Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, κ. ΠΑΓΚΑΛΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ...


Το παρόν ιστολόγιο ούτε σκανδαλοθηρικό είναι ούτε θέλει να μπερδεύεται στην προσωπική ζωή του καθενός, όποιος και άν είναι. Αυτό οι αναγνώστες του το ξέρουν καλά. Όμως δεν είναι άδικο να μη φανεί η κατάντια της πολιτικής ελίτ της χώρας μας, με πρωταγωνιστή τον... αξιότιμο Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως, ο οποίος είχε το θράσος να μας λέει κατάμουτρα ότι "μαζί τα φάγαμε", ή να αποκαλεί τους ΗΡΩΕΣ της Αιματοβαμένης Επανάστασης του '21 με χίλια δυο απαξιωτικά προσωνύμια, να περνάει ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ με κάθε άνεση και χλιδή;...
Δέν είναι ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να αποκαλεί αντιπαραγωγικούς τους ιερείς και τους στρατιωτικούς, ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η' ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για αυτήν την έρμη τη χώρα, εκτός απο στιγμές... "εθνικής υπερηφάνειας"(βλ. Ίμια, Οτσαλάν);
Δέν είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ να καθυβρίζει έναν Κολοκοτρώνη, ένα Διάκο, έναν Ανδρούτσο και έναν Καραϊσκάκη, που ξόδεψαν ιδρώτα και αίμα για να είναι αυτός ελεύθερος και χορτάτος (του Ηλίου φαεινότερον τούτο εστί) και να καλοπερνάει στις σούπερ λουξ σουίτες των ξενοδοχείων-"ανακτόρων"; Απ' ότι φαίνεται κ. Πάγκαλε... μαζί τα φάγαμε, αλλά μάλλον εσείς έχετε γεμάτα στομάχια και ελαφρούς ύπνους...


Χλιδάτο ρεβεγιόν Πάγκαλου σε σουίτα.

Πριν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε μετά από τις δηλώσεις του...
Θεόδωρου Πάγκαλου ότι "όλοι μαζί φάγαμε τα λεφτά" και "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους", ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης "ξαναχτυπά".

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Πάγκαλος και η οικογένεια του έκαναν ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιά στη βασιλική σουίτα «Royal Penthouse Suite», 350 τετραγωνικών, του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «King George Palace», με τιμή… 5.400 ευρώ τη βραδιά!

Η σουίτα που καλύπτει ολόκληρο τον ένατο όροφο, διαθέτει μεταξύ άλλων δυο κρεβατοκάμαρες, πισίνα, τζακούζι στην ταράτσα και εκπληκτική θέα στον Παρθενώνα.
Είχε φυσικά προγραμματίσει να δειπνήσει μαζί με την οικογένεια του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Tudor Hall», γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου και πληρώνοντας 380 ευρώ για κάθε άτομο.

Και όλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν ένα «μικρό» δώρο από γνωστή οικογένεια, η οποία ωστόσο έχει εκκρεμότητες με το δημόσιο στο οποίο οφείλει εκατομμύρια ευρώ από μισθώματα ακινήτων και εισφορές στα Ταμεία.

Ακόμη όμως και αν ο κ. Πάγκαλος πλήρωσε τελικά τον λογαριασμό, πρόκειται για μια απίστευτη πρόκληση σε βάρος του ελληνικού λαού, τη στιγμή που δοκιμάζονται καθημερινά οι αντοχές των περισσοτέρων οικογενειών.


newsbomb.gr

Από το 24ωρο