Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η' ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ;

All that glitters is not gold

William Shakespeare, The Merchant of Venice


Είναι γεγονός αναμφίβολο ότι η Δημοκρατική Αριστερά, τον τελευταίο καιρό, προκάλεσε αίσθηση λόγω της ανόδου -πρόσκαιρης ή μόνιμης- που συνάντησε στις διάφορες δημοσκοπήσεις. Από την αρχή εμφανιζόταν ως μια αγνή και τίμια παρθένα που γεννήθηκε μόλις χτες και που με τις μετριοπαθείς τις θέσεις θα... σώσει τη χώρα. Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική...


Τα λάθη του παρελθόντος

Ο Έλληνας ψηφοφόρος δε πρέπει να ξεχάσει ότι ο κ. Κουβέλης ήταν για πολλά χρόνια μέσα στον (τ)ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που ώς γνωστόν είναι ότι πιο ανθελληνικό και αντιχριστιανικό κυκλοφορεί σε πολιτικό κόμμα... Ο κ. Κουβέλης ήταν μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α όταν ο "σύντροφος" Αλαβάνος αποκαλούσε τη Μακεδονία μας "φέρετρο"(!). Ήταν επίσης μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α όταν έκανε συνεργασία το ίδιο κόμμα με τους Σκοπιανούς για την ανθελληνική προπαγάνδα και την απο κοινού έκδοση της γνωστής προκλητικής αφίσας με τον τίτλο "Φιλία, συνεργασία και αλληλεγγύη με τη... Δημοκρατία της Μακεδονίας"!!.


Ούτε πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε τη σιωπή που και ο ίδιος έδειξε(μαζί με όλο του το κόμμα τότε) για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 που οι όχι και τόσο άγνωστοι αναρχικοί μετέτρεψαν την ελληνική πρωτεύουσα σε πεδίο μάχης και εμπόλεμη ζώνη. Βέβαια κάποιος ψηφοφόρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μπορεί να θεωρεί τη Μακεδονία σκοπιανή και τους αναρχικούς σωστούς που κατέστρεφαν την περιουσία των συμπολιτών τους, οπότε δεν τίθεται θέμα.


Χωνευτήρι του ΠΑ.ΣΟ.Κ!

Ίσως αυτός να είναι ο καλύτερος χαρακτηρισμός για τη ΔΗΜ.ΑΡ. Γιατί μάλλον φαίνεται ότι οι άνθρωποί της δε διστάζουν να ενσωματώνουν στο κόμμα τους και μέλη του "κακού" ΠΑ.ΣΟ.Κ για να βγούν στην εξουσία (ήδη 6 πρώην ΠΑΣΟΚτζήδες βουλευτές συζητούν την ένταξή τους στο κόμμα). Όπως γράφτηκε και στον "Παρατηρητή της Αργολίδας", η ΔΗΜ.ΑΡ τείνει να εξελιχθεί "σε μια φούσκα που μαζεύει όλους τους πρώην του ΠΑΣΟΚ"(i). Η Μιλένα Αποστολάκη ήδη συζητάει την προσχώρησή της στο κόμμα του κ. Κουβέλη όπως και η ...σωτήρας της Ελληνικής Παιδείας, η Άννα Διαμαντοπούλου (Ο Θεός να μας φυλάει). Άν λοιπόν μας καλούν να ψηφίσουμε ένα κόμμα... κάδο ανακύκλωσης για το παλιό καλό ΠΑ.ΣΟ.Κ σωθήκαμε!

ΣΗΜ: Ίσως η τόσο στενή επαφή της ΔΗΜ.ΑΡ με το ΠΑ.ΣΟ.Κ κάπως την επηρέασε και ήδη άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια διγλωσσίας...


Αριστερή σε όλα η ΔΗΜ.ΑΡ!

Και όποιος νομίζει ότι η μετριοπάθεια του "ευγενικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α", της Δημοκρατικής Αριστεράς δηλαδή, σημαίνει και απομάκρυνση από τις πατροπαράδοτες μαρξιστικές και σταλινικές δοξασίες που στοίχισαν στην ανθρωπότητα περί τα 100.000.000 νεκρούς πλανάται...

Στις προγραμματικές της θέσεις, η ΔΗΜ.ΑΡ, αν και διακηρύσσει τη σημασία της Ορθόδοξης Εκκλησίας για την ελληνική κοινωνία (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή), θέλει να καταργήσει διαπαντός την προσευχή σε σχολεία και στρατό και θέλει να επιτρέψει σε όλες τις θρησκείες να ανεγείρουν απρόσκοπτα όσους χώρους λατρείας θέλουν! Άν λοιπόν δείτε καμιά μέρα έξω απο την πόρτα σας καμιά ντουζίνα χιλιάδες μουσουλμάνους να προσεύχονται και στο διπλανό τετράγωνο 4-5 μιναρέδες να μην απορήσετε. Δημοκρατική Αριστερά θα έχουμε!!

Τέλος θέλει να διακόψει τη μισθοδοσία του κλήρου (να εξαφανίζονται σιγά-σιγά κι' αυτοί για να κάνουμε ελεύθερα τη δουλειά μας, πατερούλη Στάλιν...) επιστρέφοντας, λένε, σταδιακά την περιουσία που έδωσε η Εκκλησία στο κράτος για να της πληρώνει τους ιερείς! Με τέτοια περίοδο κρίσης, που η λέξη "λεφτά" για το Δημόσιο μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται, η ΔΗΜ.ΑΡ θέλει να επιστρέψει στην Εκκλησία τα χρήματα που της ανήκουν, λές και το κράτος της έκλεψε μονάχα ένα πακέτο τσιγάρα! (Για να δείτε πώς το κράτος καταλήστεψε την περιουσία της Εκκλησίας όλα αυτά τα χρόνια κάντε κλικ εδώ και εδώ). Ή, λοιπόν, η ΔΗΜ.ΑΡ βλέπει νεράιδες ή μας κοροϊδεύει κατάφατσα...


Ένα ...υπέροχο ψηφοδέλτιο για τη Δημοκρατική Αριστερά!

Όσον αφορά στους υποψηφίους του κόμματος... εκεί υπάρχει το μέλι. Πέρα από τη κα Διαμαντοπούλου που το συζητά, μέλος της είναι και ο γνωστός Γρηγόρης Ψαριανός, δογματικός άθεος, με εξαιρετικό μένος κατά της... προσευχής και της Εκκλησίας καθώς και μέγας λάτρης των μεταναστών. Η κα Ρεπούση,απο την άλλη, κατέχει και αυτή θέση στην εκλογική καρδιά του κ. Κουβέλη. Την θυμάστε; Είναι η μία των συγγραφέων του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού! Είναι αυτή που έγραψε ότι οι Έλληνες στη Σμύρνη το '22 "συνωστίζονταν" στο λιμάνι της πόλης, για να μη στεναχωρήσει τους Τούρκους και αναφέρει ότι ο μπαμπάς τους, ο Ατατούρκ, σφαγιάσε πλήθη Ελλήνων στη Μικρά Ασία. Να την χαίρεστε κ. Κουβέλη.

Τέλος σειρά στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ έχει και ο κος Τσετίν Μάντατζη. Ποιός είναι αυτός; Είναι " ο σκληροπυρηνικός βουλευτής που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ στη Θράκη και κάνει συνεχώς προκλητικές δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητας», προπαγανδίζει ως φερέφωνο της Αγκυρας την ανάγκη δημιουργίας «μειονοτικού κόμματος» και μιλά για «τουρκική μειονότητα» ακόμη και στη Ρόδο και την Κω"!(ii) Να χαίρεστε και τον ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ κε Κουβέλη.


Πρόσκληση συνεργασίας στους Οικολόγους Πράσινους...

Η ΔΗΜ.ΑΡ δεν ξέχασε να κάνει και πρόταση στους Οικολόγους Πράσινους για συνεργασία! Ξέρετε, υπάρχει μια παροιμία που λέει πώς κάποιος είδε τη γενιά του και αγαλλίασε η καρδιά του... Και οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τους Σκοπιανούς αφού αγαπάνε ΠΑΡΑ πολύ τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας", ενώ, όπως έδειξαν, με άνεση θα ονόμαζαν οδό της Θεσσαλονίκης με το όνομα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ! Δείξε μου τους φίλους σου....


Συμπέρασμα

Κατα τη γνώμη μου,λοιπόν, η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, είναι μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει στα μάτια του κόσμου. Αποτελεί ένα πιο "εξευγενισμένο" (στα χαρτιά πάντα) πρόσωπο του βασιλιά του εγχώριου ανθελληνισμού ΣΥ.ΡΙΖ.Α, χρησιμοποιεί τη μετριοπάθειά της σε αρκετά ζητήματα για να ανελιχθεί εκλογικά, λειτουργεί ώς "κάδος ανακύκλωσης" του ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού μαζεύει όλους τους διαγραφέντες του, διάκειται εχθρικά προς την Ελληνορθόδοξη παράδοση που αποτελεί τον τροφοδότη της χώρας μας μέσω μιας ολοκληρωτικής αλλοτρίωσης των εκδηλώσεών της και συγκεντρώνει στο ψηφοδέλτιό της εκπροσώπους του αθεΐσμού, του σταλινικού αριστερισμού, του ανθελληνισμού και της τουρκοφιλίας.

Έχοντας, λοιπόν, υπ' όψιν όλα αυτά μπορούμε να κατανοήσουμε το μέλλον της χώρας μας σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της η ΔΗΜ.ΑΡ και να καταλάβουμε,επίσης, πως μια δημοσκοπική έκρηξη, που λαμβάνει χώρα σε μια εποχή αμηχανίας και συγκρατημένης οργής (και η οποία μπορεί να αποτυπωθεί και στις εκλογές), δεν είναι πάντοτε αποτέλεσμα ωριμότητας και σωστής επιλογής.