Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΠΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Νέα στοιχεία για τον πατέρα-βιαστή στην Πολωνία


''Νέα στοιχεία προέκυψαν σε υπόθεση αιμομιξίας που έχει συγκλονίσει την Πολωνία, σχετικά με έναν 45χρονο που συνελήφθη τη Δευτέρα, με την κατηγορία ότι βίαζε κατ επανάληψιν την κόρη του για έξι χρόνια και ότι την είχε φυλακίσει στη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Λεπτομέρειες των κατηγοριών που προέκυψαν δείχνουν να μετριάζουν τις αρχικές αναφορές στην υπόθεση αυτή που είχαν κάνει τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήριζαν τον 45χρονο ως τον «πολωνό Γιόζεφ Φριτσλ», αναφερόμενα στην αυστριακή υπόθεση αιμομιξίας που ήρθε στο φως τον Απρίλιο. Ο Φριτσλ έχει ομολογήσει ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια.
Τα δημοσιεύματα της Δευτέρας ανέφεραν ότι η γυναίκα, που κατονομάζεται μόνο με το μικρό της όνομα Άλις, όπως προβλέπει η πολωνική νομοθεσία, ήταν φυλακισμένη για έξι χρόνια έως ότου ανέφερε την κακοποίησή της την περασμένη εβδομάδα.
Ωστόσο, περιφερειακός εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι η Άλις δεν ήταν φυλακισμένη συνεχώς για έξι χρόνια, αλλά μία φορά για περισσότερο από μία εβδομάδα και μια δεύτερη φορά για δύο εβδομάδες, μετέδωσε το TVP Info.
Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι η 21χρονη γέννησε δύο αγόρια το 2005 και το 2007, τα οποία προήλθαν πιθανώς από το βιασμό της και τα οποία δόθηκαν αμέσως για υιοθεσία. Σύμφωνα με εισαγγελείς, ο 45χρονος που συνελήφθη φέρεται ότι βίασε πρώτη φορά την κόρη του όταν αυτή ήταν 14 ετών.
Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση στο Σιεμιάτισζε, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, ξεκίνησε την έρευνά της μετά την καταγγελία της 21χρονης και της μητέρας της στην αστυνομία πριν από μία εβδομάδα. Ο πατέρας προσπάθησε σύμφωνα με τις ίδιες να διαφύγει στο εξωτερικό, πιθανώς στην Ιταλία, προτού συλληφθεί.
Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε ότι δεν είχε πάει στην αστυνομία νωρίτερα, επειδή ο άνδρας της την απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει και τις δύο αν αποκαλυπτόταν το μυστικό.

Όπως δήλωσε στην πολωνική τηλεόραση, τώρα αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια επειδή «το πράγμα είχε παρατραβήξει. Η κόρη μου δεν το άντεχε ψυχολογικά».
«Αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη μου άρχισε να παχαίνει», δήλωσε η μητέρα στην εφημερίδα Wyborcza. «Την άγγιξε εκεί που δεν έπρεπε και όταν θέλησα να του μιλήσω για αυτό είπε 'Έχω δικαίωμα επάνω της!' Σα να ήταν αντικείμενό του».
Η κόρη δήλωσε ότι η μουσική και τα βιβλία τοπικής βιβλιοθήκης τη βοήθησαν να συνεχίσει να ζει όταν περνούσε τη δοκιμασία αυτή. Ο πατέρας της δεν τους επέτρεψε ποτέ να δουλέψουν, πρόσθεσε η Άλις στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα. Όμως τώρα θέλει να παραμείνει στο χωριό, να βρει δουλειά και να αρχίσει μια νέα ζωή όταν ηρεμήσουν τα πράγματα.''


ΠΗΓΗ:ANT1 ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια: