Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ''ΦΙΛΩΝ'' ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

Ακούστε τα φοβερά ψέμματα των ηλιθίων προπαγανδιστών του ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΦΕΥΡΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ


Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου στις υπηρεσίες αναζήτησης για το λήμμα «μακεδονική γλώσσα» μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «τα παλαιότερα γραπτά μνημεία παγκοσμίως είναι στα αρχαία μακεδονικά» και «οι Μακεδόνες είναι αυθεντικοί Βαλκάνιοι, σε αντίθεση με άλλους λαούς της περιοχής». Ακόμη ισχυρίζονται ότι το βραχμανικό αλφάβητο στο οποίο είναι γραμμένη η ινδική Βέδα, «είναι παράγωγο του προϊστορικού μακεδονικού φωνητικού αλφαβήτου, στο οποίο γράφτηκαν τα παλαιότερα γραπτά μνημεία στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων στο σπήλαιο Mas d’Azil της Γαλλίας που χρονολογούνται στο 25000 π. Χ.»!!!Τα παραπάνω υποστηρίζει ο Vasil Ilyov, που γεννήθηκε στην Καστοριά το 1941, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Κίεβο και εργάστηκε ως συντηρητής και τεκμηριωτής αρχαιολογικών ευρημάτων στα Σκόπια. Σε άλλη του εργασία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι: -«Επιγραφές στην Κρήτη (1700-1400 π. Χ.) «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή». -«Οι Μακεδόνες είναι ο παλαιότερος λαός με τη δική του γλώσσα και το δικό του φωνητικό αλφάβητο» και «πλούσια μυθολογία» στην οποία περιλαμβάνονται ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Άδης, η Δήμητρα, η Εστία «δηλαδή οι 12 θεοί του Ολύμπου μεταξύ των οποίων και ο Μακεδών». -Αρχαία μακεδονική προ-γλώσσα μιλούσαν πολλές φυλές όπως «Φοίνικες, Ετρούσκοι, Πελασγοί, Λέλεγες, Κρήτες, Ινδοί»! Στην αρχαία μακεδονική είναι γραμμένη και η ξύλινη επιγραφή που ανακαλύφθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς. Ο Vasil Ilyov μας λέει ότι την αποκωδικοποίησε και το περιεχόμενο δείχνει πως οι Μακεδόνες ήξεραν από το 5260 π. Χ. να χτίζουν πάνω από το νερό. Στα αρχαία σλαβικά(!!!) μακεδονικά δίδασκε και ο Αριστοτέλης, «ο Μακεδόνας φιλόσοφος του πανεπιστημίου στα Στάγειρα».Μιλάμε περί πρωτοφανών ανοησιών χωρίς όριο! Άλλωστε είναι γνωστό το επίπεδο της μορφώσεως των παγκόσμιων αφεντικών της έναντι του Ατλαντικού ακτής. Στην χώρα των γκάνγκστερς και των κάου-μπόις είναι άλλωστε που ανθεί και η θεωρία της μαύρης Αθηνάς, σύμφωνα με την οποία η θεά Αθηνά ήταν μαύρη και οι αρχαίοι Έλληνες αφρικανοί! Η θεωρία αυτή στην οποία έχουμε αναφερθεί με άρθρα μας στο παρελθόν εμπνεύστηκε από έναν εβραίο ερευνητή, τον Μπερνάλ και διδάσκεται σε πολλά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

αναδημοσίευση από http://www.xrushaugh.org/

ΑΠΟ:ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: