Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008

ΚΑΤΣΕ ΚΟΡΗ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΝΑ ΚΑΜΩ ΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ-Η ΑΠΟΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ <<ΑΝΤΡΕΣ>> ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ <<ΓΥΝΑΙΚΕΣ>> ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ!
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ;ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ <<ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ>> ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ....
ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΞΑΝΑ!ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ <<ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ>>(!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ!
ΠΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΠΟΥ Η ΤΕΛΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΟΙ 8 ΑΝΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑ ΟΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ!!ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ(ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!
ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ-ΚΙΝΑΙΔΟΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ;ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΕΙ ΕΝΩ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ.
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ;!
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ
ΕΤΑΙΡΟΥΣΕ
ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΠΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΒΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: