Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ "ΦΤΩΧΕ" ΜΟΥ ΛΑΚΗ;...

Ο Λάκης πάλι δεν κοιτάει την καμπούρα του! Στην εκπομπούλα του είπε για το Σεβασμιώτατο Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο ότι θα πρέπει να αφήσει τα... "παπατζίδικα" , η Εκκλησία να δεχθεί να φορολογηθεί και ότι ήρθε πλέον η ώρα να πληρώσουν και αυτοί (οι της Εκκλησίας).

Νομίζω όμως, κ. Λαζόπουλε, ότι η άγνοια δε συγχωρείται απο το νόμο... Και μάλλον δε βρέθηκε κανένας να σας πει πώς έχουν γίνει 320 απαλλοτριώσεις στην Εκκλησιαστική περιουσία απο το πειναλέο μας κράτος... Άν αυτό δεν είναι η επαρκής απόδειξη για το ότι είχαν έρθει ΑΠΕΙΡΕΣ οι ώρες που η Εκκλησία όχι πλήρωσε αλλά και ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΗΚΕ απο το κράτος, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να σας κοιτάξει ειδικός.


Επίσης κ. Λαζόπουλε θυμηθείτε το εξής άρθρο απο το troktiko:


"Βάραγε ο Λάκης αλλά όσες ...γροθιές έδινε στον Γιωργάκη τόσες μονάδες πάνω πήγε ο πρωθυπουργός. Και τελικά τον εξέλεξαν με μεγάλη διαφορά!
Ο Λάκης όμως που είναι κοντά στον λαό πόσα παίρνει για τις εκπομπές του;
Μήπως είναι...170.000 για κάθε εκπομπή και συνολικά 5,1 εκ. ευρώ; Πόσα πήρε από την Γιάννα για τα dvd που έδωσε στον 'Ε.Τ' που έκλεισε και πόσα από το τηλεπεριοδικό για τους 'Μήτσους'; Να τα λέμε όλα δηλαδή.
Όλα μαζί Λάκη μήπως βγαίνουν μια πολύ μα πολύ μεγάλη περιουσία που σε καθιστούν ως έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες;"


http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_4134.htmlΙδού πόσα τσεπώνει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΡΩΑΣ! Βέβαια περιττό είναι να αναφέρουμε πως ο μητροπολιτικός μισθός είναι απίστευτα λιγότερος απο τα όσα παίρνει ο Λάκης της Νίκαιας Λαρίσης και των αγροτών.


Αφήστε που έχουμε και τον άλλον τον Μουζάκη, που στέκεται σα μπρούτζινο αγαλματάκι, να δηλώνει στην ΝΕΤ, πρίν απο κάποιο καιρό, ότι δεν είναι σωστό επιχείρημα για την Εκκλησία τα πολυάριθμα φιλανθρωπικά της έργα κατά της υπερ-φορολόγησης της απο το κράτος, γιατί, λέει, ότι κανείς δεν υποχρεώνει την Εκκλησία να τα κάνει! Μάλλον δεν παει καλά ο άνθρωπος στα μυαλά του, και οι δικοί του ίσως θα πρέπει να ψάξουν στους καταλόγους για ψυχίατρο. Γιατί την ίδια ώρα που αυτός φοράει τα κουστούμια του και βγαίνει ολόρθος στα κανάλια, κάποιοι άλλοι πεινούν και είναι άστεγοι και το μόνο καταφύγιό τους είναι η Εκκλησία... Μετά σου λέει ότι η ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν έχει υποχρέωση να φροντίζει τους αναξιοπαθούντες.


Αγαπητοί κύριοι κάντε ένα τηλεφώνημα εδώ:210 5388130. Είναι το τηλέφωνο απο το Δαφνί. Ίσως σας χρειαστεί...