Τρίτη, 12 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
''Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής, μαζί με τον Ηλία Πολατίδη, βουλευτή Σερρών, επισκέφθηκαν την Βόρειο Ήπειρο από τις 8 έως τις 10 Αυγούστου στα πλαίσια της έμπρακτης συμπαράστασης από τον ΛΑ.Ο.Σ. στον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., μαζί με τον πρόεδρο της Ν.Ε. Ηπείρου Ι.Μπίμπο, περιόδευσαν στην Δερβιτσάνη, στους Αγίους Σαράντα, στις Δρυμάδες και την Χειμάρρα, συναντώντας τους τοπικούς άρχοντες και συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Οι βουλευτές συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Χειμαρριώτες ενάντια στην παράνομη υφαρπαγή της γης τους από το αλβανικό κράτος, ενώ επισκέφτηκαν στο σπίτι του τον πολιτικό πρόσφυγα Κώστα Κυριακού, έναν από τους πέντε καταδικασθέντες της «Ομόνοιας» και για πολλά χρόνια φυλακισμένο στα κάτεργα του «σοσιαλιστικού παραδείσου» του Χότζα.
Φεύγοντας οι βουλευτές μετέφεραν στους Βορειοηπειρώτες μήνυμα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ότι όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποτελεί και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Βορείου Ηπείρου στην Ελληνική Βουλή.''


Σχόλιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ:Καλώς έπραξαν οι δύο άξιοι βουλευτές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου,ως υπομείνας πολλών βασάνων,χρειάζεται την άμεση στήριξη της Μητέρας Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: