Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ...!!! ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!


Για όσους δεν γνωρίζουν, έχει έρθει στο φως το ότι η νέα τάξη πραγμάτων κάνει συμβόλαια με καλλιτέχνες, παραγωγούς, ηθοποιούς κ.ά. οι οποίοι προωθούν τους σκοπούς από το πόστο τους με αποκορύφωμα τον τραγουδιστή Εμινεμ ο οποίος όταν θέλησε να ξεφύγει από το σύστημα είδε ότι είναι εγκλωβισμένος και τώρα τα τραγούδια του γράφουν για τη ζωή που του έχουν επιβάλλει.

Στο θέμα μας τώρα, απορώ τι σχέση έχει το σήμα με το όνομα της εκπομπής; Μήπως θα έπρεπε να ονομάζεται Γραμμωτή Αρβύλα η εκπομπή; Ή το σήμα πιο σωστά να έχει ένα ράδιο με την αρβύλα και όχι το γραμμωτό; Τυχαίο δεν νομίζω ότι το γραμμωτό προβάλλεται από εκπομπή νέων προς νέους λίγο καιρό πριν την κάρτα του πολίτη.

Δεν αναφέρω τίποτα για το MEGA και για την ΑΘΛΙΑ εκπομπή που είχε εχθές τη νύχτα γιατί θα πω πράγματα που δεν θέλω.

Γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια προπαγάνδας, ανθελληνισμού και ισοπέδωσης του πολιτισμού και της θρησκείας στη χώρα ΕΝ ΧΟΡΟ! Μετανάστες που ψηφίζουν, ψευτοτουρκική μειονότητα στη Θράκη με μεθοδεύσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ με αντίπαλες φωνές, εντέχνως, γραφικούς τύπους όπως Άδωνης, Παπαρίγα κλπ ώστε ο Έλληνας να μην ξέρει από που του ήρθε! Και αν κάποια πράγματα θεωρούνται δεδομένα σκεφτείτε ότι για τους νέους δεν είναι. Και οι νέοι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που από το πρωί ως το βράδυ η ΜΑΜΑ τηλεόραση προβάλλει όλα εκείνα που αποδομούν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό ο οποίος για να απαντήσω σε κάποιους άλλους δήθεν πιο Έλληνες Δωδεκαθεϊστές ή τυχάρπαστους, ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ με πόλεμο, αλλά ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ και ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ από τους ένδοξους προγόνους μας γιατί εκτίμησαν τη λέξη που κρύβεται μέσα σ' αυτόν και έλειπε μέχρι εκείνη την εποχή, την ΑΓΑΠΗ.

Πρέπει να γράψω ότι όλοι έχουμε ανάγκη καθοδήγησης από σωστούς πνευματικούς πατέρες και προτείνω ειδικά στους νέους τα πολύτιμα βιβλία των αγίων της εποχής μας π. Παϊσίου, π. Πορφυρίου, π. Ιακώβου Τσαλίκη.

Επίσης προτείνω σε νέους και όχι μόνο http://www.atheataperasmata.com , http://www.pigizois.net/arxodariki/index_athanasios.htm και άλλες εκπομπές για να γνωρίσουν την αλήθεια που δεν γνώρισαν από άλλες ορθόδοξες πηγές και είμαι σίγουρος ότι θα ξαφνιαστούν ευχάριστα. Μόλις χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Νεκταρίου που έζησε στις μέρες μας και η ζωή του είναι απάντηση σε όλους, αλλόθρησκους, Έλληνες, ανάξιους ιερείς και αρχιερείς αλλά και τον απλό λαό, εμάς που έχουμε οδηγηθεί σαν τα πρόβατα σε μια ζωή διαφθοράς χωρίς όμως να είμαστε άμοιροι ευθυνών. Ο Θεός να μας λυπηθεί για ότι είμαστε, όσα έχουμε κάνει και να μας ελεήσει... και εμάς και αυτούς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ετών 30

tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: