Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ



Καλά λέει ο λαός μας το χαρακτηριστικό: ''Για δες ποιός μιλάει!'' Εδώ ισχύει το: ''Για δείτε ποιοί γράφουν'' Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν μας προτρέπει για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ γράφοντας στις αφίσες του αποφασιστικά: '' Δε θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους!'' Για την κρίση τους!

Μάλλον ξεχνάει ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Αλαβάνος ότι οι αναρχικοί, που τους χαϊδεύουν τα αυτιά (και αυτή είναι η αλήθεια), που τα έκανα λίμπα αυτές τις ημέρες... πυρπόλησαν 800 ολόκληρα καταστήματα (!) και άφησαν (πόσους λέτε;) 3.000 ανθρώπους χωρίς στον ήλιο μοίρα μέσα στην ανεργία τη μαύρη.... Και όλα αυτά με τα ''δημοκρατικά'' έργα τους. Ε, βέβαια θα πεί και ο Λαζόπουλος εν τοιαύτη περιπτώσει είναι έφηβοι, είναι παιδιά που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον και για αυτό λόγω της πίεσης των μεγάλων καταστρέφουν και βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο... επειδή βγήκαν και αυτοί στο δρόμο...

Μας θέλει να κάνουμε απεργία η αριστερά του Τσίπρα χωρίς να ξέρει (;) ότι η οικονομική κρίση μπήκε και επίσημα μάλλον μετά βαΐων και κλάδων στη χώρα μας μετά απο τα επεισόδια που άφησαν άφωνο ολόκληρο τον κόσμο! Όλα τα κόμματα καταδικάζουν τις πράξεις μα ο ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις πολλές ψήφους που παίρνει υποστηρίζοντας τους κουκουλοφόρους, κάνει την κότα, μιλάει για αθώους εφήβους που ψάχνουν για ένα καινούργιο-καλύτερο μέλλον και μας παρακινεί (όχι εμάς, εμαστε εχθροί άλλωστε) σε γενική απεργία. Βέβαια! Δε φτάνει που παράλυσαν τη χώρα με τους ''χαϊδοαυτιάδες'' τους θέλουν να την ξανα-παραλύσουν με τις εκτεταμένες απεργίες τους.

Βασικά καπηλεύοντας το νεκρό σώμα του αδικοχαμένου Αλέξη μας καροϊδεύουν λεγοντάς μας πως όλα αυτά γίνονται εις μνήμην του... Ποιόν κοροϊδεύουν. Ο ήρωας Αλέξης, που έφυγε απο κοντά μας λόγω αδιαφορίας και γενικής αποδιοργάνωσης σίγουρα δε θα ήθελε να γίνονται αυτά εις βάρος συμπολιτών του.

Ας αφήσουν λοιπόν τις υποκρισίες και τα μικροψεμματάκια και ας δουν επιτέλους τι κρίσή προκαλούν οι ''γνωστοί-άγνωστοι''(πλέον τους έχει μάθει όλος ο κόσμος΄, μάλλον είναι γνωστοί-γνωστοί) υπο τη σκέπη τους, αφήνοντας πίσω τους μπολσεβικισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: