικές γιορτές, όπως έκανε ο Χίτλερ στη Ναζιστική Γερμανία που κατήργησε τα Χριστούγεννα ή όπως έκανε ο Λένιν στη Ρωσία που έσφαξε κατά χιλιάδες παπάδες, μοναχούς , κατέστρεφε εικόνες, λείψανα κλπ.

Ενσπείρουν το αντιθρησκευτικό ΜΙΣΟΣ κατά της Εκκλησίας, των Επισκόπων και των πιστών, στοχοποιώντας τους και καλώντας σε ” ιερό πόλεμο” κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Απλά, όμως, πρέπει να ξέρουν ότι με αυτή τη μεθοδολογία αποδεικνύουν την ΗΤΤΑ τους και την αδυναμία τους. Σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν !

Δεν μιλάνε με τόση λύσσα κατά των εμπόρων ναρκωτικών που εξοντώνουν τόσες ψυχές…

Δεν μιλάνε με τόση λύσσα κατά των εμπόρων ανθρώπινων ψυχών, που πρέπει να τις βρωμίσουν για να ανέλθουν ψηλά , για να κερδίσουν χρήμα και δόξα…

Δεν μιλάνε με τόση λύσσα κατά των ανθρώπων εκείνων που οδηγούν τόσες ψυχές στην αυτοκτονία, λόγω οικονομικής κρίσης…

Ο Χριστόδουλος τους φταίει, ακόμα και νεκρός !

Και μόνο αυτό αρκεί να δείξει πόσο ΓΕΛΙΟΙ είναι ή μάλλον, πόσο αδίστακτοι επαγγελματίες, αργυρώνητοι αντιεκκλησιαστές και φασίστες είναι.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξυπνήσει, η νέα γενιά πρέπει να αφυπνιστεί και να καταλάβει ΠΟΙΟΙ είναι ΕΚΕΙΝΟΙ που τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ και ΓΙΑΤΙ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, γιατί τα γράφουν και τι κερδίζουν. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει γιατί η Νέα Εποχή και η Νέα Τάξη έχουν στοχοποιήσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και την Εκκλησία. Ο Ελληνικός λαός έχει υποχρέωση να πληροφορηθεί αν υπάρχουν παραθρησκευτικές ή παραχριστιανικές οργανώσεις , εντός και εκτός Ελλάδας, που χρηματοδοτούν ή στηρίζουν την αντιεκκλησιαστική προπαγάνδα και τις φασιστικές- ρατσιστικές επιθέσεις κατά Εκκλησιαστικών προσώπων. Οι αγνοί αριστεροί και δεξιοί πρέπει να μάθουν, αν υπάρχουν συμφέρονται που κινούν τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας και γιατί τέτοιο μένος, τέτοια λύσσα, τέτοιο μίσος, από ανθρώπους που προβάλλουν την “ανεκτικότητα” ή τα “ανθρώπινα δικαιώματα”. Είναι σαφές ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά… Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι το αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν το παιχνίδι τους!

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ-ORTHODOX MISSION

Σχόλιο Ελληνορθόδοξου: Τέτοιου τύπου ανθρωπάκια, σαν τους υβριστές του Μακαριστού Χριστοδούλου μας, φροντίζουν να μας δείχνουν σε κάθε περίσταση το αληθινό τους πρόσωπο... Χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό να πούν κατά του Κεραυνού της Ορθόδοξης Εκκλησίας, καθώς και της ίδιας της Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκτοξεύουν ύβρεις και προσβολές για ανθρώπους του αναστήματος του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου, νομίζοντας ότι κάτι θα καταφέρουν. Το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να μας δείχνουν ολοένα το "άμετρο" ήθος τους και τις αξεπέραστες δυνατότητές τους στη συκοφαντία, το βρίσιμο, τη χλεύη και τη βλασφημία...

Πολύ μας ωφελείτε κύριοι! Ναί! Γιατί ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε... Γιατί ξέρουμε τη συμπεριφορά σας και το "ήθος" σας. Γιατί ξέρουμε ότι ο λόγος που βρίζετε το Χριστόδουλο είναι ότι πάντα τον φοβόσασταν και τον τρέματε! Για τα λόγια του, για τα έργα του, για την αγάπη του, για τη ζωτικότητα και την ενεργητικότητά του. Επειδή ΠΑΝΤΟΤΕ στεκόταν εμπόδιο στην οριστική αλλοτρίωση της Ορθόδοξης Ελλάδας και της πλήρους εφαρμογής του Νεοταξικού ονείρου, που εσείς τώρα με την "πένα" σας ανελλιπώς υποδαυλίζετε. Επειδή ήταν αγκάθι στις προσδοκίες σας για έναν λαό χωρίς Θεό και έναν Θεό χωρίς λαό... Επειδή, επειδή, επειδή...

Είμαι σίγουρος ότι ο Χριστόδουλος, απο κει πάνω, βλέπει την κατάντια σας και προσεύχεται για σας... Αυτή όμως ακριβώς η αγάπη του για όλους, και κυρίως τους εχθρούς του, ήταν αυτή που σας "διαόλιζε" περισσότερο... Και πλέον, με τις άνανδρες επιθέσεις σας, μας θυμίζετε εκείνον τον τρελό που επειδή μισούσε τον ήλιο και το φως του, έγραψε με μεγάλα γράμματα στο τοίχο του τρελλοκομείου τη λέξη "σκοτάδι". Και όσο βέβαια αυτός ο τρελός έβλαψε τον ήλιο με αυτή του την πράξη, τόσο και εσείς βλάπτετε τον Χριστόδουλο και την Εκκλησία του Χριστού με τα δειλά σας βρισίδια...

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ... ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

"ΟΡΓΙΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ"

ΟΡΓΙΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821":ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!



Δείτε ένα απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη και δώστε προσοχή στη λεζάντα:
Σύμφωνα με αυτή (και το...τεφτέρι),υπήρξε "εντυπωσιακή ανάπτυξη του ελλαδικού χώρου κατά τον πρώτο αιώνα της Οθωμανικής Κυριαρχίας" (και όχι Τουρκοκρατίας)!

Δεν μας προξενεί έκπληξη το γεγονός,αφού οι υπεύθυνοι της σειράς φροντίζουν να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους,στην περιγραφή που κάνουν και αναφέρουν μεταξύ άλλων:

Η σειρά, επιδιώκει να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης αντίληψης για την εποχή του ’21, ερευνώντας επίσης εάν πραγματικά η Τουρκοκρατία ήταν μια άγονη ιστορική παρένθεση ή εάν οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές της κοινωνίας, οι οποίες ευνόησαν τη δημιουργία του συγχρόνου ελληνικού κράτους. Αλλαγές οι οποίες οδηγούν σε μια καταπληκτική ιστορική εξέλιξη, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις: τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Το κράτος αυτό, βασίστηκε σε μία μακραίωνη πολιτισμική παράδοση με έμβλημα μία γλώσσα τόσο των αρχαίων κειμένων τόσο της εκκλησιαστικής παιδείας.

Η σειρά δίνει στο θεατή την ευκαιρία να βιώσει τα συναρπαστικά γεγονότα που δημιούργησαν την Ελλάδα του σήμερα, να επανεξετάσει τους μύθους του αγώνα για την ελευθερία, αλλά και να εμβαθύνει στη σημασία που έχει η επανάσταση του 1821 μέχρι τις μέρες μας.



Προσέξτε την έντεχνη προπαγάνδα που κάνει ο φανατικός ανθέλληνας Βερεμής και η παρέα του:Από τη μια,θέτει το...δίλημμα αν "έγινε κάτι καλό" (!!!) επί Τουρκοκρατίας κι από την άλλη ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΥ!

Πουθενά άλλωστε δεν αναφέρεται η έννοια "Έθνος",αφού για τους γραικύλους "ιστοριογράφους" του ΣΚΑΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Σύμφωνα με εκείνους,απλά τα...συστατικά του Κράτους (δηλαδή οι Επαναστάτες),πήραν "ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΙΩΝΩΝ",τη συνδύασαν με "ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ" και ξεκίνησαν από το μηδέν!

Φυσικά,αυτό είναι ένα ελάχιστο μόνο τμήμα της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που θα περιέχει η εν λόγω εκπομπή,αφού επιχειρείται ο καθαγιασμός των Τούρκων,μέσα από μια δήθεν...οικονομική ανάπτυξη,που διέκοψε η "απρόσμενη" Επανάσταση!

Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ και να μην παρασυρθούν από τα εντυπωσιακά (ψηφιακά) σκηνικά και την καλλιτεχνική της αρτιότητα:Εξάλλου,είναι γνωστό πως όλα ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ προιόντα,έχουν πάντα ελκυστικό...περιτύλιγμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5337

ΡΕΣΑΛΤΟ