Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2,2% ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μπράβο Γιωργάκη!Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ προηγείται κατα 2,2% της Ν.Δ!.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν τα εξής:

Ν.Δ=26,6%
ΠΑ.ΣΟ.Κ=28.8%
Κ.Κ.Ε=6,8%
ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ=10,8%
ΛΑ.Ο.Σ=4,6%

Όπως βλέπουμε σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση το κόμμα του Γιώργου έρχεται πρώτο στην πρόθεση ψήφου Δεύτερη η Ν.Δ τρίτος ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α,τέταρτη η Αλέκα και πέμπτος ο Καρατζαφέρης.


Στην ερώτηση:''Ποιόν εμπιστεύεστε περισσότερο για την οικονομία της χώρας;''έχουμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ=35%
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ=30%
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ=32%
ΔΓ/ΔΑ =2%
ΑΛΛΟΝ=1%

Δηλαδή...και πάλι πρώτος ο Γιωργάκης.Απο ότι φαίνεται λοιπόν ο Γιώργος μετα την ομιλία του στη ΔΕΘ ανάκτησε τις δυνάμεις του και αισιοδοξεί πλέον για κυβέρνηση.Είπαμε...η αισιοδοξία πάντα πιάνει.Αλλά περισσότερο μάλλον πιάνουν τα ''Θα''.Αυτό να το δεί ο κ.Καραμανλής και οι βουλευτές του που νομίζουν (ή μήπως δείχνουν να νομίζουν)οτι στην κυβερνητική παράταξη είναι όλα ρόδινα.Βέβαια σαν έλληνες θα περιμένουμε μέχρι αύριο για καμμιά νέα δημοσκόπηση.

ΠΗΓΗ:ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ANT1

ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

''Εντυπωσιάζει η θρασύτητα του αναπληρωτή βοηθού υπουργού Εξωτερικών Μάθιου Μπράιζα εναντίον της χώρας μας όπως αυτή αποτυπώνεται σε συνέντευξη που έδωσε στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" την περασμένη εβδομάδα. Ωμά, χωρίς περιστροφές, απαιτεί ουσιαστικά από την κυβέρνηση Καραμανλή να διακόψει την ενεργειακή συνεργασία με την Ρωσία, την κατηγορεί μάλιστα πως αν δεν το κάνει, δεν εφαρμόζει τις δεσμεύσεις που έχει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ! Δεν διστάζει, μάλιστα, να εξάρει την αντιρωσική στάση της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιαννη στο θέμα της Γεωργίας, αντιπαραθέτωντας την έμμεσα με τη φιλορωσική θέση της Ελλάδας στο θέμα της ενεργειακής συνεργασίας, το οποίο χειρίζεται ο πρωθυπουργός.


ΣΧΟΛΙΟ: Γι ακόμη μια φορά είναι ολοφάνερη η ανθελληνικη-αντεθνική πολιτική της κ. Μητσοτάκη. Όσο υπάρχει αυτό το αγκάθι στο υπουργείο εξωτερικών η Ελλάδα θα βγαίνει ζημιωμένη και ταπεινωμένη σε παγκόσμιο επίπεδο.''

ΠΗΓΗ:ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ EURO 2004!


ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ

Ομοφυλόφιλος που έχει στην κατοχή του και ιστολόγιο προκαλεί και πολύ μάλιστα.Τόσο που απο ότι φαίνεται στην...''απολογητική'' του υπέρ των ομοφυλοφίλων θυσιάζει Θρησκεία και Πατρίδα.


Μάλιστα αναφέρει τα εξής:
''Όποτε συζητάει κανείς με ανθρώπους της εκκλησίας σχετικά με την ομοφυλοφιλία, εκείνοι απλά και αβασάνιστα, ανοίγουν ένα κουτάκι της μνήμης τους και πετάνε ένα απόσπασμα από την Α' Προς Κορινθίους "μη πλανάσθε· αρσενοκοίται βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι. "

(Ακούστε εδώ!)

Αυτό το είπε ο Απόστολος , αυτός ήταν φωτισμένος, τέλος! Άρα όποιος είναι ομοφυλόφιλος υπάρχει απλά για να πάει την κόλαση, εφόσον δε μετανοήσει (και τι θα πει να μετανοήσει; Να του αρέσουν ξαφνικά οι γυναίκες; Ή να του αρέσουν πάλι οι άντρες αλλά να το κρύβει; - ερώτημα του ιστολόγου....)''


Αργότερα αναλύει ''πλήρως'' τον κάθε άνθρωπο που δε δικαιούται την Κληρονομία της Αιωνίου Βασιλείας του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού σύμφωνα με τα λεγόμενα του αποστόλου Παύλου.


Η Απάντησή μας:
Ο γραφών εκείνου του ιστολογίου που υπερασπίζεται τα''δικαιώμωτα'' των ομοφυλοφίλων αγνοεί οτι αυτό που αναφέρει ο Απόστολος Παύλος δέν είναι το μόνο εδάφιο της Βίβλου που καταδικάζει την ομοφυλοφιλία:
Π.χ:
''και Κύριος έβρεξεν επι Σόδομα καί Γόμορρα θείον, και πύρ παρά Κυρίου έξ ουρανού καί κατέστρεψε τάς πόλεις ταύτας καί πᾶσαν τον περίχωρον καί πάντας τούς κατοικούντας έν ταίς πόλεσι καί τα ανατέλλοντα εκ της γης.''
ΓΕΝΕΣΙΣ
Η καταδίκη των Σοδόμων

καί μετά άρσενος ού κοιμηθήση κοίτην γυναικείαν, βδέλυγμα γάρ εστι.
ΛΕΥΤΙΚΟΝ

καί ως άν κοιμηθή μετά άρσενος κοίτην γυναικός, βδέλυγμα εποίησαν αμφότεροι· θανάτω θανατούσθωσαν, ενοχοί εισιν.
ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ


Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός είς πάθη ατιμίας. αυ τε γάρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν τήν φυσικήν χρήσιν είς τήν παρα φύσιν, 27 ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικην χρησιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τῇ ὀρέξει αυτων εως αλλήλους, άρσενες αν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ων δει της πλάνης αυτών ἐν εαυτούς απολαμβάνοντες.
ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ


Βούλομαι ουν προσεύχεσθαι τους άνδρας εν παντι τόπω, επαίροντας οσίους χείρας χωρις οργῆς και διαλογισμους. 9 Ωσαύτως και γυναίκας ἐν καταστολῇ κοσμίῳ, μετα αἰδοῦς καί σωφροσύνης κοσμείν εαυτάς, με εν πλέγμασιν ή χρυσῷ ἢ μαργαρίταις ἢ ἱματισμῷ πολυτελει, 10 άλλ' ὃ πρέπει γυναιξίν απαγγελλομέναις θεοσέβειαν, δι' έργων αγαθόν. 11 Γυνὴ ἐν ἡσυχίᾳ μανθανέτω εν πάσι υποταγή· 12 γυναικὶ δέ διδάσκειν ουκ επιτρέπω, ουδε αυθεντειν ανδρός, αλλ' εἶναι εν ησυχία.
Α' ΤΙΜΟΘΕΟΝ

Οπότε όλη Βίβλος καταδικάζει την ομοφυλοφιλία.Επίσης όλοι οι Αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι την κατεδίκασαν αφού ο Πλάτωνας συμφωνεί με τον Απόστολο Παύλο στο οτί η ομοφυλοφιλία είναι ''παρα φύσιν''.

Οπότε όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει επακριβώς:Ή μήπως δεν ξέρετε οτι άνθρωποι άδικοι δεν έχουν θέση στον Βασιλεία του Θεού;Μήν έχετε αυταπάτες'στη βασιλεία του Θεού δε θα έχουν θέση ούτε πόρνοι,ούτε ειδωλολάτρες,ούτε μοιχοί,ούτε θυληπρεπείς,ούτε αρσενοκοίτες,ούτε πλεονέκτες,ούτε κλέφτες,ούτε μέθυσοι,ούτε υβριστές,ούτε άρπαγες.Και τέτοιοι ήσασταν κάποτε μερικοί' Αλλά με τη δύναμη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και με την ενέργεια του Πνεύματος του Θεού καθαριστήκατε απο την αμαρτία,γίνατε λαός του Θεού και σωθήκατε απο τη επερχόμενη οργή του Θεού.

Ο Απόστολος Παύλος είναι κατηγορηματικός.Και απο αυτό το εδάφιο της Καινής Διαθήκης ο ομοφυλόφιλος που αναφέρουμε βγάζει συμπέρασμα οτι.....κανένας μας δε θα πάει στον Παράδεισο.Δηλαδή βγάζει όλον τον κόσμο μοιχό,άρπαγα,θυληπρεπή,αρσενοκοίτη,πόρνο,κλέφτη,μέθυσο,ειδωλολάτρη,πλεονέκτη.....

Όμως ο Απόστολος Παύλος μας λέει να μετανοήσουμε και με τη χάρη του Ιησού Χριστού και με του Αγίου Πνεύματος με το Θεό.Και άν όλοι αυτοί οι αμαρτωλοί ματανοήσουν και καταλάβουν το σφάλμα τους θα έχουν μία ευήλια θέση στη Βασιλεία του Θεού

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣ




Ένας μεγάλο ηθοποιός έφυγε από την ζωή. Ο Σταύρος Παραβάς βρήκε τραγικό θάνατο όταν γλίστρησε στο μπάνιο του σπιτιού του. Ο Θεός να τον αναπαύσει!




ΠΗΓΗ:TROKTIKO

ΟΕΜ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:''ΑΚΡΑΙΑ'' ΚΑΙ ''ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ'' ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ











Ο Ο.Ε.Μ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ καταγγέλει το εξής γεγονός μέσω του http:oempyrhnasmagnhsias.blogspot.com


''Η διευθύντρια του Λυκείου ζήτησε άτομα από το γυμνάσιο και το Λύκειο της Ν.Αγχιάλου να κάνουν grafiti στα 2 σχολεία με σκοπό να σβηστούν τα συνθήματα που γραψαμε εμείς οι ΟΕΜίτες.Επίσης η Διευθυντρια χαρακτηρισε τα συνθηματα ως ακραία και φασιστικά.Δεν θα τους περάσει όμως.Εμείς θα συνεχίζουμε να γραφουμε συνέχεια στο σχολείο διάφορα εθνικιστικά συνθηματα.''
Σχόλιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ:Κάποια συνθήματα σαν και αυτά που είναι γραμμένα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο της Νέας Αγχιάλου(βρίσκονται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο)είναι κάποια συνθήματα που ταράσσουν αναμφισβήτητα το πολιτικό-εκπαιδευτικό-οικουμενιστικό κατεστημένο...Για αυτό και όλη η συζήτηση της διεύθυνσης του λυκείου περί....ακραιότητος και φασισμού...Ασφαλώς δεν είναι η μόνη διεύθυνση σχολικού συγκροτήματος που θα αντιδρούσε έτσι...Έχουμε πλείστα παραδείγματα.Άλλωστε δε ξέω αν το συμπαιράνατε...τα συνθήματα δέν εχουν κανένα ρατσιστικό και φασιστικό προσδιορισμό