Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ''

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ Κ.ΚΑΝΑΚΗ
Επιτέλους.Απο την εκπομπή του ''Ράδιο Αρβύλα'' (όνομα και πράμα) ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Κανάκης δε σταματάει να προσβάλλει....
Προχθές μας έλεγε οτι έβλεπε τον Εφραίμ στό όνειρό του μέ άλλη...πιο εκκοσμικευμένη μορφή και σήμερα συνεχίζει να προκαλεί βρίζοντας και προσβάλλοντας την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου,τον κ.Εφραίμ καθώς και την ίδια την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ!
Αμήν.Ντροπή και έλεος....Του φταίει ο κ.Εφραίμ που επικαλέσθη την Παναγία μας.Αυτό τον πείραξε...Ερώτημα:Εσείς που μετά απο την προβολή του σχετικού βίντεο Την αποκαλέσατε...φουκαριάρα....
ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΕΟΤΟΚΟ,ΥΠΕΡΑΓΙΑ,ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟ,ΑΓΝΗ,ΠΑΡΘΕΝΟ,ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΙΜ,ΑΣΠΙΛΗ,ΑΜΟΛΥΝΤΗ,ΑΦΘΟΡΗ ΚΑΙ ΑΧΡΑΝΤΗ και όχι με τέτοιους χυδαίους χαρακτηρισμούς.
Μήπως ο κ.Κανάκης έχει επεκτείνει περισσότερο τις απόψεις του;;;Ακροδεξιό και αντιδημοκρατικό το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ λόγω δηλώσεως του βουλευτού του προαναφερθέντος κόμματος κ.Βελόπουλου ε δέχθηκε να γελάει η κυρία την ώρα που ο ίδιος ομιλούσε.


ΣΕΒΑΣΜΟΣ


Τα πράγματα δεν παιχνιδάκια όπως τα αντιμετωπίζετε εσείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: