Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...




ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ.Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟΥ ΝΕΟΥ






Θλίψη και διάχυτη πίκρα ξεχειλίζουν από τηνδολοφονία του νεαρού 16χρονου στα ΕξάρχειατοΣάββατο το βράδυ.Ήταν θέμα χρόνου να χυθεί αίμα από τη μια η την άλλη πλευρά.



Η πολιτεία πρέπει να ασχοληθεί υπεύθυνα ούτωςώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά.Τα ζήσαμε το 1976 επί κυβερνήσεως Κ.Καραμανλήμε την εκτέλεση του Σιδέρη Ισιδερόπουλου.



Το ξαναζήσαμε με κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου το 1985 με την εκτέλεση του Μιχ. Καλτεζά.



Το ζήσαμε πάλι προχθές.



Τρεις δολοφονίες την ίδια περίοδο κοντά στο Πολυτεχνείο με θύματα παιδιά της ίδιας ηλικίας.



Διαφορετικές δεκαετίες.



ΔιαφορετικέςΚυβερνήσεις.



Ίδιες καταστάσεις.



Πρέπει να υπάρξει πρόνοια και αποτελεσματικός σχεδιασμός.






Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει κατά το προηγούμενο τηςλειτουργίας διακομματικής Επιτροπής κατά τωνναρκωτικών να δημιουργηθεί διακομματικήεπιτροπή αναζητήσεως των βαθύτερων αιτιώνπουτροφοδοτούν την αμφίδρομη βία.



Μια βία θανατηφόρα. Μια βία επί δικαίων καιαδίκων. Μία βία που ενίοτε εκσφενδονίζεται κατά αθώων.






Όπως συμβαίνει με τουςκαταστηματάρχεςκαι τους εργαζόμενους στο κέντρο της Αθήνας,της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγαλουπόλεων.Οι εμπρησμοί, οι βανδαλισμοί και οι λεηλασίες δεν είναι λιγότερο αποκρουστικοί. Φυσικά ηΑνθρώπινη Ζωή δεν επιστρέφεται αυτό όμως δεν επιτρέπεται να λειτουργήσει ως άλλοθι για έκτροπα αυτής της μορφής.Η κλιμάκωση της βίας σε συνδυασμό με τηνενοχική αντιμετώπιση από τα όργανα τάξηςαποτελούν την ιδανική φύτρα ανάπτυξηςπροβοκατόρικων παρεμβάσεων όπως έχουμεζήσει στο παρελθόν στον τόπο μας αλλά και στοεξωτερικό.Να θυμίσω ότι κάποιοι χειροκρότησαν τους Ευέλπιδες στις 25 Νοέμβρη το 1973 και αυτοίκουβαλούσαν στη πλάτη τους τον Ιωαννίδη.






Άλλες εποχές βέβαια. Άλλα πολιτικά συστήματα.Τότε Δικτατορία.



Τώρα Δημοκρατία. Έτσιπιστεύανε και στη Χιλή έτσι πιστεύανε και στις Φιλιππίνες.Ας φροντίσουμε όλοι μας με σύνεση καιυπευθυνότητα τα αγριότερα να είναι πίσω μαςκαι όχι μπροστά μας.Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αντί λάδι στηφωτιά καταθέτει ένα λευκό τριαντάφυλλο στοτάφο του αδικοχαμένου Αλέξη. Λευκό, στο χρώμα που εκπροσωπείται ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία.
Πηγή: ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ