Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΦΕΛΛΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!


Tο μίσος των Σκοπιανών απύθμενο εναντίον του Γέροντος Μητροπολίτου Φλωρινης π. Αυγουστίνου Καντιώτου.


Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσα από το διαδίκτυο.


Διακινούν ένα παλαιό υβριστικό για τον Γέροντα δημοσίευμα, που φιλοξένησε το 2000 η Ελληνικήεφημερίδα “Ελευθεροτυπία”. Προσπαθούν να το κρατήσουν στην επικαιρότητα με νύχια και με δόντια, δέκα τώρα χρόνια. Το χρησιμοποιούν επειδή κανείς δεν γνωρίζει την προέλευσή του. Κανένα δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας δεν κράτησε στην ζωή τόσα πολλά χρόνια. Τώρα τελευταία το έκαναν βιντεοταινία και το ανέβασαν στο ΥοuTube! Το έβάλαν και στην Αγγλική Βικιπαίδεια.


ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ


Μας ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι για το βίντεο τους, και γράψαμε το εξής σχόλιο κάτω από την ταινία τους


«To βίντεο αυτό είναι του Τσιαρκνιά* και των Σκοπιανών. Φαίνεται πως και σήμερα στην ηλικία των 104 ετών φοβούνται τον Γέροντα επίσκοπο Αυγουστίνο Καντιώτη οι Σκοπιανοί, γι’ αυτό και κάνουν ταινίες εναντίον του! Τους χάλασε την προπαγάνδα στην Φλώρινα και δεν το του συγχωρούν».


ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


*Ελληνορθόδοξος: Για όσους δε ξέρουν, ο Τσαρκνιάς είναι εκείνος ο έκφυλος ψευτόπαπας που πολεμάει συνεχώς την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και εμφανίζεται ώς εκπρόσωπος της (ανύπαρκτης) Εκκλησίας των Σκοπίων.