Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (;) ΕΧΟΥΜΕ!




Ο αξιόλογος κατα τα άλλα δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στο θέμα με τους ειδικούς φρουρούς που ευθύνονται για το χαμό του Αλέξη έβγαλε ''πρώτη μούρη'' ποιόν λέτε; Τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου!. Το Χατζηστεφάνου, το πασίγνωστο ομοφυλόφιλο, που έβριζε ασυστόλως με ύβρεις τύπου ''Βλαχάρα'' κ.τ.λ στο ''παιχνίδι'' (reality) Fame Story, που αγωνίζεται σε ολόκληρη τη ζωή του για τους gay και που ζητά γάμο ομοφυλοφίλων, για να μας πεί που θα οδηγηθούν τα παιδιά μας στο μέλλον και που ήδη οδηγούνται....

Αγαπητέ Γ. Αυτιά αυτόν θεωρείς ώς πρότυπο για να μας πεί που πορευόνται τα παιδιά του σήμερα στο αύριο;;; Μάλιστα υποστήριξε και μετά υπερηφανείας πως κατεβαίνει και αυτός στο δρόμο με τα παιδιά μιας και που μένει στα Εξάρχια των Αθηνών (γιατί άραγε να βγαίνει και αυτός στο δρόμο με τους νέους; Ο νοών νοείτω)

Μα, θα μας πούν, Δημοκρατία έχουμε. Κι εμείς τους απαντάμε. Όχι δεν έχουμε δημοκρατία. Δεν είναι αυτή η δημοκρατία που μας άφησαν οι Πατέρες μας σε καμμία περίπτωση. Αυτή είναι η ανάδειξη του κάθε ανωμάλου (ομιλούμε γενικά) ώς απολύτου προτύπου της νεολαίας και του λοιπού λαού. Ξεχάστε τον Κολωκοτρώνη, το Διάκο, το Λεωνίδα, το Ισαάκ και το Σολωμού πλέον έχουμε Δημοκρατία του Χατζηστεφάνου και του Βαλλιανάτου... Άλλο η δημοκρατία και άλλο η φαυλοκρατία και η ηθο-δολοφονία.





Φωτογραφία: Ορίστε ποιοι θα κρίνουν το μέλλον των παιδιών μας! Ο Π. Χατζηστεφάνου στο Fame Story ντυμένος χειρότερα και απο καρναβάλι εκτοξεύοντας ύβρεις προς όλες τις μεριές. Αυτά ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν. Τίποτα δεν κάνουμε όμως για να βελτιώσουμε το παρόν και να διαμορφώσουμε το μέλλον.


Ερώτηση: Αν ρωτούσαμε τον Παύλο Μελά αν θα ήθελε να έχουμε αυτή την κατάντια ώς Έθνος και ώς κράτος με τους ομοφυολόφιλους να πρωτοστατούν στα τηλεοπτικά παράθυρα και νας δίνουν οδηγίες για το μέλλον τον παιδιών μας τι θαρείτε πως θα απαντούσε; Μα τώρα τί σχέση έχει ο Παύλος Μελάς...; Έχει και μεγάλη μάλιστα. Αν θέλουν οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν για το καιρό θα φέρουν το μετεωρολόγο, για την ιστορία τον ιστορικό, για τη σκηνοθεσία το σκηνοθέτη, για τη ζωγραφική το ζωγράφο, για τους νέους ένα σωστό και κατάλληλο παιδαγωγό και πάει λέγοντας.


Μπορεί ο Παύλος Μελάς να έχει φύγει εδώ και καιρό απο τη ζωή και να μη μπορούμε να του θέσουμε ερωτήσεις αλλά επειδή υπάρχει ο Παράδεισος μας βλέπει απο εκεί ψηλά, όχι μόνον αυτός αλλά και οι μεγάλοι ΕΛΛΗΝΕΣ, και ντρέπονται για τα χάλια μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: