Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ



16.05.2009: Η νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ. διαδηλώνει κατά της συνεδρίασης της λέσχης Bilderberg στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης.


Μαχητική και αγωνιστική η παρουσία των νεολαίων του ΛΑ.Ο.Σ. στην διαδήλωση κατά της συνεδρίασης της λέσχης Bilderberg το Σάββατο 16 Μαΐου. Αρχικά η πορεία ξεκίνησε από τρία διαφορετικά μπλοκ τα οποία ανήρτησαν και τα πανό. Μετά συνενώθηκαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος από όπου συνεχίστηκε και η πορεία προς τον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης. Επίσης νεολαίοι με φουσκωτό σκάφος έκαναν τον περίπλου του Λαιμού της Βουλιαγμένης με ένα πανό που έγραφε «Bilderberg ανεπιθύμητοι».


Έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από τις λιμενικές αρχές οι οποίες και προσπάθησαν να τους ανακόψουν.


Παρά τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα που δεν επέτρεψαν στην πορεία να φτάσει μέχρι τον Αστέρα (ενώ εχθές επέτρεψαν ΣΤΟ ΚΚΕ) οι νεολαίοι και αρκετός κόσμος διαδήλωσαν και φώναξαν συνθήματα κατά της παρουσίας στην Ελλάδα των παγκόσμιων φονιάδων των λαών.


Επικεφαλής της διαδήλωσης ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, ο γ.γ. του ΛΑ.Ο.Σ κ. Μπαμίχας, στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., οι Σκιπίων Αποστολάκης, Σπύρος Σταματόπουλος κ.α.
Παρά την προτροπή πολλών νεολαίων να συνεχισθεί η πορεία, παρά τα απαγορευτικά, στρατιωτικά - αστυνομικά οι διοργανωτές της πορείας αποφάσισαν να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με τα αστυνομικά όργανα.


Η ΝΕ.Ο.Σ. ποτέ δεν σιώπησε, ποτέ δεν λύγισε, ποτέ δεν γονάτισε μπροστά σε αυτούς που αποφασίζουν δικτατορικά για εμάς χωρίς να τους νοιάζουμε εμείς.


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ''ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ'' ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απο τους επισκέπτες του ιστολογίου, που τους απασχολώ με τις δικές μου διενέξεις με ετερόδοξες ιστοσελίδες. Όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, και θα πρέπει κάποιων τα μάτια να ανοίξουν...


1.Οι του επανελληνισμού βλέπουν… απειλές! Εμείς παραθέτουμε από το Σύνταγμα! Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο!. Μάλλον κάτι λιγότερο διότι δε δημοσιεύσαμε ολόκληρο το άρθρο. Ορίστε λοιπόν:

1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. H άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. O προσηλυτισμός απαγορεύεται.3. Oι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.4. Kανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Kράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.5. Kανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.

Τώρα ο Επανελληνισμός βγάζει και το Σύνταγμα, ένα σωρό από απειλές!

Παραθέτουν μάλιστα και ένα εδάφιο από τις επιστολές του αποστόλου Παύλου, ο οποίος μας πληροφορεί ότι αν δεν πιστεύουμε στη θεία Ανάσταση του Χριστού, τότε η πίστις μας είναι ματαία!. Το περίεργο είναι πώς τονίζουν τα εξής, οι καλοί παραπληροφορητές! και αν ο Χριστός δεν ανέστη, μάταιον άρα είναι το κήρυγμα ημών, ματαία δε και η πίστις σας.


Βλέπουμε ότι βάζουν στα bold γράμματα ότι τους συμφέρει!. Τι λέγει ο Απόστολος Παύλος όμως:
Ει δε Χριστος κηρύσσεται οτι εκ νεκρων εγήγερται, πως λέγουσιν εν υμιν τινες οτι ανάστασις νεκρων ουκ εστιν; 13 ει δε ανάστασις νεκρων ουκ εστιν, ουδε Χριστος εγήγερται. 14 ει δε Χριστος ουκ εγήγερται, κενον αρα και το κήρυγμα ημων, κενη και η πίστις υμων, 15 ευρισκόμεθα δε και ψευδομάρτυρες του θεου, οτι εμαρτυρήσαμεν κατα του θεου οτι ηγειρεν τον Χριστόν, ον ουκ ηγειρεν ειπερ αρα νεκροι ουκ εγείρονται. 16 ει γαρ νεκροι ουκ εγείρονται, ουδε Χριστος εγήγερται. 17 ει δε Χριστος ουκ εγήγερται, ματαία η πίστις υμων, ετι εστε εν ταις αμαρτίαις υμων. 18 αρα και οι κοιμηθέντες εν Χριστω απώλοντο. 19 ει εν τη ζωη ταύτη εν Χριστω ηλπικότες εσμεν μόνον, ελεεινότεροι πάντων ανθρώπων εσμέν. 20 Νυνι δε Χριστος εγήγερται εκ νεκρων, απαρχη των κεκοιμημένων. 21 επειδη γαρ δι' ανθρώπου θάνατος, και δι' ανθρώπου ανάστασις νεκρων. 22 ωσπερ γαρ εν τω Αδαμ πάντες αποθνήσκουσιν, ουτως και εν τω Χριστω πάντες ζωοποιηθήσονται. 23 εκαστος δε εν τω ιδίω τάγματι. απαρχη Χριστός, επειτα οι του Χριστου εν τη παρουσία αυτου. 24 ειτα το τέλος, οταν παραδιδω την βασιλείαν τω θεω και πατρί, οταν καταργήση πασαν αρχην και πασαν εξουσίαν και δύναμιν. 25 δει γαρ αυτον βασιλεύειν αχρι ου θη πάντας τους εχθρους υπο τους πόδας αυτου. 26 εσχατος εχθρος καταργειται ο θάνατος. 27 πάντα γαρ υπέταξεν υπο τους πόδας αυτου.

Πώς να κατανοηθεί όμως η Γραφή σωστά, όταν οι ‘επαννεληνιστές’ έχουν κλειστά τα μάτια τους και τα αφτιά τους, και ότι βλέπουν αρνητικά το βλέπουν;

2. Το μέλος ΤΑΛETOS γράφει: Μα καλά επικοινωνεί ο τύπος με τον εγκεφαλό του!;Πού τον είδε τον προσηλυτισμό; Αν εμείς είμαστε προσηλυτιστές, τότε ήταν και ο Κοραής, και ο Καΐρης, και ο Νάγος, και ο Σικελιανός και ο Ρήγας και όλοι αυτοί!

Απάντηση: Κοραής: έχει κατηγορήσει για τα καλά τον παγανισμό, και τους επικίνδυνους αρχαιολάτρες, όπως και έχει κριτικάρει αρχαίους Έλληνες συγγραφείς.

Καΐρης: χειροτονημένος διάκονος, με πατέρα εφημέριο, και αδερφούς μοναχούς, ίδρυσε μια νέα δικιά του θρησκεία, τη Θεοσέβεια, επηρεασμένος από τους γάλλους δεϊστές, μονοθεϊστές οι ίδιοι, άσχετοι με την αρχαία θρησκεία, πρόφαση του αθεϊσμού. Καθαιρέθηκε, καθώς επέμενε στο θεοσεβισμό του. Ακούστε και αυτό:

Σε ηλικία 18 ετών, το 1801, χειροτονήθηκε ιερομόναχος και ονομάσθηκε Θεόφιλος. Ακολούθησε τον μοναχικό βίο, γιατί τότε μόνο μέσω της Εκκλησίας μπορούσε κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση σε περαιτέρω μόρφωση. (Πηγή: Θεόφιλος Καΐρης, ο εισηγητής μιας νέας θρησκείας στην Ελλάδα, Στράτος Θεοδοσίου, Αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών - Μάνος Δανέζης, Επίκουρος Καθηγητής αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, περιοδικό Ιστορικά Θέματα, τεύχος 48, σελ. 105)

Σικελιανός: Σπουδαίος ποιητής. Γνωστό ποίημά του και το Στου Οσιου Λουκά το Μοναστήρι (ανθέλληνας, ακούς εκεί μοναστήρι!)

Ρήγας:ο ίδιος χριστιανός

‘’ Και για να έχουμε καλό ερώτημα, σε ποιό ακριβώς δόγμα προσπαθούμε να προσηλυτίσουμε τον κόσμο;’’
Στο παγανιστικό σας δόγμα βέβαια!

Όσο για το αιρετικούς… Αιρετικός είναι αυτός που έχει που έχει αποκοπεί από την Ιερά διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Όσο για την ‘πατρομήτωρ’ θρησκεία… Μην είστε τόσο σίγουροι ότι είναι και τόσο πατρομήτωρ…
Στο τέλος του άρθρου ο χρήστης, χρησιμοποιεί μια γνωστή φράση της κα. Σαρρή, για να δείξει ότι ο Ελληνορθόδοξος έχει σκοπό να μηνύσει τον ‘Επανελληνισμό’. Αυτό είναι ψεύδος καθώς είμαι κατά των αγωγών και των μηνύσεων…



3.Η ‘Αριάδνη’ γράφει:

Ο Μαχητής Ελληνορθόδοξος είχε την δυνατότητα να απαντήσει και να αναπτύξει τα δικά του ερωτήματα εδώ. Προτίμησε να ακολουθήσει την πάγια τακτική των χριστιανών απολογητών: τον μονόλογο στο blog του. Ίσως οι ερωτήσεις που τέθηκαν στο φόρουμ ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον.Από ότι είδα του απάντησε ήδη η Ερμιόνη, αλλά εκείνος συνεχίζει την ίδια τακτική.

Ξεχνούν να αναφέρουν ότι στο μπλογκ μου δε γίνεται κανένας μονόλογος! Όποιος θέλει μπορεί να δημοσιεύσει όσα σχόλια θέλει στο κάθε άρθρο και να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση… όσο για τους περίφημους συγκεκριμένους Χριστιανούς απολογητές που οι ίδιοι εννοούν (Απολογητής, ΟΟΔΕ κ.ά), το παρόν ιστολόγιο δεν έχει καμία σχέση. Στο φόρουμ, όταν ήμουν ενεργό μέλος, είχα δώσει μια σειρα απαντήσεων προς τα μέλη του φόρουμ. Δεν τα είχα παρατήσει! Απλώς, επειδή η ζωή δεν είναι μόνον η ενασχόληση με το Διαδύκτιο, και επειδή υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, δε συνέχισα να δίνω απαντήσεις και να ανταποκρίνομαι στις δημοσιεύσεις σας, ξέροντας ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά απλώς τα κατευθυνόμενά τους παραμύθια….

Η ελεύθερη σκέψη του ‘Επανελληνισμού’

Αν και δεν ευθύνεται ο Επαννεληνισμός, για τα αιφνίδια ξεσπάσματα των χρηστών του, θα δώσουμε μια απάντηση στο χρήστη ‘Μαίανδρο’.



Ο ίδιος γράφει:
Τι λες ρασοφόρε, που επικαλείσαι ότι είσαι και Ελλην, κανείς ρασοφόρος δεν μπορεί να έχει αυτό το τίτλο.Μέσα απ τα "ιερά" κείμενα σας υβρίζετε τους Ελληνες και υμνείτε σαν προγονούς σας τους Εβραίους,άρα τι Ελλην είσαι που αποδέχεσαι ότι οι Εβραίοι ήταν οι προγονοι σου,τι Ελλην είσαι; που βαπτίζεις το παιδί σου και μάλιστα του δίνεις και όνομα απο σφαγέα που κάποιοι με τα μυαλά τα δικά σου ονόμασαν "ΑΓΙΟ",Πόσο Έλληνας μπορεί να νοιώθει κανείς όταν συνειδητά δέχεται να του λένε οι ιερείς, στην πιο ιερή στιγμή γι αυτόν και για την σύντροφό του, ότι ο γάμος του ευλογείται από τη ΣΙΩΝ; Ή να του εύχονται, για όλη την υπόλοιπη ζωή του, τις αξίες (αγαθά) της ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;Διότι αυτό ακριβώς λέει ο ιερέας στον γαμπρό κατά την λειτουργία του γάμου:Εὐλογήσαι σε Κύριος ἐκ Σιών, καὶ ἴδοις τὰ ἀγαθὰ Ἱερουσαλὴμ πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς σου,και μιλάς στο μπλοκ σου για σιωνισμό, οι ίδιοι υμνείτε το σιωνισμό κάθε κυριακή διαβάζοντας ένα εδάφιο για την σιων,θα το ξέρεις δεν μπορεί η δουλειά σου είναι,μην κάθεσαι όλη μέρα να ευλογείς τα γένια σου και να προσπαθείς για να μην σου φύγει κάνας πελάτης προς τους ιεχωβάδες.Άμα δεν το ξέρεις στον ίδιο θεό πιστεύεται και υμνείτε,αλλα αντίθετα με εσένα αυτοί το γνωρίζουν και εσύ όχι ή μάλλον δεν το παραδέχεσαι.Για το χρήμα είστε και για να μεγαλώσετε το κοπάδι σας,σε πείραξαν αυτά που γράψαμε γιατί φοβάσαι μην σου φύγει κάνας πελάτης και μικρύνει η πίτα και μας μιλάς για δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Παγανιστής και ειδωλολάτρης είσαι εσύ που πας σκυφτός και γονατιστός να προσκυνήσεις την Μίριαμ και τον εβραιο ραβίνο ζεσουα.Έτσι καταντήσατε τους Ελληνες εσύ και σιωνιστές που υπηρετείς. Αυτοί είστε μια ζωή με τα ψέματα και ψεύτικες κατηγορίες προσπαθείτε να κρατηθείτε,πρόσεχε γιατί εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτά που λες για εμάς είναι ψέμματα,εσύ όμως όχι!

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Αλλά κυρίως η κατασυκοφάντηση του Ελληνορθόδοξου μέσα απο την ιστοσελίδα του 'Επανελληνισμού'και μάλιστα μέσα απο τον ίδιο το διαχειριστή του!


Κοιτάξτε εδώ τι γράφει! Κοιτάξτε για να δείτε μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει οι συκοφάντηση των νεοπαγανιστών προς το πρόσωπο των Ορθοδόξων Χριστιανών!:
Του έγραψα κι εγώ ένα "σχολιάκι",αλλά μάλλον θα τον πονέσει και δεν θα το ανεβάσει! Η παροιμία λέει:"Το δέντρο που κάνει καρπούς,πετροβολάνε"!Οπότε;....μάλλον έχει πέσει πείνα στους σταύλους


Αυτό είναι και το μεγελύτερο ψεμα αγαπητοί μου αναγνώστες! Διτό Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ''ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ''. Ιδού λοιπόν:



Ο ''Μενέλαος'' συνεχίζει να προκαλεί με ψεύδη και αναλήθειες!:



Φυσικά στο blog μπορεί να αντιπαρατεθεί κάποιος μέσα από τα σχόλια, αλλά και αυτό δεν είναι πάλι διάλογος διότι, ο εν λόγω δημοσιεύει μόνο τα σχόλια που τον βολεύουν και μπορεί να απαντήσει.Ας συνεχίζει τον μονόλογο είναι η επιλογή του


Οπότε καταλαβαίνετε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι του ''επανελληνισμού'', που κατά την προσφιλή τους συνήθεια λένε συνέχεια ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!



Αν λοιπόν δεν έχουμε το ήθος εμείς οι Ελληνορθόδοξοι, το έχουν νομίζουν αυτοί οι ψέυτες, που μας αποκαλούν ''κουτάβια''. Ξεχνούν ότι η ιστοσελίδα τους, είναι ένα τίποτα μπροστά στις μεγάλες Ορθόδξες Χριστιανικές ιστοσελίδες...


Ο ''Επανελληνισμός'' κατά των...μπλογκ!



Παιδιά, παγανιστές μη φτιάχνετε μπλογκ, παραμονεύει ο ''Επανελληνισμός''!

Ότι και να πει κανείς θα είναι λίγο για την αυθάδεια μερικών νεοπαγανιστών. Σέβομαι ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα μέλη του ''Επανελληνισμού'', τις ιδέες και τις απόψεις τους. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα δεχτώ αυτήν την κατασυκοφάντηση εκ μέρους των προς την αξιοπρέπειά μου.

Ευχαριστώ.