Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΤΟ ΝΒC ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Θυμάστε την πρόκληση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC με το Μακεδονία.Αλλά...Το ''μακεδονια''βέβαια παραμένει μαζι με το λογίδριο που συνοδεύει την ετυμολόγηση χρήσης του ονόματος...Όμως δεν είναι πρώτη φορά που το ΝΒC έχει λιβελλογραφήσει κατά της Ελλάδος.Ενδιαφέρον σχόλιο στην ιστοσελίδα του GreekAlert αποκαλύπτει την...''αγάπη'' του καναλιού αυτού και για την Κύπρο μας...


Το άρθρο που ακολουθεί αποτελεί αναδημοσιευση απο το GreekAlert

Το “Μακεδονία” βέβαια παραμένει, μαζί με το λογίδριο που συνοδεύει την ετυμολόγηση χρήσης του ονόματος.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους αυτούς, bloggers και μή, που σε λιγότερο από 24 ώρες με καταιγισμό μηνυμάτων υποχρέωσαν έναν κολοσσό να εξαφανίσει τις ανιστόρητες αναφορές του.
Ένα μεγάλο φάσκελο σε δημοσιογραφικά συγκροτήματα, κρατικούς λειτουργούς, ΕΟΕ κλπ. Που στέκονται ανήμποροιη, απλοί παρατηρητές στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Για άλλη μια φορά, πήραμε τις τύχες μας στα χέρια μας και δείξαμε ότι με συντονισμένη, ανιδιοτελή προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε ότι οι τεμπέληδες τοποτηρητές δειλιάζουν ακόμη και να φανταστούν!
Καλη Νύχτα κυρία Μπακογιάννη, καληνύχτα ανάξιοι φορείς κάθε εξουσίας.
olympia

Το Σχόλιο ενός ανωνύμου στο GreekAlert γιατο άνωθι άρθρο:



Ανώνυμος είπε...

Το NBC γράφει πολύ χειρότερα ψεύδη για την Κύπρο , όπου υπάρχει ολόκληρος λίβελλος κατά των Κυπρίων γιατί δεν αποδέχθηκαν το σχέδιο Ανάν.Φυσικά για εισβολή, νεκρούς Ελληνες,κοντά 200Ο Εληνοκυπρίους αγνοούμενους εν αρχή και εν συνεχεία σε μαζικούς τάφους ( όπως παραδέχθηκε ο Ντενκτάς), εποίκους ούτε κουβέντα.Μόνο οι κακοί εληνοκύπριοι και οι καλοί τουρκοκύπριοι που δεν μπήκαν στην ΕΕ λόγω των Ελλήνων.Ιδού το αίσχος...On April 24, 2004, Greek Cypriots rejected a U.N.-sponsored proposal that would have united the island, currently divided into a Greek Cypriot area and a Turkish Cypriot area. The vote occurred a week before Cyprus's entrance into the European Union, on May 1, 2004. As a result, although the entire island has entered the EU, the EU's acquis - its common rights and obligations - is suspended in areas administered by Turkish Cypriots.




Σχόλιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ:Οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και τα κανάλια τους....Παγκοσμιοποίηση το μεγαλείο σου.Επίσης...τι έγινε με τους πολύχρωμους...πολύχρωμο το σύριζα,πολύχρωμοι οι ομοφυλόφιλοι(μη πούμε τιποτα χειρότερο),πολύχρωμο το NBC.Αμαν πια
(Το CNN τουλάχιστον όταν μας κατηγορούσε συνέχεια πρίν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 έγραψε στην ιστοσελίδα του Ellines Kerdisate και Siggnomi Ellines το ΝΒC τί θα κάνει...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: