Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Η ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ

Ρεπορτάζ-σοκ 2!Μπήκαμε στη...σουίτα της Μονής Βατοπαιδίου
Συνέχεια των αποκαλύψεων,με φωτογραφίες-ντοκουμέντα που θα κάνουν πολλούς να ντρέπονται για τα ψέματά τους...


Ο ΜΥΘΟΣ 1:"Γνωριστε το Βατοπεδιο μεσα απο 4 αεροφωτογραφιες-δειτε το κελι του Ρουσοπουλου!" Βαγγελης Περρης,εφημεριδα Πρωτο Θεμα,12 Οκτωβριου 2008.Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για τον "δημοσιογραφο" Περρη και την παρεα του:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "κελι Ρουσοπουλου",οπως φαινεται απο τις εγχρωμες φωτογραφιες υψηλης αναλυσης του Google Earth (γιατι αραγε η φυλλαδα του Θεμου δημοσιευσε ασπρομαυρες χαμηλης αναλυσης;)!


Προφανως καποιος εξυπνακιας (για να μην πουμε κατι αλλο),με στεοιχειωδεις γνωσεις Photoshop,προσθεσε τη "σουιτα" ετσι ωστε να δημιουργηθουν εντυπωσεις.Δειγμα της γελοιας "δημοσιογραφιας" και των αλητηριων που την εξασκουν.



Ο ΜΥΘΟΣ 2:"Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως μέσα στο Βατοπέδι υπάρχουν σουίτες και κελιά. Τα κελιά είναι για να πηγαίνουν οι προσκυνητές και να βλέπουν μια εικόνα του Όρους και οι σουίτες είναι για τους μεγάλους επισκέπτες. Επίσης υπάρχουν τζακούζι στις σουίτες και νεροχύτες για τον απλό επισκέπτη. Υπάρχουν χρυσά και ασημένια μαχαιροπίρουνα. Υπάρχει το τζιπ το Cherokee για τις μετακινήσεις και από την άλλη τα γαιδουράκια και οι περιπατητές με το σακίδιο" Παπαδας,δημοσιογραφος (;).



Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:Σας παρουσιαζουμε την διασημη "σουιτα του Καρολου":οπως βλεπετε,η...πολυτελεια και χλιδη ξεπερνανε καθε φαντασια!


Το δωματιο διαθετει προκλητικης αξιας κρεβατι,παραθυρο,μπανιο... τεραστιων διαστασεων,καρεκλα,γραφειο,ξυλοσομπα και πορτατιφ!!!Αντιθετα,δεν διαθετει τα...φτηνιαρικα τζακουζι,ασυρματο Ιντερνετ,Υπολογιστη,τηλεοραση plasma και χρυσα μαχαιροπιρουνα!



Εμεις,αφιερωνουμε τις παραπανω φωτογραφιες σε ολους εκεινους τους λαλιστατους κατηγορους της Μονης Βατοπαιδιου:δημοσιογραφους,πολιτικους και λοιπους μεγαλοκαρχαριες.Τους προκαλουμε να επισκεφτουν τη Μονη για να διαπιστωσουν αυτη την "προκλητικη πολυτελεια" των ξενωνων και φυσικα,να δουν απο κοντα τις περιφημες σουιτες!Λυπουμαστε,αλλα το "κελι Ρουσοπουλου" προσωρινα δεν ειναι διαθεσιμο,ισως στην επομενη εκδοση του Adobe Photoshop...



Οι φωτογραφιες καθως και στοιχεια του κειμενου δημοσιευτηκαν στο πολυ αξιολογο


http://vatopaidi.wordpress.com/ (Αποψεις για τη Μονη Βατοπαιδιου).

ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ Η.Π.Α-ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Η Εφημερίδα ''Έθνος'' απεκάλυψε το συγκλονιστικό γεγονός μυστικής συνεργασίας Νίμιτς-Σκοπίων για την ονομασία της γείτονος χώρας.Δείτε το βίντεο



http://www.youtube.com/watch?v=2RTWkc2Ylfs

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εκδότες Μιχάλης Χάνδακας («Εν Πειραιεί») και Σπύρος Σουκαράς («Πειραϊκή Πολιτεία») σας προσκαλούν την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 6.45 μ.μ. στον κινηματογράφο «Αττικόν» (έναντι Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά) στην διάλεξη του ιστορικού Κωνσταντίνου Μπαρμπή με θέμα: «Αίμα και δάκρυα Ιωνίας και Πόντου».

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Εκδήλωση στην Αθήνα στην μνήμη του Παύλου Μελά

Με ιδιαίτερη επιτυχία τελέσθηκε και φέτος, από την Επιτροπή Μνήμης Παύλου Μελά και συνδιοργανώτρια την Νεολαία του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου η 6η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης στο μνημείο του ήρωα στην Αθήνα (Ρηγίλλης και Βασ. Σοφίας). Περισσότεροι από 200 άνθρωποι βρέθηκαν στην πλατεία Παύλου Μελά, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον άνθρωπο που ζωντάνεψε την Ελλάδα και πρωτοστάτησε στον αγώνα για την Μακεδονία μας.

104 χρόνια μετά την θυσία του Παύλου Μελά και σχεδόν ένα αιώνα μετά την απελευθέρωση της σημερινής Ελλαδικής Μακεδονίας, οι ντόπιες κυβερνητικές πολιτικές εξουσίες κατάντησαν να διαπραγματεύονται την ελληνικότητα του όρου Μακεδονία. Οι Έλληνες πατριώτες όμως ΔΕΝ διαπραγματεύονται τίποτα. Η Μακεδονία ήταν και θα είναι πάντα ΕΛΛΑΔΑ.

Κεντρικοί ομιλητές οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι συνέδεσαν την θυσία και τον αγώνα των Μακεδονομάχων με την σημερινή κατάσταση, ο μεν Μάκης Βορίδης πολιτικά, ο δε Άδωνις Γεωργιάδης ιστορικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν: ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης, εκ μέρους του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Απόστολος Μπαμίχας, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης» και νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο εκδότης Λεωνίδας Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηνά» Νίκος Φιδέλης, ο εκδότης του «Ελεύθερου Κόσμου» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ο εκδότης του «Στόχου» Σάββας Χατζηπαρασκευάς, ο γ.γ. της Ένωσης Βορειοηπειρωτών Αχαΐας Σταύρος Γκίνος και ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος.

Οι χαιρετισμοί εξήραν το ήθος και τον ηρωισμό του μακεδονομάχου Παύλου Μελά και κατέδειξαν το πώς η προσωπικότητα ενός ατόμου άλλαξε τον ρου της Ιστορίας που κάποιοι είχαν προκαθορίσει για την Μακεδονία. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο ενωτικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, με συμμετοχή πολλών οργανισμών, συλλόγων, αλλά και κομματικών στελεχών.

Στην μνήμη του Παύλου Μελά κατέθεσαν στεφάνια οι: Βαγγέλης Παπαδόπουλος (Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης»), Ρένος Αρβανίτης (Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού), Θεόδωρος Γεωργίου (Δημοτική Επιτροπή Πατησίων), Γιώργος Φατούρος (Δημοτική Επιτροπή Κυψέλης), Λεωνίδας Γεωργιάδης (εκδόσεις «Γεωργιάδη»), Πάνος Παπαδόπουλος (εκδόσεις «Νέα Θέσις»), ο μαθητής Χρήστος Γιαννάκενας (εκδόσεις «Πελασγός»), Δημήτρης Ζαφειρόπουλος (εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος»), Δήμητρα Μυλωνά (εφημερίδα «Στόχος»), Δημήτρης Παπαγεωργίου (περιοδικό «Patria»), Ιωάννης Αλειφτήρας (Πατριωτικός Σύλλογος «Θερμοπύλες»), Νίκος Φιδέλης (Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηνά) και στην μνήμη των πεσόντων Κρητών εθελοντών του Μακεδονικού Αγώνα ο Πέτρος Λυραντωνάκης (Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου).

Τον συντονισμό και παρουσίαση της εκδηλώσεως είχε ο Ιωάννης Γιαννάκενας των εκδόσεων «Πελασγός», ο οποίος παρενθετικά είπε τα εξής: «Στα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, εμείς οι νέοι τότε, ψάχναμε να διαβάσουμε βιβλία για την Μακεδονία και τα άλλα εθνικά μας θέματα και δεν βρίσκαμε. Από τις ελάχιστες εξαιρέσεις τότε όμως αποτελούσε ο Μιχάλης Γιάκουμος στην οδό Ιπποκράτους 6. Στις 30 Ιουλίου 2008, την ημέρα της εκδηλώσεως για τον Ίωνα Δραγούμη, ο κ. Γιάκουμος έφυγε από τον κόσμο αυτόν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι εκεί είχα βρει την βιογραφία του Παύλου Μελά γραμμένη το 1947 από την γυναίκα του Ναταλία Μελά. Τον ευχαριστούμε για αυτό που υπήρξε για εμάς».
Η εκδήλωση έκλεισε, όπως πάντα, με τον Εθνικό μας Ύμνο.