Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 6:30 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή (πλατεία Κολοκοτρώνη) για την παρουσίαση του βιβλίου «Ελευθερία» του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη. Θα προλογίσουν οι καθηγητές Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Μεταξάς και Κωνσταντίνος Νιάρχος και οι δημοσιογράφοι Χρήστος Χαλαζιάς και Δήμος Βερύκιος. Συντονιστής ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΝΕ ΑΜΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ

Την παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωι όλοι στην κεντρική είσοδο του Αρειου πάγου για διαμαρτυρία σχετικά με τις ερχόμενες νέες ταυτότητες,βιβλιαρια υγείας και διπλώματα οδήγησης με μικροτσίπ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ

Για περισότερες πληροφορίες καλέστε 2105220741 θα παρεβρεθουν οι περισοτεροι χριστιανικοι συλλογοι. Σας περιμένουμε

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών & Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» τελεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, ιδρυτή και αρχηγό της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» και δια τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες μαχητές αυτής. Το μνημόσυνο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, στις 12 το μεσημέρι. Ομιλητής θα είναι ο τέως πρόεδρος του ΙΚΥ και ιστορικός - συγγραφέας Κωνσταντίνος Μπαρμπής. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνων στο παρακείμενο άγαλμα του εθνεγέρτη Κολοκοτρώνη. Παρακαλείσθε, όπως τιμήσετε τις ανωτέρω εκδηλώσεις οικογενειακώς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Βασίλειος Δ. Κουρουπός Ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ