Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δελτίο Τύπου της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού

Στις 12 Νοεμβρίου 2008 διεξήχθη στο ΤΕΙ της Χαλκίδας γενική συνέλευση φοιτητών. Στην συγκεκριμένη λοιπόν «δημοκρατική» κατά τα άλλα διαδικασία, έλαβαν το λόγο όλες οι παρατάξεις, μεταξύ των οποίων και η Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού, η οποία από φέτος δραστηριοποιείτε στο ΤΕΙ. Φαίνεται όμως πως η παρουσία μας κάποιους ενόχλησε, διότι είχαν συνηθίσει στους μονολόγους και στην ιδεολογική τους κυριαρχία εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Όταν λοιπόν τα επιχειρήματα στέρεψαν και τα μέλη των «αριστερών» παρατάξεων και κυρίως της ΠΚΣ (φοιτητική παράταξη ΚΚΕ), δεν είχαν τι απαντήσουν στις αναφορές του προέδρου της ΦΟΣ, κατέφυγαν σε μεθόδους που μας φέρνουν στην μνήμη στιγμές από μαύρες για τον ελληνισμό σελίδες. 150 υμνητές όπως φαίνεται της Σταλινικής νοοτροπίας (γνωστοί και ως ΚΝΑΤ) επιτέθηκαν με μένος εναντίον 15 φοιτητών της ΦΟΣ. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα, αφού παρόντες ήταν τόσο φοιτητές της ΔΑΠ όσο και της ΠΑΣΠ.
Εμείς απλά εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το γεγονός που είχε ως υπαίτιους τα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ (οι οποίοι για να είμαστε δίκαιοι σε άλλες σχολές δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές) και ζητούμε την επίσημη καταδίκη του, από τον Περισσό και το Κ.Σ. της ΚΝΕ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ