Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ=0-2


ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΓΚΕΚΑΣ!!!ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ=0-1

ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....

Για Φυλακές κολαστήρια κάνει λόγο η Έκθεση της Επιτροπής Πρόληψης Βασανιστηρίωντου Συμβούλιου της Ευρώπης για την ΠΓΔΜ.
Είναι θέμα χρόνου το να αποκαλυφθεί σε όλη του την έκταση το σαθρό σύστημα που βρίσκεται στο υπόβαθρο αυτού του βιαστικά κατασκευασμένου προτεκτοράτου των αμερικανικών συμφερόντων. Όσο και να προσπαθούν οι Αμερικανοί να «φτιασιδώσουν» το δημιούργημα τους και να το παρουσιάσουν ως ένα σύγχρονο κράτος έτοιμο να ανταποκριθεί στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η ζοφερή πραγματικότητα που υποβόσκει συνεχώς τους διαψεύδει... Πρόσφατο παράδειγμα, η έκθεση της Επιτροπής Πρόληψης Βασανιστηρίων του Συμβούλιου της Ευρώπης, που δημοσιοποιείται σήμερα, όπου οι συνθήκες στις φυλακές της ΠΓΔΜ (Ιντρίζοβο, των Σκοπίων και του Τετόβου) χαρακτηρίζονται απάνθρωπες και εξευτελιστικές. Την αυτοψία της Επιτροπής (που έγινε τον Οκτώβριο 2007) ακολούθησαν μακρές συζητήσεις με τις εθνικές αρχές της ΠΓΔΜ προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της απαράδεκτης κατάστασης, η οποία έχει επισημανθεί εδώ και μια δεκαετία από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Πλέον η Επιτροπή απειλεί την ΠΓΔΜ με κυρώσεις.Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο ύστερα από έντονες πιέσεις της Επιτροπής, το υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής διέταξε εισαγγελική έρευνα για τους βίαιους θανάτους διανοητικά καθυστερημένων εγκλείστων στο Ιδρυμα Ντεμίρ Καπίγια, παρά την σαφή καταγραφή ιχνών βίας στις αυτοψίες. Παρότι μετά την επίσκεψη της Επιτροπής το 2006 οι αρχές επίσημα διαβεβαίωναν ότι οι κρατούμενοι προαυλίζονται και γυμνάζονται μια ώρα καθημερινά, κατά την επίσκεψη του 2007 διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα στη φυλακή του Τέτοβο ο προαυλισμός διαρκούσε 20 λεπτά τέσσερεις φορές την εβδομάδα και στη φυλακή των Σκοπίων 15-20 λεπτά καθημερινά...Εκτός τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν, η χρήση των ναρκωτικών είναι τόσο διευρυμένη ώστε τονίζεται η ανάγκη ενδελεχούς εξέτασης των κατηγοριών για εμπλοκή σωφρονιστικών υπαλλήλων στη διακίνηση ουσιών, αλλά και παρανόμων αγαθών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ επισήμως στις φυλακές έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα που απαγορεύουν την επικοινωνία με κινητό τηλέφωνο, σε πτέρυγες κρατούμενοι έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα και τα μηχανήματα μπλοκαρίσματος του σήματος δεν λειτουργούν. Επιπλέον το σωφρονιστικό προσωπικό κρίνεται ανεπαρκές αριθμητικά, ανεκπαίδευτο και αδιάφορο για το πραγματικό αντικείμενο της εργασίας του.Αυτή η αποκάλυψη είναι βέβαια μόνο η κορυφή του παγόβουνου η οποία δεν μπορούσε άλλο να αποκρυφθεί. Τα ποιο ουσιαστικά προβλήματα βρίσκονται στον κοινωνικό ιστό, και λειτουργούν σαν ωρολογιακή βόμβα η οποία δεν θα αργήσει να ενεργοποιηθεί. Όσο τα ξένα συμφέροντα ποδηγετούν την λειτουργία του κρατιδίου, τα προβλήματα θα υπάρχουν και δυστυχώς μάλιστα θα επιδεινώνονται. Τα γεγονότα στην Γεωργία το αποδεικνύουν."


ΑΠΟ:ΤΡΟΚΤΙΚΟ
ΠΗΓΗ:alkimosarchive.blogspot.com

ΕΛΛΑΣ


ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ....ΕΛΛΑΣ

Ο ΑΛΦΑ....ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ-ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΒΡΑΚΙ!!

Ο Άλφα προσπαθεί να αυτοδιαφημιστεί πάνω στην πλαστή υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου.Για όνομα του Θεού τί πράγματα είναι αυτά....;;;


Βλέπουμε στην τηλεόραση του Άλφα αυτο-διαφημίση του σταθμού να περηφανεύεται:''ο Άλφα για άλλη μια φορά δικαιώθηκε'',''Ο Άλφα δικαιώθηκε,ο εισαγγελέας κ.Σανιδάς ερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου'',''Ο Άλφα επιβεβαιώθηκε'',με το Βερύκιο να φωνάζει:''Φέρτε τα λεφτά πίσω'' και το Βλάχο''Μετά το δελτίο του Άλφα ο κ.Σανιδάς ερευνά την υπόθεση της Μονής'' και άλλους τέτοιους ανόσιους κομπασμούς....


Και όλα αυτά γιατί;


Για να μας πείσουν οτι ο Άλφα έχει το δίκιο με το μέρος του στην όλη υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και οτι οι μοναχοί....καταχράστηκαν τα λεφτά του Ελληνικού Λαού(!)....Ε,όχι ρε Άλφα...Διάβασε λιγάκι και την Απάντηση της Μονής που δόθηκε πρίν κάποιες μέρες,http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2008/09/blog-post_505.htmlκαι κάποια άρθρα απο το ΤΡΟΚΤΙΚΟ:
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_6471.html
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_7021.html
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_7021.html

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΤΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ!


Αυτό είναι ένα φυσικό βότσαλο περίπου 3,5 εκατοστών ύψους.Βρέθηκε το 1979 στην Αμαλιάδα και μεταξύ άπειρων άλλων βότσαλων που υπήρχαν σε ένα αποξηραμένο ποτάμι που παλιά διέσχιζε την πόλη.Το πιό συναρπαστικό είναι η ευλαβική κλιση του κεφαλιού, τα φασκιά και το χρώμα.Οπως φαίνεται, έχει κάποια σχήματα επάνω του. Αναλυτικά, πάνω από 10 συνδυαζόμενα σχήματα, που δημιουργούν την όλη εικόνα να μοιάζει με αυτήν της βρεφοκρατούσας Παναγίας.Το λέω αυτό, εξ' αιτίας αυτών που οι άλλοι άνθρωποι παραδέχονται βλέποντάς το.Δύκολα μπορώ να μετρήσω τον αριθμό ανθρώπων που το έχουν δεί και ούτε ένας δεν διαφώνησε ότι αναπαριστά ό,τι πρωτύτερα τους έχω πεί. Από ένα μικρό παιδί μέχρι τις ηλικιωμένες γυναίκες, το συμπέρασμα ήταν ένα: Είναι η Παναγία!Θέλοντας να παραλείψω την θρησκευτική χροιά του πράγματος και να φανώ πιό ορθολογιστής, έχω ψάξει την περίπτωση να είναι simulacra (προσομοίωμα), την περίπτωση των συμπτώσεων και δεν έβγαλα συμπέρασμα. Πάνω από μία σύμπτωση, δεν είναι τυχαία για εμένα.Οπως βλέπετε στην φωτογραφία, υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο βότσαλο:......) To σχηματισμένο πρόσωπο2) Το φωτοστέφανο3) Τα γράμματα Υ, το Σ και το Τ (Υιός - Σωτήρ ή Υπέρμαχος Στρατηγός;).4) Οι ώμοι5) Ο σχηματισμένος λαιμός6) Το ντεκολτέ του ρούχου στον λαιμό7) Τα φασκιά (που όμως δεν έχουν το Βρέφος μέσα)8) Το τέλειο οβάλ ελλειπτικό σχήμα που περικλείει την όλη εικόνα (πολύ σημαντικό απ' ό,τι μούχουν πεί ειδήμονες)Και πάνω απ' όλα, η ευλαβική κίνηση του κεφαλιού πρός τα δεξιά και το χρώμα της ώχρας (αγαπημένο χρώμα στην Χριστιανική Τέχνη και ειδικά στο Βυζάντιο)Ολα αυτά είναι τέλεια συνδεδεμένα ώστε να δίνουν μία τέλεια εικόνα της Παναγίας όπως την γνωρίσαμε αργότερα από τους αγιογράφους (το βότσαλο εύλογα είναι πολύ παλαιότερο. Πιθανόν χιλιάδων, ίσως και εκατομμυρίων ετών).Το Γεωλογικό Ινστιτούτο με έχει παλαιότερα διαβεβαιώσει ότι είναι φυσική κατασκευή και ποταμίσιο. Τα σχήματα είναι πολύ βαθιά μέσα στο βότσαλο που έχουν διαβρώσει.Γιά πλήρη χρονολόγηση, θα έπρεπε να διαλυθεί, πράγμα που πιστεύω συμφωνεί κανείς ότι θα ήταν καταστροφικό και δεν θα ενδεικνυόταν.Τι είναι, θέλοντας να φανεί κανείς διαλλακτικός;Σημάδι των καιρών; Αποκαλυπτικό; Θαύμα; Μεταφυσικό; Ανεξήγητο ή απλά πάνω από 10 συμπτώσεις;Σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας.


ΒΙΝΤΕΟ: ''MASONIC MOON-ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ 2/2''


''ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ''


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ GREEKALERT ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ


ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΜΠΕΡΝΑΛ

Με την ευκαιρία του δημισιεύματος του ΣΤΟΧΟΥ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Οι ισχυρισμοί του Μάρτιν Μπερνάλ.


Ο εβραϊκής καταγωγής Μάρτιν Μπερνάλ είναι ''καθηγητής'' του πανεπιστημίου Cornell της νέας Υόρκης.Έχει συγγράψει με τη βοήθεια άλλων ανιστόρητων 100 ''φίλων'' του το ''Black Athena.The afroasiatic roots of Classical Civilazation''(Μαύρη Αθηνά.Η αφροασιατικές ρίζες του Κλασσικού Πολιτισμού) όπου μέσα εκεί διατείνεται οτι οι ρίζες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού προέρχονται απο τους Αφρικανούς(;)

Ισχυρισμοί:  1. ''Δέν υπάρχουν Ινδοευρωπαίοι.Οι Σημιτοφοίνικες με τους Αφρικανους δημιουργησαν τον Κλασσικό πολιτισμό''
  2. ''Οι Φοίνικες και οι Αιγύπτιοι εποίκησαν την ελλάδα στα μέσα της β' π.Χ χιλιετίας δίνοντάς μας τα ''φοινικικά γράμματα'' και άλλες πολιτισμικές ιδιότητες''
  3. ''Με τη φοινικική γραφή ο Όμηρος έγραψε τα έπη του''
1.(ανατροπή).Φυσικά και δεν υπάρχουν Ινδοευρωπαίοι.Δέν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο σημιτοφοινικικό ή αιγυπτιακό στον ελλαδικό χώρο που να αποδεικνύει την στοιχειώδη ύπαρξη φοινίκων ή αιγυπτίων πόσο μάλλον εποικισμό τους στη χώρα μας.Απλώς παραλογισμός του Μπερνάλ.

2.(ανατροπή)Όπως προαναφέραμε δέν υπάρχει ουδένα στοιχείο εποικισμού όχι μόνον αυτών αλλα και κανενός άλλου λαού στον Ελλαδικό χώρο.Εν αντιθέσει Ελληνικά στοιχεία πολιτισμού υπάρχουν σε ολόκληρη σχεδον την οκουμένη.

3.(ανατροπή)Τόσο απλά δηλαδή μόλις οι Έλληνες ''υιοθέτησαν'' τα γράμματα απο τους Φοίνικες κατάφερε ο Όμηρος να συνθέσει τα δύο αυτά αριστουργήματά του απο ότι βλέπεται ο παραλογισμός είναι προφανής....Υπάρχουν άλλωστε στοιχεία που ανατρέπουν το παραμύθι των φοινικικων γραμμάτων.Η επιγραφή στο Δισπηλιό,στα Γούρα κ.ά ευρήματα 4.000 και 3.000 χρόνια πριν κάν οι Φοίνικες να εμφανιστούν ώς έθνος!!!!

Απο τα βιβλία του Γεωργίου Κ. Γεωργαλά ''Ινδοευρωπαίοι ή Αιγαίοι'' και ''Κοσμοεξουσιαστές''

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ''ΦΙΛΩΝ'' ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

Ακούστε τα φοβερά ψέμματα των ηλιθίων προπαγανδιστών του ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΦΕΥΡΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ


Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου στις υπηρεσίες αναζήτησης για το λήμμα «μακεδονική γλώσσα» μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «τα παλαιότερα γραπτά μνημεία παγκοσμίως είναι στα αρχαία μακεδονικά» και «οι Μακεδόνες είναι αυθεντικοί Βαλκάνιοι, σε αντίθεση με άλλους λαούς της περιοχής». Ακόμη ισχυρίζονται ότι το βραχμανικό αλφάβητο στο οποίο είναι γραμμένη η ινδική Βέδα, «είναι παράγωγο του προϊστορικού μακεδονικού φωνητικού αλφαβήτου, στο οποίο γράφτηκαν τα παλαιότερα γραπτά μνημεία στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων στο σπήλαιο Mas d’Azil της Γαλλίας που χρονολογούνται στο 25000 π. Χ.»!!!Τα παραπάνω υποστηρίζει ο Vasil Ilyov, που γεννήθηκε στην Καστοριά το 1941, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Κίεβο και εργάστηκε ως συντηρητής και τεκμηριωτής αρχαιολογικών ευρημάτων στα Σκόπια. Σε άλλη του εργασία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι: -«Επιγραφές στην Κρήτη (1700-1400 π. Χ.) «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή». -«Οι Μακεδόνες είναι ο παλαιότερος λαός με τη δική του γλώσσα και το δικό του φωνητικό αλφάβητο» και «πλούσια μυθολογία» στην οποία περιλαμβάνονται ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Άδης, η Δήμητρα, η Εστία «δηλαδή οι 12 θεοί του Ολύμπου μεταξύ των οποίων και ο Μακεδών». -Αρχαία μακεδονική προ-γλώσσα μιλούσαν πολλές φυλές όπως «Φοίνικες, Ετρούσκοι, Πελασγοί, Λέλεγες, Κρήτες, Ινδοί»! Στην αρχαία μακεδονική είναι γραμμένη και η ξύλινη επιγραφή που ανακαλύφθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς. Ο Vasil Ilyov μας λέει ότι την αποκωδικοποίησε και το περιεχόμενο δείχνει πως οι Μακεδόνες ήξεραν από το 5260 π. Χ. να χτίζουν πάνω από το νερό. Στα αρχαία σλαβικά(!!!) μακεδονικά δίδασκε και ο Αριστοτέλης, «ο Μακεδόνας φιλόσοφος του πανεπιστημίου στα Στάγειρα».Μιλάμε περί πρωτοφανών ανοησιών χωρίς όριο! Άλλωστε είναι γνωστό το επίπεδο της μορφώσεως των παγκόσμιων αφεντικών της έναντι του Ατλαντικού ακτής. Στην χώρα των γκάνγκστερς και των κάου-μπόις είναι άλλωστε που ανθεί και η θεωρία της μαύρης Αθηνάς, σύμφωνα με την οποία η θεά Αθηνά ήταν μαύρη και οι αρχαίοι Έλληνες αφρικανοί! Η θεωρία αυτή στην οποία έχουμε αναφερθεί με άρθρα μας στο παρελθόν εμπνεύστηκε από έναν εβραίο ερευνητή, τον Μπερνάλ και διδάσκεται σε πολλά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

αναδημοσίευση από http://www.xrushaugh.org/

ΑΠΟ:ΣΤΟΧΟΣ

ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΠΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Νέα στοιχεία για τον πατέρα-βιαστή στην Πολωνία


''Νέα στοιχεία προέκυψαν σε υπόθεση αιμομιξίας που έχει συγκλονίσει την Πολωνία, σχετικά με έναν 45χρονο που συνελήφθη τη Δευτέρα, με την κατηγορία ότι βίαζε κατ επανάληψιν την κόρη του για έξι χρόνια και ότι την είχε φυλακίσει στη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Λεπτομέρειες των κατηγοριών που προέκυψαν δείχνουν να μετριάζουν τις αρχικές αναφορές στην υπόθεση αυτή που είχαν κάνει τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήριζαν τον 45χρονο ως τον «πολωνό Γιόζεφ Φριτσλ», αναφερόμενα στην αυστριακή υπόθεση αιμομιξίας που ήρθε στο φως τον Απρίλιο. Ο Φριτσλ έχει ομολογήσει ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια.
Τα δημοσιεύματα της Δευτέρας ανέφεραν ότι η γυναίκα, που κατονομάζεται μόνο με το μικρό της όνομα Άλις, όπως προβλέπει η πολωνική νομοθεσία, ήταν φυλακισμένη για έξι χρόνια έως ότου ανέφερε την κακοποίησή της την περασμένη εβδομάδα.
Ωστόσο, περιφερειακός εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι η Άλις δεν ήταν φυλακισμένη συνεχώς για έξι χρόνια, αλλά μία φορά για περισσότερο από μία εβδομάδα και μια δεύτερη φορά για δύο εβδομάδες, μετέδωσε το TVP Info.
Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι η 21χρονη γέννησε δύο αγόρια το 2005 και το 2007, τα οποία προήλθαν πιθανώς από το βιασμό της και τα οποία δόθηκαν αμέσως για υιοθεσία. Σύμφωνα με εισαγγελείς, ο 45χρονος που συνελήφθη φέρεται ότι βίασε πρώτη φορά την κόρη του όταν αυτή ήταν 14 ετών.
Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση στο Σιεμιάτισζε, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, ξεκίνησε την έρευνά της μετά την καταγγελία της 21χρονης και της μητέρας της στην αστυνομία πριν από μία εβδομάδα. Ο πατέρας προσπάθησε σύμφωνα με τις ίδιες να διαφύγει στο εξωτερικό, πιθανώς στην Ιταλία, προτού συλληφθεί.
Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε ότι δεν είχε πάει στην αστυνομία νωρίτερα, επειδή ο άνδρας της την απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει και τις δύο αν αποκαλυπτόταν το μυστικό.

Όπως δήλωσε στην πολωνική τηλεόραση, τώρα αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια επειδή «το πράγμα είχε παρατραβήξει. Η κόρη μου δεν το άντεχε ψυχολογικά».
«Αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη μου άρχισε να παχαίνει», δήλωσε η μητέρα στην εφημερίδα Wyborcza. «Την άγγιξε εκεί που δεν έπρεπε και όταν θέλησα να του μιλήσω για αυτό είπε 'Έχω δικαίωμα επάνω της!' Σα να ήταν αντικείμενό του».
Η κόρη δήλωσε ότι η μουσική και τα βιβλία τοπικής βιβλιοθήκης τη βοήθησαν να συνεχίσει να ζει όταν περνούσε τη δοκιμασία αυτή. Ο πατέρας της δεν τους επέτρεψε ποτέ να δουλέψουν, πρόσθεσε η Άλις στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα. Όμως τώρα θέλει να παραμείνει στο χωριό, να βρει δουλειά και να αρχίσει μια νέα ζωή όταν ηρεμήσουν τα πράγματα.''


ΠΗΓΗ:ANT1 ONLINE

ΑΣΕ ΡΕ ΑΛΕΚΑ.....


Έλα ρε Αλέκα τώρα......Σε πείράξανε εσένα οι μοναχοί που είχαν κτήση στη λίμνη 1.000 χρόνια πρίν γεννηθείς εσύ....Την περιουσία του....προλεταριακού Κ.Κ.Ε δέν τη βλέπεις που μου βγάζεις το i phone μέσα στη Βουλή εσύ και οι άλλοι ''αντι-καπιταλιστές'' βουλευτές σου.
Δέ βλέπεις που το κόμμα που φαινομενικά πολεμάει το κεφάλαιο ότι είναι το πιο καπιταλιστικό.
Οι μοναχοί σε πειράξανε εσένα.
Άσε σε ξέρουμε.Το 99% των βουλευτών σου ,με εσένα μαζί μήπως ;, είναι άθεοι.Καλά που βρίσκεται και καμμιά Κανέλλη στους κόλπους σας και βάφει με άσπρη μπογιά τους μαυρισμένους σας τοίχους!Είναι τουλάχιστον έξυπνη!


Και πρίν λίγο εκανες οτι δεν ήξερες το μπότοξ.Μή προκαλείς και κάνω κανένα τηλεφώνημα στο Φουστάνο!

ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΩ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ!!!

ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΩ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ CERN


Πολλές απαντήσεις αναμένεται απο τους επιστήμονες να δώσει το μεγαλο πείραμα που αρχίζει σήμερα στα γαλλοελβετικά σύνορα με το όνομα ''CERN''.
Πολλοί...''φίλοι της συνομωσίας'' πιστεύουν οτι αυτό το πείραμα ίσως προκαλέσει και την...καταστροφή του κόσμου.Προσωπικά δεν πιστεύω σε κάτι τέτοιο.Ήδη άλλωστε η γνωστή μηχανή αναζήτησης του διαδυκτίου Google έχει διακοσμήσει κατάλληλα το σήμα κατατεθέν του με την περίφημη σύγκρουση ύλης-αντιύλης.


Ενα αναμονή λοιπόν των επιστημονικών αποτελεσμάτων του μεγαλύτερου πειράματος που θα λάβει χώρα στον πλανήτη μας.