Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το Σαββατοκύριακο ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., θα βρίσκεται στην Καρδίτσα για μία σειρά εκδηλώσεων.

Το Σάββατο στις 10 π.μ. θα συναντηθεί με τον Νομάρχη Καρδίτσης Φώτη Αλεξάκο για να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον νομό μας και τις δυνατότητες θετικής του παρεμβάσεως. Στις 11.30 π.μ. του Σαββάτου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης προς τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. Καρδίτσης.
Στην συνέχεια θα γίνει επίσημη ενημέρωση από τον Κώστα Καρδαρά, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσης και Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. για τα προβλήματα των ιατρών τόσο των ιδιωτών, όσο και του ΕΣΥ, στον Νομό Καρδίτσης, ενώ θα ακολουθήσει γενική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με όποιο πολίτη το επιθυμεί.

Την Κυριακή στις 11 π.μ. ο κ. Βορίδης, θα μιλήσει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά με θέμα την σύγχρονη πολιτική επικαιρότητα και τα πολλά και φλέγοντα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών.
Αμέσως μετά την ομιλία περί την 12.30 μεσημβρινή, ο κ. Βορίδης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Οργανώσεως Παλαμά στην πλατεία αντισυνταγματάρχου Κωνσταντίνου Μαντοπούλου όπου και το ομώνυμο άγαλμα.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ