Σάββατο, 23 Μαΐου 2009

TO ''ΣΚΙΣΙΜΟ'' ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε όταν ένας αστυνομικός έσκισε (;) το Κοράνιο, μπροστά σε μουσουλμάνους,όταν τους σταμάτησε. Και όταν λέμε μεγάλος ντόρος εννοούμε μεγάλος ντόρος. Οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ βγήκαν στην Αθήνα και τα έσπασαν... Με σύνθηματα, τύπου ''όχι στην ισλαμοφοβία'' , κατάφεραν να γίνουν τα καλύτερα αδερφάκια με τους αναρχικούς του Αλαβάνου (σαϊεντολόγου;). Ας καταλάβουν οι κρατούντες, σε τί επίπεδο έχει φτάσει η (λαθρο)μετανάστευση, και ας καταλάβουν ότι ανα πάσα στιγμή οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να τα κάνουν λίνμπα ακι να αναστατώσουν την ελληνική πρωτεύουσα... Το καλό σε όλη την ιστορία! ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!! Δηλαδή όλοι οι ΘΟΛΟΚΟΥΛΟΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ πρωτοστάτησαν στην υπεράσπιση των ισλαμιστών... Αλλά όταν μίλάμε για ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... Μόνο σε μας η εξαίρεση.

Ιδού λοιπόν τι γράφει το Κοράνι των μουσουλμάνων που υπερασπίζεστε!:

Κοράνι:'' Όταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες γερά τα δεσμά του αιχμαλώτου''(κεφ. 47, 4)

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο:'' Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον Σταυρόν αυτού και ακολουθείτω μοι'' (Μαρκ. 8, 34)

Κοράνιο: ''Πολεμείτε αυτούς μέχρις ότου δεν θα υπάρχει πλέον πειρασμός, μέχρις ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία παρά (η θρησκεία) του μόνου Θεού. Εάν θέσουν τέρμα στην ασέβειά των, ο Θεός βεβαίως επιβλέπει τις πράξεις των'' (κεφ. 8, 40)


Κοράνιο: ''Πολεμείτε εναντίον του μη πιστεύοντος στο θεό(Αλλάχ), ούτε στην έσχατη μέρα και μη θεωρούντος αθέμιτο ότι ο Θεός και ο απόστολος αυτού (ο Μωάμεθ) απηγόρευσαν. πολεμείτε δε επίσης εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών, οι οποίοι δεν πιστεύουν την πίστη της αλήθειας. Πολεμείτε εναντίον αυτών έως ότου όλοι ανεξαιρέτως πληρώσουν το φόρο και ταπεινωθούν''


Κοράνιο:'' Δεν φονεύετε εσείς αυτούς (σ.σ τους απίστους εχθρούς), αλλά ο Θεός. όταν ακοντίζεις, είναι αυτός ο Θεός, για να δοκιμάζει τους πιστούς δια λαμπράς δοκιμασίας. Ο Κύριος ακούει και γνωρίζει τα πάντα'' (8, 17)

Κοράνιο:''πολλά απο τα φοινικόδενδρα τους κατακόψατε με το να αφήσετε πολύ λίγα όρθια. Τούτο έγινε κατ'εντολή του θεού για ταπείνωση των ασεβών''(Αυτό εφάρμοσε και ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο με το σύστημα ''φωτιά και τσεκούρι'')

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο: ''τότε λέγει αυτω ο Ιησους, Απόστρεψον την μάχαιράν σου εις τον τόπον αυτης, πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρη απολουνται''

Κοράνιο: ''Δε σας επιτρέπεται να λαμβάνετε σύζυγο για τις ελεύθερες παντρεμένες γυναίκες, εκτός εάν τις κατακτήσετε δια της δεξιάς σας''

Αντιπαράθεση: Ευαγγέλιο: ''Ερρέθη δέ, Ος αν απολύση την γυναικα αυτου, δότω αυτη αποστάσιον. 32 εγω δε λέγω υμιν οτι πας ο απολύων την γυναικα αυτου παρεκτος λόγου πορνείας ποιει αυτην μοιχευθηναι, και ος εαν απολελυμένην γαμήση μοιχαται. ''

Κοράνιο:'' Οι άνδρες είναι ανώτεροι απο τις γυναίκες λόγω της ιδιότητός με την οποίαν ο Θεός ύψωσε τους μεν άνδρες, απο των δε γυναικών και διότι οι άνδρες προικίζουν τις γυναίκες απο τον πλούτο τους. Να υβρίζετε εκείνες των οποίων την απείθεια φοβείσθε. Θα ορίζετε για αυτές, χωριστή κοίτη, για να τις κτυπάτε'' (4, 38)
(Μία ύστατη απολογητική προσπάθεια των μουσουλμάνων είναι να πείσουν ότι το Κοράνι εννοεί να χτυπάμε τις γυναίκες παίρνοντας μόνον ένα χορταράκι και ακουμπώντας τάχα στο μάγουλό της. Αυτή είναι μεγάλη απάτη. Το κτυπάτε, δεν είναι δυνατόν να είναι κτυπάτε, με τη χρήση απλώς... γρασιδιού!)

Κοράνιο:''Ο Αλλάχ δίνει εντολή σε σας κατά τη διανομή της περιουσίας σας προς τα τέκνα σας, να δίδετε στον υιό σας το μερίδιο δύο θυγατέρων'' (4, 12)

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο:''ουκ ενι Ιουδαιος ουδε Ελλην, ουκ ενι δουλος ουδε ελεύθερος, ουκ ενι αρσεν και θηλυ. πάντες γαρ υμεις εις εστε εν Χριστω Ιησου'' (Γαλάτας, 3, 28)

Κοράνιο:'' Άπιστοι είναι αυτοί που λέγουν ότι ο Μεσσίας, ο υιός της μαριάμ, είναι Θεός'' (4, 170)

Αντιπαράθεση:Ευαγγέλιο: ''απεκρίθη Θωμας και ειπεν αυτω, Ο κύριός μου και ο θεός μου. 29 λέγει αυτω ο Ιησους, Οτι εώρακάς με πεπίστευκας; μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες.''(Ιω. 20, 28)

Μέσα στο ''ιερό'' βιβλίο των μουσουλμάνων, το λεγόμενο Κοράνιο, αναφέρεται ότι ο ''προφήτης'' Μωάμεθ, είχε σχέσεις με ένα εννιάχρονο κορίτσι και πως είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με αυτό! Μάλιστα η νεαρά κοπέλα του έπλενε και τα βρώμικα (ξέρετε απο τι) ρούχα...

Ευαγγέλιο: ''Ος δ αν σκανδαλίση ενα των μικρων τούτων των πιστευόντων εις εμέ, συμφέρει αυτω ινα κρεμασθη μύλος ονικος περι τον τράχηλον αυτου και καταποντισθη εν τω πελάγει της θαλάσσης'' (Ματθ. 18, 6-7)

Ο δε Παράδεισος του Κορανίου αποτελείται απο ωραίες γυναίκες παρθένες (οι οποίες και μετα τη σεξουαλική επαφή, διατηρούν την παρθενία τους) οι οποίες δίνονται ώς δώρον στους πιστούς του Αλλάχ!

Ο Παράδεισος για την Ορθοδοξία όμως δεν είναι υλικός...

Τώρα θα έχετε καταλάβει και θα συμφωνείτε ίσως με τον τίτλο:ΤΟ ''ΣΚΙΣΙΜΟ'' ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ...

Αυτά όμως είναι ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, για τους προοδευτικούς, που δεν έχουν καταγγείλει αυτά τα πράγματα αλλά εμμένουν στην υπέρασπιση του οποιοδήποτε αντιχρίστου.

Βιβλιογραφία: ''Το Κοράνιο και η ελευθερία του Ευαγγελίου'', Δημ. Στ. Αθανασοπούλου.
''Ορθοδοξία, Ισλάμ και πολιτισμός'', Νικ. Π. Βασιλειάδη
''Το Ισλάμ'', Αναστασίου Γιαννουλάτου, αρχιεπισκόπου Αλβανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: